פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים המחשב של אחי לא מצליח לעלות.אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב.כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה.איך אני מתקן מהמצב הזה?
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים תנסה להיכנס לזה עוד פעם ל last known good configurationואז תנסה לעשות צ'קפוינט ואז תטען את הצ'קפוינט הזה
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר תנסה להיכנס לזה עוד פעם ל last known good configurationואז תנסה לעשות צ'קפוינט ואז תטען את הצ'קפוינט הזהגם לא עובד.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים יש את המאמר של מיקרוסופט אולי תצליח למצוא פיתרון פשוט כואב לי הראש ואין לי מצב רוחhttp://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307852&sd=tech
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אם כל פעם שאתה עושה ריסט המחשב לא עולה לך בלי זה, זה סימן שיש לך בעייה רצינית שם. יכול להיות דרייברים, אולי ספייוור ואולי אפילו בעיית חומרה. אני מהמר על דרייברים. לפני שזה קרה, עשיתם איזה שינוי למחשב? תוכנה חדשה או משהו?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר זה מחשב של אחי, כך שאני לא יודע אם היו שינויים.אני לא מאמין שהוא יעדכן דרייבר בעצמו, בגלל שזה מחשב ישן ועבד עד עכשיו ללא בעיות.למרות שהוא הזכיר איזה משחק תפקידים ברשת... ???
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים אם אתה עושה last known good configuration, חלונות עולה ואחרי ריסט במצב רגיל חלונות לא עולה ואתה עוד פעם צריך לעשות last known good configuration זה אומר שמשהו דופק לך ת'חלונות כל פעם מחדש!תבין, "last known good configuration" מה שזה עושה זה משחזר קבצי רישום וקבצי מערכת חשובים לפעם האחרונה שחלונות עלה באופן תקין.זהו דבר קבוע ולא דבר זמני! זאת אומרת שברגע שעשית את זה, חלונות כבר שוחזר למצב הקודם ואם אחרי זה, זה שוב לא עולה זה אומר שיש משהו שכל פעם דופק את חלונות מחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.