פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים האם האוזניות mx550 של סנהייזר מתאימות גם לריצה?אם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות זולות שכן מתאימות?תודה =]
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים MX550 אלה כפתור, כאשר אתה רץ האוזניות האלה נופלות לך מהאוזניים? אם כן אז ככה כל אוזנית כפתור תיפול, אולי תקנה אוזנית קשת?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ראיתי אוזניות ספורט של לוגיטק נראה לי בעיתון אופיס דיפו זה היה ידיעות אחרות
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אני חושב שהפתרון היחידי לאזניות ריצה אלו אוזניות IN-Ear. צודק, ובנוסף לכך, ה MX 500 קלות בטירוף , אתה אפילו לא תרגיש שיש לך משהו באוזן ואני נוסע איתן על אופניים בשטח וזה סבבה נ.ב גם יש להם שליטה על הווליום בחוט כדי שלא תצתרך להוציא את הנגן
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים כן, בוודאי. אזניות כפתור אלו אזניות שלא ממש נכנסות לאוזן אלא "יושבות" בעיגול הזה של הכניסה לאוזן. אלו הסינהייזר mx550 אזניות in-ear יושבות ממש בתוך התעלה של האוזן. (הם גם בד"כ אטומות, ויושבות טוב יותר) האלו הסוני mdr 81
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לא מדויק, זה נכון שהן יותר עמוקות ולכן אם תשמע חזק אתה תפגע בשמיעה יותר מאשר שתשמע בכפתור או קשת מן הסתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.