עבור לתוכן

מחפש תמונות של רובה סער "תבור"

Featured Replies

פורסם

הוא גם השתמש בדורגלים, וגם ב500מ' אתה לא תצליח לעשות מקבץ עם M16.

300 מ' זה הטווח היעיל המקסימלי שלו למטרה בודדת.

• תגובות 62
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי אמר שהוא השתמש במשוה? איזה מטווח 650 מטר??? מדובר ל 50 וטעות הדפסה.. מה אתה עושים צחוק???

פורסם

אני מציע ש HWZONE יעשה בדיקה ראש בראש ויפרסם אותה באתר :)

נתונים כמו משקל, דיוק ל 100 מטר, דיוק ל 1000 מטר, נוחות, אמינות, תחמושת.

זו תהיה השוואת "חומרה" אמיתית.

פורסם

אתם קולטים שאתם רבים על "מי יכול להרוג יותר אנשים בפחות כדורים ממרחק יותר גדול"?

פורסם

אתם קולטים שאתם רבים על "מי יכול להרוג יותר אנשים בפחות כדורים ממרחק יותר גדול"?

לא מדברים על אנשים, זה רק מטרות קרטון, זה לא שמישהו יוצא לרחוב ומתאמן על העוברים ושבים.

מי שיורה באנשים מתוקף תפקידו בצבא אני נוטה להאמין שאין סיבה להרגיש רע מדי עם המוות של אותן מטרות, לא שאני בעד הרג אבל לא תמיד יש פתרון יותר טוב אז זה הפיתרון הכי פחות רע (במצבים מסויימים).

פורסם

הפלסטינים עושים את זה בלי לריב. ראה דוגמא הקצין הבדואי שנהרג בסוף שבוע שעבר, הפלסטיני ירה מבה"ס במרחק רב.

והוא לא רב עם חבריו מי יהרוג ממרחק גדול יותר .

פורסם

9 מ 11? זה לא משהו... אני עשיתי שש משש מ650 מטרים...

WTF ?!?!?!

אתה רוצה לומר לי שפגעת במטרה במרחק 650 מטר עם M-16 מסרוח 6 מתוך 6 ?

אני פגעתי במטרת ראש 3 מתוך 5 במרחק של 50 מטר וכל השלושה ישר למצח אבל הנשק לא היה אז מאופס ויריתי מהר מידיי אז פספסתי שניים אבל ככה אני ממש צלף לא רע

אני לא מאמין שפגעת 6 מתוך 6 עם M16 למרחק של 650 מטר זה לא הגיוני, גם הטווח היעיל של הרובה לא כזה גדול וגם זה לא הגיוני עם כוונת ברזל!

אם כבר אז אולי עם רובה צלפים או רובה ארוך טווח עם כוונת סקופית או משהו

סליחה, אתה שמעת אותי מזכיר את המילה M16?

עשיתי את זה עם M24... שלמרות שהוא מיועד לזה הוא לא כזה כלי שקלי קלות לירות בו.

כן, זה בערך מה שאנחנו רבים, אבל אם אתה מסתכל על זה ככה, לי יש תפקיד דיי גרוע, במי שאני יורה, אני פוגע, והוא לא רואה אותי בכלל (צלפים בעקרון, אבל אני קצת פחות נקרא כי כן ירו עלי והרבה)

פורסם
  • מחבר

M24 זה רובה צלפים נכון ? עדיין יפה 650 מטר ....

ירו עלייך ? אם אתה צלף איך בדיוק גילו אותך ממרחק ? לא היית משופצר ?

יובל 50 מטר זה שטויות עם כוונת ברזל אני מתערב שאני תוקע שש משש ישר למצח

פורסם

650מ' לצלף זה ... בעעע :|

אמיר, נראה אותך מכניס 6 מתוך 6 מ 1ק"מ...

8)

פורסם

כל אחד פה נהיה צלף עיוור...

מעניין.

לפי איך שאני מכיר את האוכלוסיה פה בקושי 5% קרביים כל השאר ירו אולי בגדנ"ע עם איזה עוזי מצ'וקמק או M16.

SO ? אתם חושבים שאתם אלופי העולם?

במקום לזיין ת'שכל על היכולות האישיות והמקבצים שאתם יכולים לעשות - תחזרו לשחק CS ! כי זה כנראה מה שאתם הכי טובים בו...

או בעדינות: shut the fuck up

פייי כמה זייני שכל אני בשוק :bash:

(מיני, אתה יוצא דופן אני יודע שיש לך מושג וגם קצת נסיון...)

פורסם

e.t.: :-*

נוסטרדמוס, להכניס 6 כדורים (מתוך 6) לתוך מצח של בן אדם מטווח של 50מ' זה קשה *מאוד*, במיוחד אם אתה צריך להשען עם המרפקים על הקרקע.

מצח = 15x5cm בערך, המטרות שיורים עליהן בצבא הן קרובות יותר ל 30x30cm ובודדים (באמת בודדים) מצליחים לעשות מקבץ טוב (מקבץ טוב = 3cm עפ"י מה שאני זוכר).

שוב, לפגוע במטרה זו לא בעיה (כל עוד מדובר במטרה סטטית - כאשר המטרה היא ניידת זה שונה לגמרי וממרחקים גדולים יש הרבה גורמים שצריך להתחשב בהם ואת החישוב הזה של 'לאן לירות כדי לפגוע בול' צריך לעשות בשניות בודדות), השאלה היא איפה פוגעים...

:P

פורסם

מעניין.

לפי איך שאני מכיר את האוכלוסיה פה בקושי 5% קרביים כל השאר ירו אולי בגדנ"ע עם איזה עוזי מצ'וקמק או M16.

במקום לזיין ת'שכל על היכולות האישיות והמקבצים שאתם יכולים לעשות - תחזרו לשחק CS ! כי זה כנראה מה שאתם הכי טובים בו...

קודם כל מיני, הטווח של הM24 זה 750 מטר כולה...

יסלח לי כבודו, אבל אני, אמיר, הייתי צלף בדוכיפת, טירונות רובאי שבע עם קורסי צליפה, אני מאומן על M24 ועל הM82A1, ובגלל שדוכיפת הם יחידה ללוחמה אורבנית, אני ישבתי על גגות, וגגות זה לא רחוק, וזה בטווח של הקרבינים שלהם ושל קלצ'ניקובים.

שש משש למצח עם כוונת ברזל? היית רוצה. יש רוח, מכיר? יש משקל של הרובה, מכיר? אני לא חושב שאתה צודק, אני לא יריתי בגדנ"ע, ולא יריתי פעם אחת מקבל אחד בטירונות, אני, אחרי טירונות ארוכה מאוד הגעתי לזה. אז יסלח לי E.T וידע שאני לא מזיין את השכל, אני יצא לי פה ושם לשחרר יריה לא במטווח...

אגב, דן, בעיגול העליון, של הראש, מ50 מטר, מאוד קשה לפגוע על המרפקים, זה שבסרטים כ"א דופק בלבן באמצע את כל הכדורים זה שטויות. אצלנו היה אחד, היה יורה בצורה שמשאירה אותך עם פה פעור, היה פוגע בעיגול הפנימי השני (אחרי הלבן המלא, עוד עיגול, ואחריו עוד אחד) את רוב הכדורים... אני למשל, לא הייתי עושה את זה... (ד"א, למטרה ניידת יורים בחזה, לא במצח..)

פורסם

מעניין.

קודם כל מיני, הטווח של הM24 זה 750 מטר כולה...

יסלח לי כבודו, אבל אני, אמיר, הייתי צלף בדוכיפת, טירונות רובאי שבע עם קורסי צליפה, אני מאומן על M24 ועל הM82A1, ובגלל שדוכיפת הם יחידה ללוחמה אורבנית, אני ישבתי על גגות, וגגות זה לא רחוק, וזה בטווח של הקרבינים שלהם ושל קלצ'ניקובים.

שש משש למצח עם כוונת ברזל? היית רוצה. יש רוח, מכיר? יש משקל של הרובה, מכיר? אני לא חושב שאתה צודק, אני לא יריתי בגדנ"ע, ולא יריתי פעם אחת מקבל אחד בטירונות, אני, אחרי טירונות ארוכה מאוד הגעתי לזה. אז יסלח לי E.T וידע שאני לא מזיין את השכל, אני יצא לי פה ושם לשחרר יריה לא במטווח...

אגב, דן, בעיגול העליון, של הראש, מ50 מטר, מאוד קשה לפגוע על המרפקים, זה שבסרטים כ"א דופק בלבן באמצע את כל הכדורים זה שטויות. אצלנו היה אחד, היה יורה בצורה שמשאירה אותך עם פה פעור, היה פוגע בעיגול הפנימי השני (אחרי הלבן המלא, עוד עיגול, ואחריו עוד אחד) את רוב הכדורים... אני למשל, לא הייתי עושה את זה... (ד"א, למטרה ניידת יורים בחזה, לא במצח..)

דבר ראשון זה לא אני שטענתי לגבי ה-6/6 במצח מ-50 מטר (זה נוסטרדמוס אמר), וזה אחד הדברים שגרם לי לכתוב את התגובה ה"עוקצת" קודם.

ולגבייך, סליחה ששכחתי אותך ואולי עוד מישהו שבאמת מבין עניין וברח לי מהעין.

תבין, אני שונא כל מיני פלצנים שחושבים שהם מבינים משהו ממשחק אחד או שניים ב-CS או MOH. :AR15:

זה פשוט מטמטם אותי ! :asthanos:

מצטער. יש דברים שגורמים לי להפליץ דם. (וזה לא קשור לאוכל)

(ואני הייתי קלע-חוד, רובאי 08 באגוז עם כמה קורסים מעניינים באמצע אבל זה לת'רד אחר)

פורסם

בסרטים גם יורים מהמותן ופוגעים.

לגבי CS או כל משחק אחר... LOL אחד גדול.

יש משחקים שהצליפה בהם מתקרב למציאות (הכוונת "רוקדת" סביב המטרה, רתע וכו') אבל הרוב הם פשוט... פתטיים :|

פורסם

רובאי 08 באגוז? יפה מאוד. באמת מעצבן כל מי שישר מזלזל, זה עבודה קשה. ודן, באיזה משחק אתה מחזיק כמה קילו טובים של פלדה, מזיע כמו סוס, ואין לך לא סינגלפלייר, ולא צ'יטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים