עבור לתוכן

ננסה שוב - בעיה עם תוכנת BAY BUS

Featured Replies

פורסם

המחשב אצלך פתוח עכשיו?

(כאילו בלי המכסה?)

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא.

הוא תקוע במקום בעייתי להוצאה, שלא נדבר על מכסה פתוח, ועוד שיש לי חתול פרסי שאוהב להתחכך בו...

(או שהוא אוהב את הרעש המעצבן של המאוורר. מי יודע? אולי זה נשמע לו כמו איזה חתולה מגרגרת עם דלקת ריאות ...)

פורסם

אז אני לא ממש יכול לעזור לך עכשיו...

תפתח את המארז ותנסה לקרוא את מה שכתוב פה זה אמר לעזור...

רק אל:

תיגע במאורר של המעבד (אלא אם כן אתה בטוח במה שאתה עושה) ז

ה מאוד ממולץ שהמאורר שלו יעבוד ב 100%

אני גם לא ממליץ לך לחתוך את הכבלים מהספק, אם אתה חותך משהו תחתוך את אלה של המאורר...

פורסם
  • מחבר

לקרוא את מה שכתוב איפה?

פורסם

תראה, אין שום תוכנת פלא שתשנה את מהירות המאווררים בשבילך. אתה לא יכול לעשות שום דבר בלי לקנות ציוד (מתגים, חוטים, לדים), לחתוך חוטים, לקדוח חורים, להלחים וכו'. אם אתה רציני בקשר לזה, ומוכן להשקיע איזה 100 שקל, תגיד לי מה צריכת הזרם של המאווררים שאתה מתכוון להשקיט, ובאיזה מתח הם עובדים, ואני אכין לך שירטוט. בכל מקרה, תקרא גם את המדריכים באתר הזה (שאני לא מוצא אותם מושלמים), כדי להבין איך כל העסק עובד.

פורסם
  • מחבר

כל המאוררים שלי פועלים על 12 וולט.

פורסם

לקרוא את מה שכתוב איפה?

ת מה שכתוב בכל הדיון הזה...

פורסם

תראה, אין שום תוכנת פלא שתשנה את מהירות המאווררים בשבילך. אתה לא יכול לעשות שום דבר בלי לקנות ציוד (מתגים, חוטים, לדים), לחתוך חוטים, לקדוח חורים, להלחים וכו'. אם אתה רציני בקשר לזה, ומוכן להשקיע איזה 100 שקל, תגיד לי מה צריכת הזרם של המאווררים שאתה מתכוון להשקיט, ובאיזה מתח הם עובדים, ואני אכין לך שירטוט. בכל מקרה, תקרא גם את המדריכים באתר הזה (שאני לא מוצא אותם מושלמים), כדי להבין איך כל העסק עובד.

בוא נגזים....

לי לקח 5 דקות לחבר את המאוררים שלי ל 7V...

וכל זה רק בעזרת מספריים...

פורסם

בוא נגזים....

אני מדבר על פאנבאס כמו שצריך. בכל מקרה, השיטה שהזכרת פה נחשבת מסוכנת לספק.

פורסם

בוא נגזים....

אני מדבר על פאנבאס כמו שצריך. בכל מקרה, השיטה שהזכרת פה נחשבת מסוכנת לספק.

למה? לי יש ספק מסריח של 230 וואט, זה עובד ככה כבר 3 שנים ןעדיין לא קרה כלום...

אתה מדבר על פנבאס עם מפסק שמאט אותו ואחר כך מכב אותו (3 מצבים)

או עם פוטנציומטר?

הפנבאס עם הספסקים הקטנים האלה עושים בידיוק את מה שאני עשיתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים