עבור לתוכן

קניית במחשב 2000 ש"ח (אינטרנט ואולי טיפה משחקים)

Featured Replies

פורסם

לא מזומן

בלי ציוד היקפי

בלי צורב אלא כונן DVD (רגיל-CD-ROM)

ללא מערכת הפעלה עדיף מחשב מורכב

עכשיו... יש לי גם הצעה שעשיתי אז אם זה קרוב למה שרציתם לכתוב תוכלו להגיד לי מה לשפר רק או אם בכלל כדאי לקחת את זה וזהו.. ;D תודה מראש על העזרה!

מעבדי ?AMD Sempron 3000+ (S-754)

לוחות אם למעבדי ?AMD ?K8U (S-754+ULI+AGP+SATA)?

זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz A-Data CL2.5

דיסקים קשיחים ?80GB SATA 7200 8MB WD800JD?

כרטיסי מסך GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI

כרטיסי קול On Board 128Bit

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Philips 16x 48x

ציוד רשתות On Board 10/100

מארזים ATX MIDI 400W 8666

מקלדות 2 Lang.

עכברים MOUSE PS2 + roll

רמקולים 400 W

מסכים None

מחיר 1941 ¤

פורסם

עדיף להעיף את כרטיס המסך ולקחת לוח עם כרטיס מסך משולב, למשל ה-Asrock K8NF4G-SATA2

פורסם
  • מחבר

אבל אז אני לא יוכל לשפר בעתיד והכרטיס מסך שבלוח טוב?

פורסם

- הכרטיס מסך שבלוח עדיף על זה שלקחת

- הלוח תומך PCI-E בניגוד ללוח שלקחת שתומך אך ורק ב-AGP ולכן יגביל את אפשרויות השדרוג שלך

פורסם
  • מחבר

אהה וואלה... רגע ואם אני ייקח את הלוח שאמרת וירצה להחליף כרטיס מסך? :kopfpatsch: ;D

פורסם

הלוח של Asrock מגיע עם כרטיס מסך מובנה (GeForce 6100)

אתה לא יכול להחליף את הכרטיס המובנה, אתה יכול להוסיף בעתיד כרטיס מסך נפרד ולבטל את המובנה בביוס.

פורסם
  • מחבר

אההה הבנתי תודה ותגיד הכרטיס מסך טוב בהרבה?

פורסם

הוא טוב יותר !!!!! וגם הלוח ייתן לך אפשרויות שדרוג וזה עדיף

פורסם
  • מחבר

אז תגידו להחליף רק את הלוח וזהו להשאיר ככה או שיש לכם הצעה יותר טובה? אשמח לשמוע! תודה!

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו אתם בטוחים שהכרטיס מסך הזה יותר טוב ? תענו לי בבקשה

פורסם

מניסיון, הכרטיס המובנה GeForce 6100 שווה ברמתו ל-FX 5200.

פורסם
  • מחבר

אההה ובכל מקרה שניהם לא ברמה גבוהה נכון? בוא נגיד מה המשחק הכי חדש שאפשר להעלות איתם? (לא מבקש משהו ספציפי.. בערך) סליחה על כל השאלות פשוט אני כבר מבולבל תודה למי שענה ויענה :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בוא ונראה..קח לדוגמא Need for speed underground 2, עובד בצורה טובה רק ב-800X600 בהגדרות Low

GTA San andreas - עבד בצורה טובה בהגדרות דומות ל-NFS, רק ב-16BIT. ב-32BIT גמגם קשות..

קח לדוגמא משחק אסטרטגיה, Ground control 2. עבד בצורה טובה רק בהגדרות הנמוכות ביותר

משחקי ספורט כמו FIFA החדש, NBA ו-PRO Evolution 3 ומעלה, יעבדו כנ"ל בצורה סבירה רק בהגדרות הנמוכות ביותר.

משחקים טיפה ישנים כמו Max payne 2, The punisher וכו', יעבדו טוב גם ב-1024X768.

כמו שאתה רואה, לא ממש מתאים למשחקים. בכ"מ יש לך בלוח שהוצע לך אפשרות להוסיף בהמשך כרטיס מסך PCI-E נפרד.

פורסם
  • מחבר

אהה אז הוא יעלה משחקים איכשהו.... וכן גם אני חשבתי על הPCI ניראה אולי אחרי זה אני יקנה כרטיס אחר... בכל מקרה תודה לכולם! :jump::xyxthumbs::yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים