עבור לתוכן

מחפש תמונות של רובה סער "תבור"

Featured Replies

פורסם

יש Load Game :|

• תגובות 62
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל הקרביים חזקו ואמצו !

לכל הקשקשנים יחידה קרבית זה לא משחק.

אגב למי שאמר שאי אפשר לשים 6/6 במצח מ 50 מטר

מוזמן אליי הביתה יש לי מטרת ראש(מטרה-מתנה מקצינת קליעה) על מקבץ של 0.9 ממרחק של 50 במטרת ראש

בלי איפוסון.

אבל זה באמת משהו של פעם בחיים...

לא אדבר על איפה הייתי כי זה לא המקום ולכל שאר הקרביים אני מבין את הכל בלהתרברב איפה הייתם ומה עשיתם

בל שתדעו שככל שתדברו יותר יש אנשים שיידעו יותר, תדברו פחות עדיף.

כמי שיודע למלא פיו מיים(תרתי משמע) תגידו איזה מקבצים אתם עושים סבבה

אל תדברו מה היחידות עושות ואיזה לוחמה הם משתמשות ואיזה מתמקמים זה לא לעניין ולא עומד בתקנות בטחון שדה.

שיהיה לכולכם שנה טובה ושלא נצטרך להשתמש באימונים על רטוב...

פורסם

טוב.. אז אני לא אגיד איפה הייתי אבל באמת לפגוע זה קשה מאוד. אני, שמעולם לא הייתי קלע וצלף בסה"כ הגעתי למקבץ של 4 ס"מ.. שזה גרוע ורק עובד.. ניחה, זה מספיק טוב. היה אצלנו אחד שהיה מוציא קבוע פחות מס"מ. זה ממש ממש נדיר.

וכן, לפגוע במצח מ 50 מ' זה מאוד, אבל מאוד מאוד קשה. אני בספק רב מאוד עם מישהו פה יכול לעשות את זה.

פורסם

לא אדבר על איפה הייתי כי זה לא המקום ולכל שאר הקרביים אני מבין את הכל בלהתרברב איפה הייתם ומה עשיתם

בל שתדעו שככל שתדברו יותר יש אנשים שיידעו יותר, תדברו פחות עדיף.

כמי שיודע למלא פיו מיים(תרתי משמע) תגידו איזה מקבצים אתם עושים סבבה

אל תדברו מה היחידות עושות ואיזה לוחמה הם משתמשות ואיזה מתמקמים זה לא לעניין ולא עומד בתקנות בטחון שדה.

שיהיה לכולכם שנה טובה ושלא נצטרך להשתמש באימונים על רטוב...

מי התרברב ? ציינתי רק איפה שרתתי. זה עדיין לא סוד לאומי.

יש עוד הרבה דברים שמותר לדבר עליהם ועדיין לא יחשבו כעברת בט"ש.

והאחרון שיפרסם פה דברים על הצבא ובט"ש זה אני.

ואל תתפוס את מקומה של הצנזורה הצבאית כי זה לא תפקידך (ואין לך כלים לאכוף זאת, עם כל הרצון הטוב שיש לך).

אני מאמין שהחבר'ה פה מספיק בוגרים, ויודעים על אלו דברים מותר לדבר ועל אלו דברים השתיקה יפה להם. :-X

פורסם

אמרתי זאת כתגובה ל mentch אז hold your horses...

מלבד זאת אתה הרי יודע איפה הייתי...

פורסם

מני, זה שהיחידה ההיא עוסקת בכך וכך תוכל למצוא באתרי אינטרנט רבים ורשמים. אני לא מבין את כוונתך על להתרברב, אני אומר את היחידה בה שרתתי, ורבים יודעים את זה, זה לא סוד. אף אחד לא יודע על פעולות כאלו ואחרות שלנו, או איפה היה הבסיס בכלל... עם 0.9 לשים 6/6 במטווח? זה באמת משהו מיוחד. אני לא עברתי כלל בט"ש, וכאן אני אפילו לא קרוב לזה. עם כל הרצון הטוב מני, גם אם הייתי עובר לא היה לך מה לעשות בנידון. (ולא עברתי.)

פורסם

אמרתי זאת כתגובה ל mentch אז hold your horses...

מלבד זאת אתה הרי יודע איפה הייתי...

אני? ::)

(כי אם כן לא דיברתי אלייך...)

פורסם

וכן, לפגוע במצח מ 50 מ' זה מאוד, אבל מאוד מאוד קשה. אני בספק רב מאוד עם מישהו פה יכול לעשות את זה.

*שיעול*

;D

נכון, זה מאוד קשה אני מסכים - במיוחד על מרפקים ועל רצפת בטון שזה לא רק כואב ומעצבן אלא גם מפריע לכיוון...

אבל, אחרי אימון זה אפשרי ועוד איך במיוחד אם מקפידים לירות לפי חוקי הירי הנכונים (נשימה, סחיטת ההדק, תנוחה וכו') ומתעלמים מהשטויות שחייל בן 19 שאין לו חצי מושג על מה הוא מדבר, מנסה להכניס לך לראש...

פורסם

ואם בקרב אין לך שניה? לזה למה מלמדים אותך לירות לחזה...

פורסם

רק שתדעו,

לתבור יש כוונת ברזל למקרה של תקלה בכוונת האופטית.

אני לא יודע איפה היא נמצאת אבל אולי זה משהו נפתח כזה.

הייתי מביא לינק אבל אני לא מוצא איפה ראיתי את זה...

עריכה:

מצאתי איפה ראיתי את זה - www.isayeret.com

הכוונת ברזל למצב חירום נמצאת על הכוונת Reflex שמגיעה עם הרובה.

mars-alone-2.jpg

פורסם

אמממ... ואיפה בדיוק הכוונת הקדמית?

וזה isayeret.com...

פורסם

כן התבלבלתי עם הכתובת...

כנראה שממש לא אמורה לקרות שום תקלה...

אתה יכול לכוון רק עם כוונת אחת (או שניים לא רחוקים אחד מהשני - יכול להיות שזה ככה) בערך.

כנראה שזה רק למרחקים קצרים.

פורסם

למען האמת, הדבר הזה בכלל לא נראה כמו כוונת.

ולא, בשום אופן אתה לא יכול לכוון רק עם כוונת אחת - אתה חייב שיהיה לך קו ישר בין שתי הכוונות כדי שתוכל לירות מדויק, אבל גם בירי ללא כיוון מדויק (כלומר, "מעל הכוונות") עדיין חובה שיהיו שתי נקודות שעליהן ניתן להסתמך ככוונות.

פורסם
  • מחבר

M24 זה רובה צלפים נכון ? עדיין יפה 650 מטר ....

ירו עלייך ? אם אתה צלף איך בדיוק גילו אותך ממרחק ? לא היית משופצר ?

יובל 50 מטר זה שטויות עם כוונת ברזל אני מתערב שאני תוקע שש משש ישר למצח

כל אחד פה נהיה צלף עיוור...

מעניין.

לפי איך שאני מכיר את האוכלוסיה פה בקושי 5% קרביים כל השאר ירו אולי בגדנ"ע עם איזה עוזי מצ'וקמק או M16.

SO ? אתם חושבים שאתם אלופי העולם?

במקום לזיין ת'שכל על היכולות האישיות והמקבצים שאתם יכולים לעשות - תחזרו לשחק CS ! כי זה כנראה מה שאתם הכי טובים בו...

או בעדינות: shut the fuck up

פייי כמה זייני שכל אני בשוק :bash:

(מיני, אתה יוצא דופן אני יודע שיש לך מושג וגם קצת נסיון...)

קודם כל מיני, הטווח של הM24 זה 750 מטר כולה...

יסלח לי כבודו, אבל אני, אמיר, הייתי צלף בדוכיפת, טירונות רובאי שבע עם קורסי צליפה, אני מאומן על M24 ועל הM82A1, ובגלל שדוכיפת הם יחידה ללוחמה אורבנית, אני ישבתי על גגות, וגגות זה לא רחוק, וזה בטווח של הקרבינים שלהם ושל קלצ'ניקובים.

שש משש למצח עם כוונת ברזל? היית רוצה. יש רוח, מכיר? יש משקל של הרובה, מכיר? אני לא חושב שאתה צודק, אני לא יריתי בגדנ"ע, ולא יריתי פעם אחת מקבל אחד בטירונות, אני, אחרי טירונות ארוכה מאוד הגעתי לזה. אז יסלח לי E.T וידע שאני לא מזיין את השכל, אני יצא לי פה ושם לשחרר יריה לא במטווח...

אגב, דן, בעיגול העליון, של הראש, מ50 מטר, מאוד קשה לפגוע על המרפקים, זה שבסרטים כ"א דופק בלבן באמצע את כל הכדורים זה שטויות. אצלנו היה אחד, היה יורה בצורה שמשאירה אותך עם פה פעור, היה פוגע בעיגול הפנימי השני (אחרי הלבן המלא, עוד עיגול, ואחריו עוד אחד) את רוב הכדורים... אני למשל, לא הייתי עושה את זה... (ד"א, למטרה ניידת יורים בחזה, לא במצח..)

דבר ראשון זה לא אני שטענתי לגבי ה-6/6 במצח מ-50 מטר (זה נוסטרדמוס אמר), וזה אחד הדברים שגרם לי לכתוב את התגובה ה"עוקצת" קודם.

ולגבייך, סליחה ששכחתי אותך ואולי עוד מישהו שבאמת מבין עניין וברח לי מהעין.

תבין, אני שונא כל מיני פלצנים שחושבים שהם מבינים משהו ממשחק אחד או שניים ב-CS או MOH. :AR15:

זה פשוט מטמטם אותי ! :asthanos:

מצטער. יש דברים שגורמים לי להפליץ דם. (וזה לא קשור לאוכל)

(ואני הייתי קלע-חוד, רובאי 08 באגוז עם כמה קורסים מעניינים באמצע אבל זה לת'רד אחר)

נודניק! אני אומר לך שקלעתי למטרת ראש שזה משהו כמו 30*30 ס"מ ממרחק של 50 מטר בירי התקלות וזה היה עוד עם נשק לא מאופס אז על מה הויכוח אני הכנסתי 3 קליעים ישר לתוך המצח ואם אתה רובאי 08 אתה בטח יודע שיש הקצבת זמן בירי התקלות!

3\6 למטרת ראש ל50 מטר עם M16 זה מכובד ביותר!

פורסם

3/6 במטרה של 30*30 זה לא קשה....

יחסית. (מה? אני עשיתי 11/12 מ650 מטר לכזאת מטרה, עם רוח נגדית.... תמיד יבוא אחד יותר טוב ממך, ותמיד יבוא אחד יותר טוב ממנו, ואחד יותר טוב ממנו וכן הלאה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים