פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני לא חושב שהוא בכלל צריך את מה שאתם מנסים להגיד לו לעשות. הוא בסה"כ בלבל בין תוכנת ניטור לחומרה עצמה של BAY BUS
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אם יש לך מאורר 12 וולט זה אמור להיות ככה...החוטים של המאורר אמורים להיות אחד שחור ואחד אדוםקח את האדום(של המאורר) ותחבר אותו לחוט הצהוב(של הספק)קח את שחור(של המאורר) ותחבר אותו לחוט האדום(של הספק)ההפרש בין האדום לצהוב הוא 7V וכך אתה מקבל מאורר שעובד על 7 ולא על 12פחות רעש אבל פחות קרור
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים זה מחובר לצהוב ואדום?! אז זה כבר 7Vאתה יכול לנסות אדום ושחוראבל זה כבר יהיה 5V וזה יהיה איטי מידיויש סיכו שהמאורר לא יתחיל בכלל...
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר אני לא יכול לקחת צבע בודד. לחיבור יש 4 חוטים עם 2\3 צבעים עד כמה שזכור לי. אם כך, למה בדיוק אתה מתכוון? תאלץ להסביר לי כמו אל ילד בכיתה א'... :
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני לא חושב שהוא בכלל צריך את מה שאתם מנסים להגיד לו לעשות. הוא בסה"כ בלבל בין תוכנת ניטור לחומרה עצמה של BAY BUSהוא בסך הכל רצה שהמחשב שלו יהיה שקט יותר...מישהו פה המליץ לו פה על הBAY BUS (אוטובוס מפרץ)...
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר מה שבטוח, המאוורר לא על 5 וולט לפי הרעש שהוא עושה.הוא גם לא יכול להרעיש מסיבות אחרות, כי הוא חדש.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני לא חושב שהוא בכלל צריך את מה שאתם מנסים להגיד לו לעשות. הוא בסה"כ בלבל בין תוכנת ניטור לחומרה עצמה של BAY BUSהוא בסך הכל רצה שהמחשב שלו יהיה שקט יותר...מישהו פה המליץ לו פה על הBAY BUS (אוטובוס מפרץ)...לא, המליצו לו על תוכנה שהוא חשב שהיא BAY BUS אבל היא לא. זה הכל.אני בספק אם הוא צריך מחשב שקט יותר, יכול להיות שהוא רוצה רק לראות טמפ' ומהירויות סיבוב.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר היי חבר'ה, תפסיקו לדבר עליי ביניכם כאילו שאני לא פה.אני יודע בדיוק מה אני רוצה!אני רוצה שקט!אם הייתי רוצה תוכנת ניטור כבר מזמן הייתי מוריד אחת, או שהכי פשוט הייתי בודק בביוס.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר זה עזר פחות או יותר, ותודה, אבל הבעיה היא שאני קצת מפחד להתחיל לחתוך חיבורים.ז'תומרת, המחשב שלי חדש יחסית, ולא הייתי רוצה להרוס אותו בגלל זה.אתם בטוחים שאין דרך ללא קתרים ופליירים?100% שאין אף תוכנה בשביל זה? (ושוב, אני לא מדבר על תוכנת ניטור!)וחוץ מז, תגיד, G-FORCE, איך מצאת כזה מדריך כ"כ מהר?וואו, אתה טוב.סחטיין, אחי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.