עבור לתוכן

ישראל על המפה!

Featured Replies

פורסם

מממ..או קיי

פורסם

אוי......קשה...קשה... :s07: :s07:

פורסם

כבר אין פירגון בימנו אנשים אתר פיסיספוט מצוטט באתר נחשב תאמינו לי כל הכבוד לסצינה הישראלית :xyxthumbs::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

זה שאתה חי במערה זה לא אשמתנו.

פורסם

זה שאתה חי במערה זה לא אשמתנו.

חחחחח

פורסם

לא חי בשום מערה חביבי חי את הסצינה מקרוב אומנם אתר מתחרה אבל צריך לפעמים להוריד את הכובע ולדעת ולפרגן :xyxthumbs:

פורסם

כנראה שאני מאוד טיפש, כי אני פשוט לא מבין מה ההישג הגרנדיוזי פה. אתר IT מחו"ל פרסם חדשה שהמקור שלה הוא באתר ישראלי? OMFG! תתקשרו ל-CNN!!

פורסם
MapIsrael.gif
פורסם

MapIsrael.gif

הודעת חסרת תוכן , בדיוק מה שחשבתי.

פורסם

מזל שלא הבאתם את כל צוות ההנהלה להגיב אני חושב שזה הישג מרשים באותה נימה זה גם אחלה אתר אתם פשוט צרי עין רשת האינטרנט ענפה ויפה לאתר ישראלי להישתלב ולהיות מצוטט ע"י אתרים מחול אתם יכולים להגיב תגובות ילדותיות עד מחר אבל אולי זה אומר משהוא על בחירת המנהלים כאן

פורסם

ראשית, בהחלט יפה לפיסיספוט על החדשה, ואני אומר את זה גם לערן פעם הבאה שאני אדבר איתו.

אבל אני לא מבין על מה המהומה...

זה לא כאילו זו הפעם הראשונה שאתר ישראלי מופיע באתר IT מחו"ל או ב-Digit-Life בפרט...

האתר שאתה גולש בו עכשיו הופיע עשרות פעמים, רק בשנה האחרונה, באתרים מחול כמו AnandTech, TheINQ, Digit-Lift, HardOCP ועוד כמה מאות אתרים אחרים שאנחנו בקשר איתם.

אגב דן, ראית שלפי אלקסה HWzone.co.il הוא אתר גדול יותר מ-Digit-Life?

פורסם

כל הכבוד לכולם לא אמרתי שזה גרנדיוזי או יחיד במינו אבל כיף מדי פעם גם לפרגן גם למתחרים (לא שאני רואה בהם מתחרים) כי גם אם hw מפורסמים אני מגיב בדיוק באותה נימה מפרגנת

פורסם

פחחח... כבר חשבתי משהו רציני

פורסם

אני מתאר לעצמי אם זה היה HWZONE הצוות לא היה מגיב ככה... אני טועה?

מיני לא יפריע לך לפרגן קצת!!!! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים