עבור לתוכן

מחפש תמונות של רובה סער "תבור"

Featured Replies

פורסם

gun.jpg

tar21.jpg

tavor-tar.jpg

tavor-ctar.jpg

tavor-mtar.jpg

tavor1.jpg

tarm203.jpg

tar21a.jpg

micro-2.JPG

micro-d1.jpg

tavor21.jpg

• תגובות 62
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

M-16 ארוך שוקל מעל 3 קילו עם מחסנית אי אישית לא סובל אותו

הוא אולי מדוייק יחסית אבל הוא ארוך (99 ס"מ) יש לו הדף ורעש שיכולים להרוג פיל והוא מוציא את כל הרשף כל כך חזק מהקנה שלאוייב רק נותר לכוון ולירות האמת אני דיי אוהב עוזון, רובה ממש חמוד :)

התבור ממה ששמעתי הוא נוח מאוד מאוד לאחיזה (כמו שאמרתי גם ליורים בשמאל כמוני) לא התנסיתי בכוונת אופטית אבל אני בטוח מעדיף אותה על כוונת ברזל והדבר הכי חשוב ששמעתי זה שהתבור מה זה שקט יחסית וזה בגלל שכל הקנה שלו נמצא בגוף הרובה ומסביבו יש מלא מקצף חסין חום ומונע רעש ומעל כל זה יש פולימר שגם מקטין רעש עכשיו אני יודע שעובדים על מכלול גדול וחזק יותר כדיי למנוע את הרתע החזק ועם זאת להגדיל את מהירות הקליע בשביל יותר דיוק ואז גם אולי הרובה יהיה ארוך יותר.

אני מת לירות ברובה הזה מטווח לילה עם לייזר זה ענק !!!!

אני בטוח שפעם ראיתי תמונה של הרובה צלפים תבור !

פורסם

אם הרובה הוא לפי התמונה האחרונה אני מרגיש בר מזל בגלל שלי היה M24, הדבר הזה ממש לא מוצא חן בעיני.

אני לא אלחם עם רובה שלא הוכיח את עצמו.

פורסם
  • מחבר

לא הרובה הוא לא לפי התמונה האחרונה העיצוב שונה מעט בידית האחיזה ובמתפסים יש בליטות בצורת האצבעות לאחיזה נוחה יותר ולמניעת החלקה התמונות הראשונות יותר עדכניות מהאחרונה.

רואים את זה עם הקנה הקצר ? כזה ראיתי הוא נראה חמוד ביותר ;)

אגב בטכנו עזרו לי מאוד והפנו אותי לדף של תע"ש עם כל הפרטים

פורסם

אחי, סחטיין , כולה עברת טירונות 02 ואתה חושב על התבור!

פורסם
  • מחבר

טירונות 02 מתכונת חירום אני מבקש !!!!!! כולל אימוני חי"ר (פרט וחולייה) ועוד לא סיימתי אולי גם נירה במאג ונזרוק רימון אבל זה עדיין לא מסמיך אותי ל03 באסהההה :(

פורסם

נושא נחמד.... בדיוק מה שעשיתי השבוע.

team_3_fire.jpg

היה באמת מגניב שם... פגעתי 9 מתוך 11 במטרה (שני מקבצים טובים), הייתי פוגע גם את האחרונים אבל קפץ לי תרמיל של חבר לתוך החולצה והביא לי וואחד כוויה.

פורסם
  • מחבר

LOL נחמד איפה עשית טירונות ומתיי ?

אגב אני לא מוצא את הת'רד של המזל טוב אז מזל טוב יובל

עשיתי מקבץ של 4 ס"מ בירי יום עם משען ובלילה פגעתי 6 מתוך 6

THEN DON'T FUCK WITH ME ;)

פורסם

9 מ 11? זה לא משהו... אני עשיתי שש משש מ650 מטרים...

פורסם

גועל נפש רק לראות נשק מעורר בלי חלחלה.

פורסם

מה הקטע של לפגוע x מתוך y?

זה ברור מאליו שצריכות להיות Y פגיעות מתוך Y כדורים, מה שקובע בסופו של דבר הוא המקבץ...

פורסם

סליחה איזה מטווח זה ? בחיים שלי לא ראיתי ברזלים מגבילים. ד"א אתם יורים רק בשכיבה ?

פורסם

כול'ה מתווח מטעם הדגנ"ע... כול'ה 11 כדורים. וכול'ה יש לי ציור של כדור על הגב...

650 מטר במקבץ זה יפה...

פורסם
  • מחבר

9 מ 11? זה לא משהו... אני עשיתי שש משש מ650 מטרים...

WTF ?!?!?!

אתה רוצה לומר לי שפגעת במטרה במרחק 650 מטר עם M-16 מסרוח 6 מתוך 6 ?

אני פגעתי במטרת ראש 3 מתוך 5 במרחק של 50 מטר וכל השלושה ישר למצח אבל הנשק לא היה אז מאופס ויריתי מהר מידיי אז פספסתי שניים אבל ככה אני ממש צלף לא רע

אני לא מאמין שפגעת 6 מתוך 6 עם M16 למרחק של 650 מטר זה לא הגיוני, גם הטווח היעיל של הרובה לא כזה גדול וגם זה לא הגיוני עם כוונת ברזל!

אם כבר אז אולי עם רובה צלפים או רובה ארוך טווח עם כוונת סקופית או משהו

פורסם

הוא השתשמש בכוונת טלסקופית... במרחק הזה כבר כמעט ולא ניתן לדייק יותר ממקבץ... (עד 500 מ' אפשרי...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים