עבור לתוכן

מותה בטרם עת של שושנה דמארי

Featured Replies

פורסם

היום ששמעתי על מותה בבוקר הצטערתי מאוד על כך.מפני שהיא היתה אחת מאבני הזמר העברי בארץ ומפני שאהבתי לשמוע את שירייה וביצועיה.זאת עבידה גדולה מאוד לעם ישראל ולזמר העברי בכלל מפני שאין מישהו שיכול להחליפה. שעור קומתה מבחינת הביצועים של השירים הוא גדול מאוד לעומת שעור קומתה הפיזי.תוך זמן לא ארוך עם ישראל הפסיד אומנים וזמרים האיכותיים ביותר שלו כמו למשל אריק לביא,אהוד מנור,נעמי שמר ועשיו גם שושנה דמארי.כולי תקווה שבמקום אומנים אלה יבואו אומנים אחרים שימלאו את מקומם במהרה ושאנו בתור עם נזכור אותם לעד.ונכבד את זכרם בהענקת שמותיהם למוסדות ציבור,בתי ספר,כיכרות וכ"ו. בזאת אני מוסר למשפחתה את תנחומי הכנים ומאחל להם שלא יידעו עוד צער או כאב.

פורסם

יהי זכרה ברוך.

אחי למה אתה צריך לעשות שני רווחים אחרי כל מילה ?

פורסם

יהי זכרה ברוך

ד"א, להפטר מהעולם בגיל 83 זה לא בדיוק "בטרם עת"..

פורסם

יהי זכרה ברוך

ד"א, להפטר מהעולם בגיל 83 זה לא בדיוק "בטרם עת"..

כל אחד בא בזמנו.

פורסם

אני לא אוהב תשירים שלה אבל בכל זות-

izkor_big1.jpg

פורסם

מי זאת?

סתם.

אבל יש מישהו שבאמת מכיר את השירים שלה?

ולמה לעזעזל כל פעם שהזכירו את השם שלה זה בא עם "מלכת הזמר העברי"? חלאס.

פורסם

אתה טיפש או משהו?

בוא אני אתן לך 2 דוגמאות הכי מוכרות שלה (יש המון...).

1) כלניות

2) אור עולה בבוקר.

היא מלכת הזמר העברי של קום המדינה, ואף זכתה בפרס מפעל חיים

פורסם

אני לא מכיר (יכול להיות שאני לא יודע שאני מכיר).

וג'ק ניקולסון זכה בהרבה אוסקרים ועדיין לא מדביקים את זה לשם שלו בכל פעם שהוא מופיע בתקשורת (סתם דוגמה).

פורסם

רק... מה הקשר?

יודע מה... עזוב, אבוד מראש, לא יעזור.

לפותח הת'רד נסה לערוך את הודעתך עם סימני פיסוק מתאימים, ובלי רווחים כאלה, זה הופך את ההודעה שלך ללא קריאה.

פורסם

סתם שטויות.

פורסם

רק... מה הקשר?

יודע מה... עזוב, אבוד מראש, לא יעזור.

לפותח הת'רד נסה לערוך את הודעתך עם סימני פיסוק מתאימים, ובלי רווחים כאלה, זה הופך את ההודעה שלך ללא קריאה.

ניראה לי הוא איזה אוטיסט או משהוא, בטוח שזאת בעיה בראש. גם איך שהוא נסיח את ההודעה בעעע.... זה מעצבן מאוד! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים