פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים http://computers.walla.co.il/?w=/4/859417 נראה מדהים פרסומת * תומך ב-mp3, aac, aac+ * זכרון מבוסס-פלאש בן 4GB * מסך מגע 2.6 אינץ' עם 262 אלף גוונים * הצגת Album Art בדומה לאייפוד-פוטו * ספיקר * האזנה למוזיקה עד 10 שעות * משחקי תלת מימד * בלוטות' כולל A2DP * רדיו FM * רינגטונים פוליפוניים 40 פולי * צפייה בוידאו 30fps (עד 30 פריימים לשנייה) * זיהוי כתב יד * כבל USB מצורף (חיבור במכשיר USB 2.0) * דפדפן אופרה 8.0 מובנה * תמיכה ב-RSS (!) * דור שלישי (UMTS) ........................ כל זה אבל אין מצלמה!
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים זה טלפון לאנשי עסקים אני חושבשבד"כ צריכים הרבה זיכרון בפלאפון וכל השטויות
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים כן.. באמת יכול להיות שזה לאנשי עסקים...אבל למה בלי מצלמה באיכות של איזה 2/3 מגה פיקסל ?
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים כן.. באמת יכול להיות שזה לאנשי עסקים...אבל למה בלי מצלמה באיכות של איזה 2/3 מגה פיקסל ?כי בטח הם חישבו שזה יצא יקר כולל מצלמהבכל מיקרה זה יהיה יקר..
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר זה טלפון לאנשי עסקים אני חושבשבד"כ צריכים הרבה זיכרון בפלאפון וכל השטויותלא נראה לי שזה מתאים בעיקר לאנשי עסקים, כי בדיוק ההפך ממה שאמרתה,אנשי עסקים בדר"כ לא הכי מבנים /מתעניינים בדברים האלה,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.