פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA .הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אם אתה מחליף ערכת שבבים אתה חייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה...(יש אפשרות לעשות repair..אבל לא מומלץ)..
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר זה מה שאמרתי גם כן לבעל הבית שלי שאי אפשר , אבל הוא טוען שיש דרך כי ככה אמר הטכנאי שעבד אצלו לפני זה
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים כנראה הוא מתכוון לאופצית של הrepair...אבל שוב היא לא מומלצת במקרה הזה..(מעטים אלה שהחליפו ערכת שבבים ועשו repair והכול עבד "חלק"..)
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים בהחלפת לוח אם עם שבב שונה, חייב ועדיף פירמוט זה מסריח, אבל זה עוזר גם הרבה.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים דווקא עבד לי תיקון במקרה כזה. אבל אחרי חצי שנה החלטתי לפרמט... אגב, הלוח החדש זקוק גם לזיכרונות חדשים, לא? אני חושב שכדאי להחליף את כל המחשב אם הולך לוח שעבד עם זכרונות RDRAM.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מומלץ כשמחליפים לוח אם לפרמט ולהתקין מחדשמומלץ זה כשמדובר על ערכת שבבים זהה או דומה מאוד לקודמתמאוד מאוד מומלץ כשמדובר גם על ערכת שבבים שונהוכמו שאמר Gimel, צריך לחשוב כמה באמת שווה להשקיע על מערכת כזאת...
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר אחרי כל הבדיקות שביצעתי מסתבר שגם המעבד הלך 1.7 (478) , אז למעשה זה כבר מחשב חדש לוח ,מעבד סלרון ד ו 512 זיכרון ומה ש הכי מצחיק שהספק לא נשרף ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.