פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני מעונין לשפר את המראה החיצונים של המחשב שלי....ביום ראשון המארז שלי יהיה מוכן (שלחתי אותו למסגר שיעשה ריבוע של חור במארז וגם יש לי זכוכית דקה בנוסף לזה אני רוצה להוסיף מנורה כחולה, וכאן מגיעה השאלה שלי, איך בדיוק אני עושה את זה מאיפה אני משיג מנורה כחולה כזאת...)אני מקווה כי תוכלו לעזור לי. בנוסף לכך יש לי כבר 5 מאווררים במחשב המשופר.אודה לכל אשר יעזור.תודה, דודי.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים שלום לך משתמש חדש,אנא קרא את הודעות הסטיקי בראש הפורום הכוללת את החוקים ואנא שנה כותרתך לפני שדיונך ינעל.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים לפני שאתה שואל שאלות אנא השתמש באופציית החיפוש מכיוון שרק לפני יומיים היה פה דיון ארוך על אמצעים להארת המארזאבל בקיצור אני ממליץ לך על קתודה קרה
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים תקנה איזה 2-3 לדים אולטרה-ברייט כחולים - יותר זול ועושה יותר אורלד אחד כחול עולה 12 שקל......אתה יכול לקנות אדומים חזקים ב-4 שקל לאחדיש כמעט בכל חנות אלקטרוניקה
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים תקנה איזה 2-3 לדים אולטרה-ברייט כחולים - יותר זול ועושה יותר אורלד אחד כחול עולה 12 שקל......אתה יכול לקנות אדומים חזקים ב-4 שקל לאחדיש כמעט בכל חנות אלקטרוניקהמאיפה בדיוק הפלצת תמחירים האלה ?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אני אישית לא מת על לדיםאני ממליץ לך על פלורסנט ד"א פלורסנט ניאון וקתודה קרה זה אותו דבר (שלא תתבלבל)הם הכי טובות כי הם לא מתחממות כי הם כימיותתלך כמעט לכל חנות אלק' ותבקש מנורת פלורסנט עם סטרטרותשאל איך לחבר ממש לא בעיה. עם תקנה בחנות אלק' סביר שהיא תהיה 220V אז ככה אתה לא מעמיס על הספק שלך עם ה5 מאווררים או שאתה יכול לקנות בחנות מנורה שמיועדת למחשבוהיא מתחברת ל12V של הספק יש בפנדהאז יאללה ביי
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים תקנה איזה 2-3 לדים אולטרה-ברייט כחולים - יותר זול ועושה יותר אורלד אחד כחול עולה 12 שקל......אתה יכול לקנות אדומים חזקים ב-4 שקל לאחדיש כמעט בכל חנות אלקטרוניקהמאיפה בדיוק הפלצת תמחירים האלה ?בחנות אלקטרוניקה שאני תמיד קונה בה עולה ככה.....יקר או זול???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.