עבור לתוכן

מחפש תמונות של רובה סער "תבור"

Featured Replies

פורסם

שלום לכל גולשי הפורום.

הייתי שמח לקבל עזרה במציאת כל תמונה שהיא של רובה הסער הישראלי החדש ה"תבור"

תודה.

• תגובות 62
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ה SG-252 מקאונטר סטרייק?!

פורסם
  • מחבר

שלום ידידי, אני דווקא חשבתי שזה יותר קרוב לרובה של המארינס ב ALIENS Vs. PREDATOR 2 ;)

אבל בכל מקרה הייתי שמח לתמונות שלו

נ.ב תעלה לאיציק!

נ.ב.ב למה למה פורום כללי? למה !?

פורסם
tarbig.gif
פורסם

נראה ממש לא נוח לאחיזה איך מחזיקים בו ??? :AR15:

פורסם

יד ימין על המחסנית, יד שמאל על הידית וההדק.

הוא קצת קטן וצ'אבי...

וזה לא ה SG-252, למרות שהבנתי שגם אותו יש לצה"ל.

פורסם

יד ימין על המחסנית, יד שמאל על הידית וההדק.

הוא קצת קטן וצ'אבי...

:lol:

יד ימין על ידית האחיזה ויד שמאל על המתפס (או איך שזה לא נקרא, החלק הזה קצת אחרי הידית עצמה).

tar-ops.jpg

פורסם
  • מחבר

הרובה שונה מעט עד היום והוא נוח מאוד ואם כבר אז יד ימין על ידים האחיזה ושמאל על המתפס

הרוס"ר שוקל כם מחסנית מלאה 3.4 קילו הוא עמיד ואמין ביותר, אגרונומי לשמאליים וימניים כאחד שקט מאוד מכייון שרק קצה הקנה (סתרשף) בולט החוצה וכל שאר הקנה נמצא בתוך גוף הרובה עטוף בפולימרים ומקצפים חסיני חום ומונעי רעש, האורך של הרוס"ר הוא 72 ס"מ ואורך הקנה הוא 46 ס"מ והוא נושא בתוכו כוונות אופטיות שזה מעולה וסמן לייזר ללילה זה כל מה שנאי יודע על הרוס"ר, כמובן שיש עוד דגמים של התבור שגם תמונות שלהם אני רוצה!

פורסם

אם כבר קאונטר סטרייק אז הוא דומה ל

steyr aug

פורסם

נכון... הם די דומים.

פורסם

התבור הוא:

כבד יותר מה M4 (ששוקל מעט פחות מ3 ק"ג).

מדויק פחות (עקב היותו Bullpup - רתע חזק מעט יותר).

נוח פחות (מאוד לא נוח לטעינה, אי אפשר להחזיקו ביד אחת)

חסר כוונות ברזל - ברגע שהבטריה בכוונת הרפלקס נגמרת... הלך עליך.

יקר יותר - על פי isayeret, רובה בודד כזה עולה כ 2000$, לעומת M4 שישראל מקבלת "בחינם"...

פורסם

יד ימין על ידית האחיזה ויד שמאל על המתפס (או איך שזה לא נקרא, החלק הזה קצת אחרי הידית עצמה).

כמה טוב שיש תמונה ופרשן מדופלם כמוך, אה מיני?! ;)

פורסם
  • מחבר

התבור הוא:

כבד יותר מה M4 (ששוקל מעט פחות מ3 ק"ג).

מדויק פחות (עקב היותו Bullpup - רתע חזק מעט יותר).

נוח פחות (מאוד לא נוח לטעינה, אי אפשר להחזיקו ביד אחת)

חסר כוונות ברזל - ברגע שהבטריה בכוונת הרפלקס נגמרת... הלך עליך.

יקר יותר - על פי isayeret, רובה בודד כזה עולה כ 2000$, לעומת M4 שישראל מקבלת "בחינם"...

M4 עם מחסנית או בלי מחסנית ?

כן הרתע שלו חזק מעט אך הוא מדוייק יותר משום מה ונעשה על זה מחקר+ דיברתי עם שני חיילים ביחידת ניסוי שמאוד מאוד מרוצים

נוח מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווד הרבה יותר מ M-16 זה בטוח !! אני החזקתי אותו, מה גם שהוא אגרונומי ומתאים ליורים בשמאל (כמוני)

כוונת ברזל מול כוונת אופטית אוטומאטית, נו באמת מה יותר מדוייק ?! ובטח שאפשר להחזיק אותו ביד אחת מרכז הכובד שלו נמצא במרכז מעט יותר קרוב לגוף ממש קל ונוח להחזיק אותו ב60 מעלות למעלה וממש נוח להחליף מחסנית רק דבר אחד חרא שידית הדריכה בסוף הרובה לצד הקנה בעעעע

בטרייה בכוונת אוקיי בוא נחשב מעט טוב ? כמה לוקחת הכוונת ? וכמה הבטרייה מסוגלת לתת ? לא לשכוח שהכוונת כבוייה שהנשק על נצור והיא נטענת מתנועה לפי מה ששמעתי.

עם כל זאת זה הרוס"ר הכי משוכלל עמיד אמין ורב תכליתי בעולם בעניין הכסף עושים הסדר עם האמריקאים ואגב בלגייה דלוקה אש על הנשק הזה ואולי גם אנגליה כךך שיהיה המון רווח ממנו, קצת כחול לבן ;)

ולא לשכוח הרובה עדיין בפיתוח עוד אין דגם סופי

פורסם

דווקא אחד שהיה בגדנ"ע סיפר לי שחבר שלו (המסכן) שהיה שמאלי, השתמש במטווח בM-16 (מן הסתם), ובגלל שהוא שמאלי... כל התרמילים הרותחים עפו עליו והפנים שלו האדימו... אבל הוא המשיך לירות.

לא נראה לי שהוא ממש נוח לשמאליים... והארוך שוקל 2.8 עם מחסנית, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים