עבור לתוכן

9 חודשי מאסר בפועל נגזרו על עמרי שרון

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//859565

10938_%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D.jpg

bak3g(1).jpg

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

סוף סוף קצת צדק במדינה הזות

פורסם

מה צדק אם אני ההיתי עושה תעברות הנ''ל ההיתי חוטף 5 שנים בפנים ומאסר של מליון ומשהו ומיד ולא אחרי חצי שנה בגלל אבא היו שמים עלי ועל אבא שלי זין וההיתי חוטף פי 3 יותר זמן בכלא וקנס יותר גדול קיצר זה סתם להראות עלק יש צדק

פורסם

מדינה של מושחתים רודפי בצע!!! אתם באמת מאמינים שהוא ישב 9 חודשים בכלא? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

היתכוונתי שנתנו לו בפנים שזה נדיר לחכ בארץ

ואני יודע שהכלא של שרון גוניור יהיה כמו בית מלון לאחרים

אבל לפחות לא יתנו לו קינוח אחרי הפרה שהוא אוכל בצהרים וזה כבר טוב

פורסם

חחח הוא אוכל יותר טוב ממך גם בכלא תהיה בטוח

פורסם

אז אולי הוא ירצה את המאסר במקומו בחדר-בית-מלון הזה עם האוכל המשובח וגרוזיני שיבריק לו את הקרחת?

פורסם

10938_%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D.jpg

bak3g(1).jpg

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

סוף סוף קצת צדק במדינה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אז אולי הוא ירצה את המאסר במקומו בחדר-בית-מלון הזה עם האוכל המשובח וגרוזיני שיבריק לו את הקרחת?

איזה גרוזיני?

הוא חכ לשעבר יתנו לו ארגנתינאית יפה כל יום

ובתנאים שהוא יחיה בכלא אני בכיף יתחלף איתו

אני רק חולם על תא שיש בו XBOX360 \PS3 \רוולושן\PC מאוד חזק\אוכל מעולה\ונערת ליווי פצצה כל יום

וגם -כורסא טלויזיה נוחה וטלויזיה HD גדולה

ההההההההההההההההה אלה החיים

אבל איך שאני מכיר חכים אחרי שהוא יצא הוא יגיד שהוא סבל ושזה היה מאוד קשה בכלא :kopfpatsch:

פורסם

זרוק אותי בכלא לכול החיים רק תן נערת ליווי פצצה כמו בר רפאלי

תמחשב שלי וחיבור ליאנטרנט ואוכל טוב וסט משקולות כמו שצריך וואלה מי צריך יותר מזה יש כזה כלא באזור ? אם יש נראה לי אני זז לרצוח כמה ערבים ויזרקו אותי ל50 מאסרי עולם ואני מסודר

פורסם
  • מחבר

זרוק אותי בכלא לכול החיים רק תן נערת ליווי פצצה כמו בר רפאלי

תמחשב שלי וחיבור ליאנטרנט ואוכל טוב וסט משקולות כמו שצריך וואלה מי צריך יותר מזה יש כזה כלא באזור ? אם יש נראה לי אני זז לרצוח כמה ערבים ויזרקו אותי ל50 מאסרי עולם ואני מסודר

אתה צריך להיות חכ קודם

אנשים פשוטים הולכים לכלא אמיתי לא לגן עדן

פורסם

אממ אולי שרון רוצה לאמץ אותי ?

פורסם

אממ אולי שרון רוצה לאמץ אותי ?

במצב שלו זה צריך להיות הפוך..

פורסם

איך צדק אם שודד על סחיטה באיומים מקבל 6 חודש עבודות שירות ועמרי שרון מקבל 9 חודש בפנים.

(לא שאני אומר שלא מגיע לו, להפך, אבל מערכת המשפט פשוט רחמנית מידי על עבירות חמורות)

פורסם
  • מחבר

איך צדק אם שודד על סחיטה באיומים מקבל 6 חודש עבודות שירות ועמרי שרון מקבל 9 חודש בפנים.

(לא שאני אומר שלא מגיע לו, להפך, אבל מערכת המשפט פשוט רחמנית מידי על עבירות חמורות)

מה איפה?

ואני צחקתי על זה שהשמן יעשה חיים בכלא

פורסם

לא רק אותו צריך להכניס לכלא אלא גם את כל המשפחה שלו :bash:

ו9 חודשיים בכלא הוא בטוח לא יעשה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים