פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים שלום...יש לי לוח של MSI P4MAM-V ...יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעלהמעבד....יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....?כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!!זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום ....לחיבור מולקס ....??
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אתה יכול לשים כמה מאווררים שאתה רוצה.תלוי כמה הספק כוח שלך יכול לעמוד בעומסבקשר ללוח.. תמיד אפשר לחבר לספק מאווררים(12 וולט או 5 וולט)ואם נגמרו החיבורים בלוח זה לא אומר שאי אפשר לחבר אותם זה אומר שאין לךיכולת לדעת על כמה RPM הם מסתובביםותמיד אפשר לקנות פאן באס ולחבר אליו איזה 6 מאווררים ואפשר גם לשלוט עליהם דרכו כלמר לשים אותם על מקסימום או להוריד להם את המהירות שאתה יושןתעשה חיפוש באתר ותראה דברים יותר מפורטים על כל מה שרשמתי פה
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים יש לך שתי חיבורים למאווררים על הלוח..(3 פינים)..אחד למאוורר של המעבד..(ליד התושבת)..ואחד בקצה התחתון מצד ימין..(מסומן בצהוב בתמונה)..ויש אפשרות לחבר..רוב הסיכוים שהחוט האדום במאוורר זה המתח 12V/5Vוהשחור במאוורר זה אדמה/-תחבר אותם למולקס בספק...האדום במאוורר לצהוב במולקסהשחור במאוורר לשחור במולקסותעיין קצת במדריך פה..(בדף האחרון)...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0אומנם זה מדריך למודים אבל שתבין +- מה זה מה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר אחי פשוט לחבר ככה?הלי הלחמה או משהו...??אם אני לא אלחים אז החיבורים ייצאו מהמולקס....איך אני גם יכול לדעת אם המאוורר הוא צריך להתחבר ל-5 וואלט או ל- 12 וואלט....??
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים או שתדחף את החוטים למולקס..תחזק אותם עם איזולירבנד..(דבק חשמל)..שלא יצאו..או שתלחים אותם..או שתחשוף טיפה מהחוטים של המולקס..(לפני שהם מגיעים למולקס)..ותחבר את המאוורר לשם..מה שבא לך..(רק אל תשכח לכבות את המחשב..)..
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר איך אני יודע אבל אם המאוורר הוא 5 וואלט או 12 וואלט...??ולאיזה צבע לדחוף את החוט...???החוט האדום הולך ל...? צהוב או אדום...???????????????
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים כל מאוורר יכול להיתחבר ל12 וולט או 5וולט או מה שתיתן לו עד 12 וולט.אם אתה רוצה לחבר ל12 וולט (יותר עוצמה ויותר רעש) אז אתה מחבר את החוט האדוםשל המאורר אל החוט הצהוב של המולקס(החוטים שיוצאים מהספק כוח) ואת השחור של המאוורר אל השחור במולקס(לא משנה איזה שחור)אם אתה רוצה לחבר ל5 וולט (פחות עוצמה ופחות רעש) אז אתה מחבר את החוט האדוםשל המאורר אל החוט האדום של המולקס(החוטים שיוצאים מהספק כוח) ואת השחור של המאוורר אל השחור במולקס(לא משנה איזה שחור)
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים בדרך כלל רשום על הבסיס של המאוורר..(העיגול באמצע)..וגם אם לא זה לא הכי משנה...ותחוט האדום במאוורר אתה מחבר לצהוב במולקסתחוט השחור במאוורר אתה מחבר לשחור במולקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.