עבור לתוכן

האוזניות של הנגן X5 באמת על הפנים מבחינת איכות! צריך המלצה לאוזניות אחרות.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות, שאפשר להסתובב איתם ברחוב, בשביל הנגן X5.

לא אוזניות כפתור!!! הן עושות לי בעיות עם האוזניים (מנסיון של שנתיים עם כאלה).

תקציב לא גבוהה כל כך, נגיד עד 400 ש"ח ואם יש סיכוי למחיר נמוך יותר בשביל אוזניות איכותיות אז סבבה.

בנוגע לאוזניות של הנגן עצמו, העברתי כמה אלבומי MP3 לנגן והתחלתי להקשיב להם עם האוזניות שלו. האיכות הייתה ממש מגעילה, ואם אני מגביר את עוצמת הקול מעל ל-25 אני מתחיל לשמוע פיצוצים צורמים (אני משער שזה אמור להיות הבאס או מה שזה לא יהיה!).

ליתר ביטחון, כדי לוודא שהבעיה באמת באוזניות עצמן, עשיתי בעצמי RIP, לאלבום מקורי שיש לי, לפורמט FLAC. גם איתו לא היה שיפור גדול! בנוסף, חיברתי את ה-SR60 שלי לנגן, והבעיה של הקול נפתרה. אז הבעיה של האיכות מגיעה מהאוזניות עצמן בוודאות.

קראתי על האוזניות של הנגן, שהן לא טובות! אבל שיערתי לעצמי שאוכל להסתפק בהן למשך כמה חודשים ואז אקנה אוזניות חדשות, אבל יום אחד אני לא יכול להיות עם הזבל הזה! לא מבין איך הם בכלל מצרפים דבר כל כך גרוע עם נגן של 1600 ש"ח ??? :-X

פורסם

Sennheiser PX-100

עולות בערך 350

שוות כל שקל

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל שכחתי לציין שאני מעדיף אוזניות עורפיות, בגלל שאוזניות כמו ה-Sennheiser PX-100 לא נוחות בשבילי עם השיער הנפוח...גם זה מנסיון מר.

אז יש אוזניות באותה האיכות ובמחיר דומה?

פורסם

אוזניות עורפיות סבירות יש את ה-Sennheiser PMX-60 שהן אמורות להיות סבירות בהחלט, עולות 280 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים