עבור לתוכן

קניתי אייפוד....! כנסו בבקשה, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות:

1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי....

2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו.

3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי!

4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?!

5. ומה זה תוכנת Drug&Drop לאיפוד? איפה אני מוריד אותה? אמרו לי שיש איתה בעיות, כי עם לא מעבירים שירים דרך האיטונס אז השירים לא מושמעים באיפוד..זה נכון?!

6. איזה עוד תוכנות מומלצות יש לאיפוד.

את האמת, אני מאוד מאוכזב מהאיפוד....איכות סאונד על הפנים גם אחרי שהחלפתי אוזניות...

תודה לעונים!

ניב :)

פורסם

1. מאוד הגיוני שהוא נטען כזה מהר

2. מאוד הגיוני שאחרי 7 שעות הבטריה נגמרה בגלל שהבטריה מספיקה רק ל-10 שעות בלי תאורה אחורית.

3. כדי להעביר סרטים אתה צריך את האייטונס האחרונה. תיכנס לאתר של אפל ותוריד משם את הגרסה האחרונה, רק היא יכולה להמיר סרטים.

4. מעריכים שבאחד באפריל יצא אייפוד חדש - היית צריך לשאול לפני שקנית

פורסם

לא חסר תוכנות להמיר לIPOD

אני משתמש ב Xilisoft iPod Video Converter לדעתי אחלה תוכנה..

פורסם
  • מחבר

לא חסר תוכנות להמיר לIPOD

אני משתמש ב Xilisoft iPod Video Converter לדעתי אחלה תוכנה..

תודה רבה לכולם....תאמת אני בכלל לא רציתי איפוד, הייתי אמור לקנות קריאטיב זן ויז'ן ולא היה בחנות אז הביאו לי תאיפוד....

אני ניסיתי להמיר סרטים עם imTOO בגרסא מיוחדת לאיפוד ולא הצלחתי להעביר סרטים! אחר כך ניסיתי עם videora וגם אחרי זה הסרטים לא עברו! מה הבעיה פה?

איך מעבירים סרטים? מישהו יכול להסביר לי?!

ומה זה ANAPOD......ואני לא מצליח להעביר שירים לפליליסט שעשיתי באייטונס.....

תודה

פורסם

תוריד תגירסה של הITUNES האחרונה איתה גם אפשר להמיר סרטים..

פורסם

תוריד את הגירסה האחרונה של iTunes, תכניס את כל הסרטים לתוכנה, וסרטים שאתה רוצה להעביר ל-iPod תלחץ עליהם מקש ימני ותבחר ב-Convert Selection to iPod (מצורפת תמונה על מנת לעזור)

זה אמור לעבוד.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה: הצלחתי להעביר סרטים עם הוידאורה....לוידאורה יש בעיה להמיר סרטי MPEG לMP4, ועם ממירים סרטי AVI לMP4 דרכה אז הסרטים עוברים והכל עובר מצוין....

עכשיו בקשר לאיטונס, יש לי את הגרסא האחרונה, אני יכול להעביר לשם כל סרט בכל פורמט והאיטונס תמיר לי אותו לMP4? איך זה עובד?

פורסם

מה לא מובן בהסבר שלי?

אתה מעלה את הסרטים ל-iTunes, ממיר אותם לפורמט שמתאים לאייפוד בעזרת התוכנה כמו שהראתי בהודעה הקודמת שלי, ואז מעלה את הסרטים לאייפוד...

לא כזה מסובך

פורסם
  • מחבר

תודה...

עוד משהו קטן אחרון.

למה כשאני מעביר תמונות פתאום לא נישאר לי מקום בכונן? ואז בתיקיה של התמונות יש תיקיה בשם "פוטו קצ'" ששוקלת פי 3 מהתיקיה של התמונות? למה זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים