פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אנשים תסתכלו - http://www.digit-life.com/news.html?05/56/87מצטטים אתר ישראלי!!!הסצינה הישראלית על המפה! הגיע הזמן !
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים כבר אין פירגון בימנו אנשים אתר פיסיספוט מצוטט באתר נחשב תאמינו לי כל הכבוד לסצינה הישראלית
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים לא חי בשום מערה חביבי חי את הסצינה מקרוב אומנם אתר מתחרה אבל צריך לפעמים להוריד את הכובע ולדעת ולפרגן
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים כנראה שאני מאוד טיפש, כי אני פשוט לא מבין מה ההישג הגרנדיוזי פה. אתר IT מחו"ל פרסם חדשה שהמקור שלה הוא באתר ישראלי? OMFG! תתקשרו ל-CNN!!
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מזל שלא הבאתם את כל צוות ההנהלה להגיב אני חושב שזה הישג מרשים באותה נימה זה גם אחלה אתר אתם פשוט צרי עין רשת האינטרנט ענפה ויפה לאתר ישראלי להישתלב ולהיות מצוטט ע"י אתרים מחול אתם יכולים להגיב תגובות ילדותיות עד מחר אבל אולי זה אומר משהוא על בחירת המנהלים כאן
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים ראשית, בהחלט יפה לפיסיספוט על החדשה, ואני אומר את זה גם לערן פעם הבאה שאני אדבר איתו.אבל אני לא מבין על מה המהומה...זה לא כאילו זו הפעם הראשונה שאתר ישראלי מופיע באתר IT מחו"ל או ב-Digit-Life בפרט...האתר שאתה גולש בו עכשיו הופיע עשרות פעמים, רק בשנה האחרונה, באתרים מחול כמו AnandTech, TheINQ, Digit-Lift, HardOCP ועוד כמה מאות אתרים אחרים שאנחנו בקשר איתם. אגב דן, ראית שלפי אלקסה HWzone.co.il הוא אתר גדול יותר מ-Digit-Life?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים כל הכבוד לכולם לא אמרתי שזה גרנדיוזי או יחיד במינו אבל כיף מדי פעם גם לפרגן גם למתחרים (לא שאני רואה בהם מתחרים) כי גם אם hw מפורסמים אני מגיב בדיוק באותה נימה מפרגנת
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אני מתאר לעצמי אם זה היה HWZONE הצוות לא היה מגיב ככה... אני טועה? מיני לא יפריע לך לפרגן קצת!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.