פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מישהו יכול להמליץ לי על צורב די.וי.די טוב, תקציב 400-500$. כמו כן האם מישהו יודע אם צורבי די.וי.די Double layer כבר נמצאים בשוק ?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מחבר אני שואל שאלות כדי לקבל תשובות ולא ביקורת על מה אני רוצה ואוהב לעשות עם הכסף שלי...לא מתאים לך, אל תענה ותעזוב אותי בשקט.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לא מרוצה? יש לך עוד אפשרות אחד, DVD+RW, למרות שלדעתי הצורב שיש לך הוא הכי טוב בשוק... (אם באמת יש לך אותו) יש את הHP I100 כמדומני (לא זוכר דגם, זה הlow end שלהם, תחפש) שהוא דיי טוב יחסית לפלוס. אני באמת אומר לך שהצורה הזה של פייוניר, שזה A04, אגב, הוא בסדר.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לדעתי לחכות קצת, שהמחירים ירדו והמהירות והנפח יעלו.כי במצב של הצורבים האלו כיום לדעתי הם ממש לא משתלמים.אולי רק לגיבוי מאוד איטי ומעצבן.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים הפיוניר DVR-A04 עולה 300 דולר בארה"ב ו2100 שקל בארץ. מדיה בשבילו בארה"ב עולה 1.20 דולר, ולDVD+RW עולה שלושה דולר. שים לב, שהתקן עם הפלוס הוא תקן איום ונורא, שלרוב לא קריא בDVD סלונים / חלק מהDVD ROM למחשב. הכי הצחיק אותי, לא מרוצה ממנו? סורי, אין יותר טוב.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.