עבור לתוכן

שימוש ב- PAGE FILE

Featured Replies

פורסם

ראיתי אצלי תופעה מוזרה....

יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB.

אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!!

איך זה יכול להיות??

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל עברו כבר יותר מיומיים

לאף אחד אין רעיון??? :nixweiss:

פורסם

http://www.experts-exchange.com/Operating_Systems/WinXP/Q_20903319.html

יש פה דיון כאורך הגלות אודות המספר שחלונות מצהירה כגודל ה- Page File. קראתי חלק וכנראה שהמספר לא מדויק ויתכן שהוא מייצג גורמים נוספים במערכת. אם תבדוק את גודל הקובץ במחשב שלך יתכן שתגלה שהוא אכן 500 מגה ולא כפי שהמערכת מציגה.

אם תרצה תוכל לקרוא את כל הדיון אבל לא נראה לי שזו בעיה ייחודית למערכת שלך או שזוהי בכלל בעיה שדורשת פיתרון.

פורסם

קודם כל תראה שמוגדר לך Paging File בכונן אחד בלבד ואל שניים.

יכול להיות ששיניתי את הגודל של ה Paging File של כונן C אבל הגודל של ה Paging File בכונן D לא השתנה.

כנס שוב להגדרות של ה Paging File ותוודא שאתה מכניס ב initial Size וב Maximum Size את אותו מספר (ערך).

אל תשכח ללחוץ על Set ולעשות Restart למחשב

פורסם
  • מחבר

http://www.experts-exchange.com/Operating_Systems/WinXP/Q_20903319.html

יש פה דיון כאורך הגלות אודות המספר שחלונות מצהירה כגודל ה- Page File. קראתי חלק וכנראה שהמספר לא מדויק ויתכן שהוא מייצג גורמים נוספים במערכת. אם תבדוק את גודל הקובץ במחשב שלך יתכן שתגלה שהוא אכן 500 מגה ולא כפי שהמערכת מציגה.

אם תרצה תוכל לקרוא את כל הדיון אבל לא נראה לי שזו בעיה ייחודית למערכת שלך או שזוהי בכלל בעיה שדורשת פיתרון.

אתה צודק!!!

אכן בדקתי והגודל של ה-PAGE FILE הוא 500M אפילו שהמערכת טוענת אחרת!

פורסם

ה PF ב TASK MANAGER איננו מראה את גודל הקובץ או השימוש בו.

לא קראתי את הדיון הארוך אבל ה PF מראה את גודל השימוש האפשרי .

ובאנגלית:

If you select the Task Manager`s Performance page you`ll see four graphs at the top for CPU Usage, CPU Usage History, Page File Usage, and Page File Usage History, while underneath are four sections labeled `Totals`, `Physical Memory (K)`, `Commit Charge (K)`, and `Kernel Memory (K)`. What you`re seeing in graphic form as PF Usage is in fact identical to the figure labelled `Total` in the Commit Charge section and this is not page file usage, but the maximum possible page file usage in a worst-case situation, a sort of `reserved space for potential usage`

כדי לדעת מה ומי קורה עם הזכרון הוירטואלי צרפתי קובץ שהכנתי.

אני מקווה שהפורום הזה יותר מקצועי מהפורום של נענע ששם רק אתמול ניסיתי להסביר את הנושא.

ושמתי X גדול על הפורום שם.

בקישור תוכלו לראות את רמת הטרולים שם.

http://forums.nana.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=8922555

שבת שלום

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ה PF ב TASK MANAGER איננו מראה את גודל הקובץ או השימוש בו.

לא קראתי את הדיון הארוך אבל ה PF מראה את גודל השימוש האפשרי .

ובאנגלית:

If you select the Task Manager`s Performance page you`ll see four graphs at the top for CPU Usage, CPU Usage History, Page File Usage, and Page File Usage History, while underneath are four sections labeled `Totals`, `Physical Memory (K)`, `Commit Charge (K)`, and `Kernel Memory (K)`. What you`re seeing in graphic form as PF Usage is in fact identical to the figure labelled `Total` in the Commit Charge section — and this is not page file usage, but the maximum possible page file usage in a worst-case situation, a sort of `reserved space for potential usage`

כדי לדעת מה ומי קורה עם הזכרון הוירטואלי צרפתי קובץ שהכנתי.

אני מקווה שהפורום הזה יותר מקצועי מהפורום של נענע ששם רק אתמול ניסיתי להסביר את הנושא.

ושמתי X גדול על הפורום שם.

בקישור תוכלו לראות את רמת הטרולים שם.

http://forums.nana.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=8922555

שבת שלום

מה אני אגיד לך, דיון מאלף ב-NANA.....

אתה יכול להסביר מה הכוונה ל - COMMIT CHARGE. ההשערה שלי זה שמדובר בסה"כ ב- זיכרון פיזי +PAGE FILE.

ואיפה כן ניתן לראות את השימוש ב-PAGE FILE של החלונות?

פורסם

את השמוש הנכון תראה בקובץ שמצורף להודעה הקודמת שלי. הורד חלץ והרץ.

את האינפומציה אני לוקח מתוך המונים של חלונות והיא מוצגת בצורה ברורה ביותר.

ההסבר לקומיט - בשורה האחרונה בתשובתי באנגלית.

(חלונות, לפי התוכנה שרצה מחליטה מה עלול להיות המקסימום של הזכרון הוירטואלי שעלול להיות בשימוש לכל תוכנה שרצה.)

גם ה PF וגם הקומיט מיותרים לחלוטין ורק מטעים.

אין לי מושג למה הם קיימים שם בכלל.

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

את השמוש הנכון תראה בקובץ שמצורף להודעה הקודמת שלי. הורד חלץ והרץ.

את האינפומציה אני לוקח מתוך המונים של חלונות והיא מוצגת בצורה ברורה ביותר.

ההסבר לקומיט - בשורה האחרונה בתשובתי באנגלית.

(חלונות, לפי התוכנה שרצה מחליטה מה עלול להיות המקסימום של הזכרון הוירטואלי שעלול להיות בשימוש לכל תוכנה שרצה.)

גם ה PF וגם הקומיט מיותרים לחלוטין ורק מטעים.

אין לי מושג למה הם קיימים שם בכלל.

שבוע טוב.

סבבה

לא הבנתי את המשפט המודגש

פורסם

לדעתי זה זיכרון בסיסי + ווירטואלי, ככה זה גם קורה אצלי... פעם הוא עבר את הג'יגה כשהיה באג מסויים באיסיקיו שגרם לכל להיתקע.. ויש לי רק 512

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים