פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אם אתם לא יכולים להחליט אל תרשמו כלום.זה סתם מפגר שאתם רושמים את כל מה שאתם אוהבים.עברית- מלאכים של מטרופולין (אולי גם היחיד בעיברית שאני אוהב)לועזית- עופר ניסים perfect love תודה ניר ;D ^^זה נכון לעכשיו, שירי דאנס האוס נוטים להימאס עלי די מהר...
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים 2pac elthon john-getto gospelעמיר בניון-ניצחת איתי הכלשני השירים האלה יפים אבל הגטו גוספל מדהים
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים pink floyd - wish you were here , comfortably numb , hey youdire straits - romeo and juliet , brothers in arms , sultans of swingthird eye blind - blinded , jumper , she likes me for meincubus (acoustic) - drive , mexico , warning , wish you were here , consequencescorpions (acoustica) - holiday , dust in the wind , life is too short , wind of change , send me an angel , drive , still loving youחזרתי קצת אחורה בזמן (בזמן האחרון) P:אלה פחות או יותר השירים שאני שומע בזמן האחרון.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים עברית : בית הבובות לועזית: pink floyd יש עוד הרבה בעיקרון אבל אמרו אחד מכל אחד.. (ואני הפכתי את זה קצת משיר ללהקה אהובה)
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים עברית זה קל: ברי סחרוף/רמי פורטיס - ניצוצות, חלליות!לואזית הרבה יותר קשה!!!אני יכולה להתחיל אם שירים של אריק קלפטון ולסיים אם LED ZEPPELIN!אה וכן DEEP PURPLE RULLE!!
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אני מתלבטת ביןTroopers - Einer von UnsוביןHaggis - Flashing their Titsוישראלי... בטח קוקובלוף והיתושים עם Fighters of Freedom או "ים של אמונה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.