עבור לתוכן

קירור ע"י מזגן

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה

המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד

אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי

בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!!

עשיתי טוב?

או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?

פורסם

הרוח מכווונת לתוך המחשב ? תזהר כי יכולה להווצר התעבות ויהיו לך מים בתוך המחשב, ומים וחשמל\מחשב לא הולכים יחד...

פורסם

:nono:

לא מומלץ בכלל, בהחלט יש סיכון גבוהה למים, מה שאני כן ממליץ אם יש לך מזגן בחדר (חלומו של כל Overclocker) זה למקם שני מאווררים חזקים להכנסת אוויר כמה שיותר נמוך ולמקם את המארז לא מתחת למזגן (במקרה והוא חזק) אלא כמה מטרים ממנו

מקווה שעזרתי ;)

פורסם

לדעתי פתרונות סביבתיים זה פשוט LAME.

אני לא אשנה חדר שלם רק בשביל פחות כמה מעלות/עוד כמה מגה הרצים.

הקונץ זה לטרטר רק את המחשב

פורסם

מזגנים מייבשים את האוויר לכן אין שום סכנה.

פורסם

המזגן מוריד את הלחות בחדר, זה כן... אבל אם תשים את האוויר של המזגן בקו ישיר עם משהו טיפה יותר חם (כמו מארז ומה שבתוכו) תקבל טיפות מים...

לא למדתה ביולוגיה בכיתה ז'? :-\

פורסם

המזגן מוריד את הלחות בחדר, זה כן... אבל אם תשים את האוויר של המזגן בקו ישיר עם משהו טיפה יותר חם (כמו מארז ומה שבתוכו) תקבל טיפות מים...

בחדר מקורר מזגן הלחות יורדת בהתאמה לזמן הקרור וגודל החדר.

בחדר קטן יחסית -של בחור נורמאלי- האוויר בחדר יהיה יבש ולא תתרחש תופעה של התעבות.

וכן כן למדתי ביולוגיה בכיתה ז' וגם פיסיקה בטכניון ----חצוף----

פורסם

בחדר מקורר מזגן הלחות יורדת בהתאמה לזמן הקרור וגודל החדר.

בחדר קטן יחסית -של בחור נורמאלי- האוויר בחדר יהיה יבש ולא תתרחש תופעה של התעבות.

וכן כן למדתי ביולוגיה בכיתה ז' וגם פיסיקה בטכניון ----חצוף----

LoL!

אתה בטוח שלא תהיה התעבות?

פורסם

ממש אין לי כאן כח להכנס לוויכח, שים אוויר קר (לא שמנה של מזגן או לא) על פלטה חמה ותיצור התעבות, אז מה אם אין לחות...

לא מסכים איתי, בעיה שלך, אני לא התכוונתי להתחצף סתם "התלוצצתי"

יכול להיות שאני טועה, אבל חבל יהיה לגלות שאני צודק... ::)

פורסם

אויר קר ופלטה חמה לא יוצרים התעבות, אויר חם ופלטה קרה יוצרים התעבות או לחילופין ערבוב של אויר קר מאוד עם אויר חם ולח.

כל עוד המזגן פועל לא תהיה התעבות, אבל אם המחשב קר מבפנים ואז מכבים את המזגן (נגיד שיוצאים מהחדר) תווצר התעבות בתוך המחשב.

אם בכל מקרה יש מזגן בחדר זה יוריד מספיק את הטמפ' של המחשב, אין טעם לדחוף צינור לתוך המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים