עבור לתוכן

הקאררה 911, רכב החלומות האולטימטיבי עבורי, עובר מתיחת פנים ושיפורים נוספים!

Featured Replies

פורסם

אויייי, אויייי, אויייי!!! :jump:

עזבו אתכם Faggany Zoro, עזבו אתכם CLK-GTR.

כ"כ יפה, כ"כ מעודנת, כ"כ מושקעת - זו היא הקאררה 911 טורבו החדשה. יש בה משו שאין באף מכונית אחרת, פשוט לא יעזור.

3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס, גדישה בגיאומטריה משתנה (קונספט פורשיוניסטי שעובד), 3.9 שניות ל 100 קמ"ש וזו רק ההתחלה... המראה, אלוהים, המראה. :'( :'( :'(

שלמות מוטורית!!!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215411,00.html

• תגובות 58
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לה אחורה יפה.

פורסם

טכנולוגית הגדישה שציינת לקוחה במקור ממנועי דיזל!

הסיבה שעד היום לא ישמו אותה במנועי בנזין, היא בגלל החוזק המבני החלש יחסית שלהם לעומת מנועי דיזל!!

ולעניין הרכב:

פורשה מיצרים מכוניות מצוינות מכנית, אבל.. חוץ מה !GT CARRERA אין למכוניות שלהם עיצוב מושך במיוחד!

ה911 הנוכחית דומה בערך לכל הדורות האחרים שלה! והמנוע עדיין במקום הלא נכון :cool2:!!

פורסם
  • מחבר

נכון ו...? פאצ'ה היסטריקו?! :s05:

קונספט פורשיוניסטי בדיוק כמו שמנוע הוואנקל הוא קונספט מאזדאיסטי. שניהם היו קיימים בעבר, אבל אחרות חששו לייעד אותם למטרות השונות בגלל בעיות "יציבות"/מוגבלות טכנולוגית.

פורסם

יש לה אחורה יפה.

אתה חם לה על התחת? ;)

3.6 ליטרים דחוסים כל-טוב המפיקים 480 כ"ס

יחסית ל 3.6T זה כלום, יש הונדה 2.0 טורבו עם מעל ל 500 כוח

פורסם

ה911 הנוכחית דומה בערך לכל הדורות האחרים שלה! והמנוע עדיין במקום הלא נכון :cool2:!!

המתכון נשאר זהה 40 שנה, מי אתה שתטיל בו ספק?

אגב, ה-911 היוצאת נראית יותר טוב לטעמי.

2001%20porche%20ruf%20911%20turbo.jpg

פורסם

^

נכון !

פורסם

סוף סוף חזרו לעיצוב של פנסים עגולים מקדימה

נתונים טובים.....

פורסם

נכון ו...? פאצ'ה היסטריקו?! :s05:

??? ???

על מה אתה מדבר בדיוק??

קונספט פורשיוניסטי בדיוק כמו שמנוע הוואנקל הוא קונספט מאזדאיסטי. שניהם היו קיימים בעבר, אבל אחרות חששו לייעד אותם למטרות השונות בגלל בעיות "יציבות"/מוגבלות טכנולוגית.

תן לי לתקן אותך לגבי הפרט הקטן הזה!!

זה לא קונספט של מאזדה!!! הם קנו אותו ואת הזכויות לשימוש בו מאחד בשם פליקס וואנקל!!

הרכב הראשון להשתמש במנוע היה NSU RO80!! בשנת 1967

למרות שהיה מהפכה טכנולוגית, הרכב היה כישלון מסחרי! בעיקר בגלל חוסר האמינות של המנוע!!

מאזדה ראתה את הפוטנציאל קנתה את המנוע ואת כל הפטנטים של המהנדס!

ומאז הפיתוח ראינו מכוניות מגניבות כמו RX7 וRX8! שהגיעו לרמה מכנית מספקת מבחינת אמינות וביצועים! ;D

זה היה שיעור קצר בהסטורית הרכב!

מקווה שנהנתם!

פורסם

יש שימוש בעוד מכוניות במנוע וואנקל (נקרא גם מנוע רוטורי), לא רק במזדה.

פורסם
  • מחבר

אליאס המטורף, אני ממש מעריך את הידע האיכותי שאתה מפגין כאן... אבל לא חשבתי שאיאלץ לפשט את עצמי לרמה כזו.

ככל-הנראה שכוונת הפעם הראשונה וגם הפעם השניה לא היו ממש מובנות. כשטענתי שחברה מסויימת, ברמת הקונספט, ראתה לנכון ליישם טכנולוגיה קיימת ברכבים שלה, לא טענתי לבעלות מלאה של אותה חברה על הקונספט. ידוע לי שמנוע הוואנקל הוא לא תוצר של מאזדה וכנ"ל לגבי יישום הגדישה בגיאומטריה משתנה ע"י פורשה במנועי הבנזין שלה.

ו D-M3, מנוע וואנקל משמע מנוע רוטורי.

פורסם

וונקל זה מנוע גרמני מרישיתו, ולא יפני

פורסם

אליאס המטורף, אני ממש מעריך את הידע האיכותי שאתה מפגין כאן... אבל לא חשבתי שאיאלץ לפשט את עצמי לרמה כזו.

ככל-הנראה שכוונת הפעם הראשונה וגם הפעם השניה לא היו ממש מובנות. כשטענתי שחברה מסויימת, ברמת הקונספט, ראתה לנכון ליישם טכנולוגיה קיימת ברכבים שלה, לא טענתי לבעלות מלאה של אותה חברה על הקונספט. ידוע לי שמנוע הוואנקל הוא לא תוצר של מאזדה וכנ"ל לגבי יישום הגדישה בגיאומטריה משתנה ע"י פורשה במנועי הבנזין שלה.

אהה אוקי עכשיו הבנתי אותך! ;D ;D

פורסם

אתה חם לה על התחת? ;)

יחסית ל 3.6T זה כלום, יש הונדה 2.0 טורבו עם מעל ל 500 כוח

רק שחבל שהוא מחזיק בערך 6 שעות מירוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים