עבור לתוכן

סט קצר פאנינג ושקיעה

Featured Replies

פורסם

זה בין הנסיונות הראשונים שלי לצלם פאנניג,3 התמונות ראשונות צולמו על F/8 ISO 64 1/10Sec

ראשונה

71905888.jpg

שניה

71906051.jpg

שלישית

71906084.jpg

רביעית,עץ בשקיעה F/8 ISO 64 1/1500 Sec רק שלא מצאתי עמדה לצלם בלי החוטים,החלק השרוף בכוונה בנקודה ההיא,שחוצה את העץ בנקודה שהוא "נפול"

71906230.jpg

פורסם

לגבי הפאנינג - אם היית נותן זמן חשיפה קצר יותר (מומלץ לא לרדת מ-20\1 השניה,ולא לעלות מעבר ל-50\1 השניה) היית מקבל תוצאות טובות יותר וחדות יותר,במקרה שאין מספיק אור אפשר להגביר ISO.

לגבי התמונה השניה - לדעתי מעולה,קומפוזיציה מצויינת,באמת חבל בגלל החוטי חשמל,אבל סה"כ תוצאה טובה

פורסם

פאנינג - חשיבה נכונה, תוצאות התחלתיות כאמור, יש מקום לשיפור.

צילמת בפרמטרים הנכונים (אין צורך להעלות ISO, כי התמונה תישרף) אך העקיבה עצמה מעט לקתה, כאמור לא תמיד בפעם הראשונה מצליחים.

לגבי התמונה השנייה - צבעים מהממים, תמונה מאד דרמטית. באמת חבל על חוטי החשמל, אולי אפשר לנסות להוריד אותם בפוטושופ.

:)

פורסם

לפי דעתי חוטי החשמל רק תורמים לתמונה. לא יודע למה, אבל נראה לי שהיא יותר יפה איתם מאשר בלעדיהם.

ובקשר לפאנינג-אם היית מקצר קצת את זמן החשיפה התוצאות היו יוצאות יותר מוצלחות[אולם פחות מטושטשות ברקע].

בהצלחה בהמשך.

פורסם

לפי דעתי חוטי החשמל רק תורמים לתמונה. לא יודע למה, אבל נראה לי שהיא יותר יפה איתם מאשר בלעדיהם.

הם היו תורמים אם הם היו מוליכים את הצופה לאורך כל התמונה, אבל כאן הם לא ממש מוליכים אותה לאורך כולה.

פורסם

הם היו תורמים אם הם היו מוליכים את הצופה לאורך כל התמונה, אבל כאן הם לא ממש מוליכים אותה לאורך כולה.

אולי הם היו תורמים יותר אם הם היו מולכים את הצופה לכל אורכה אבל הם תורמים לפי דעתי.. תמונה ממש יפה, אהבתי מאוד.

בקשר לפאנינג אין לי ממש ניסיון עם זה אז אני לא יכול לתת תגובה עניינית (:

פורסם

תמונה רביעית מעולה.

אתה יכול להעלות אותה בשלמותה לרשת?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

מישהו יכול לנסות להוריד את החוטי חשמל שיש ברקע?

Stanly אתה יכול לתת לי אפשר שמאפשר לשלוח תמונה ששוקל קצת יותר מ6 מגה? (6.1) הגודל המקורי הוא 8 מ"פ 2448*3264

פורסם

לא מכיר אתר שכזה, אך אם תקטין אותו באחד וחצי ל-4 מ-פיקס זה יהיה נחמד ויותר קל...

פורסם

אהבתי את הפאנינג השני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים