עבור לתוכן

שאלה בנושא O.C

Featured Replies

פורסם

הצלחתי להביא את המעבד מ - 3000MHz ל - 3907MHz מעבר לכך הלוח לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא SATA

יש למישהו תשובה לענין או איזו שהיא דרך בהגדרות שהלוח כן יזהה את הכונן. לגבי סוג הלוח או מעבד ניתן לראות בכרטיס מפרט מחשב.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

האם לכל המלומדים בפורום אין תשובה עבורי?

פורסם

1. מכל המלומדים בפורום אף אחד עדיין לא הקפיץ אם לא שמת לב

2. תוריד ממאגר ההורדות את התוכנה HOD HEALTH ותלחץ בבקשה על הלשונית EXTENDED INFO...

לאחר מכן תלחץ בכפתור למטה על EXPORT ושמור אותו על שולחן עבודה..

לאחר מכן...תעלה אותו...ושים ת'קישור שלו כאן...

אם אתה ממש לא יכול לחכות לתשובה אז פשוט...תנסה להוריד דרייברים מעודכים ואז הWINDOWS אמור לזהות...אין שום סיבה שלא...

יום טוב

פורסם

קודם כל סחטיקה על הOC... איזה קירור יש לך של VapoChill ?!

ותעלה תמונה מהCPU-Z של לשונית הממורי !!

בקשר לHD מחובר לך יותר מכונן אחד ?!

תנסה להחליף כבל SATA או שתתקין בוינדוס את דריבר הRAID...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, כל הדרייברים כולל כל העידכונים האפשריים כבר עשיתי,

אבל עשיתי דבר נוסף ניתקתי את הכונן SATA והתקנתי כונן אחר בחיבור הקונבנציונלי התקנתי את כל המערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים הדרושים וכמובן עידכונים ,

בהרד דיסק הזה שהוא ישן יחסית לא הייתה לי בעיה להגיע עם האובר קלוקינג ל 4012 MHz בקלילות וללא שום בעיה,

כמובן היד עוד נטויה בענין,

דבר נוסף כשחיברתי את הכונן הקשיח SATA בתור slave גם פה הוא לא הסכים לעלות, אני רוצה לציין שב setap הוא כן מזוהה אבל מערכת ההפעלה עם האובר קלוקינג לא רוצה לזהות אותו ,הורדתי את האוברקלוקינג ל3900MHz ובמהירות הזו הוא מצליח לעלות במערכת ההפעלה.

או שהכונן SATA מקולקל ( הוא ניקנה לפני חודשיים כך שיש לו עדיין אחריות או ש כוננים SATA לא עובדים במהירויות כאילו, או שהלוח אם דפוק.

אני נוטה להאמין שהלוח אם מוגבל, אבל אם מישהו יאיר את עיני בענין אני יודה לו מאוד על כך.

פורסם

תעלה קצת מתחים אחי...

פורסם
  • מחבר

לשאלתך כן הקירור הוא VapoChill XE אני מצרף את עמודת ה memory של cpu-z

אין לי אפשרות להוריד תוכנה שציינת לכונן הקשיח מכיוון שהכונן פשוט לא עולה. בביוס הוא מזוהה אבל לא עולה,

החלפתי את החוט שמחבר אליו באחר וגם לא עזר.

אני עומד על בין 9 מעלות מינוס ל13 מינוס במנוחה ובמאמץ הטמפרטורה של המעבד עומדת על בין 5 מינוס ל0 או מעלה אחת פלוס.

פורסם

פששש נחמד...

270 לזכרון יחס 1:1 מכובד מאוד !!

אך יש לאן להמשיך אחי.. תן במתחיייים ! !

פורסם
  • מחבר

במיוחד בשבילך, העלתי קצת את המתח של המעבד והגעתי ל .5 270 PSB כך שהמעבד כרגע עומד על 4057MHz

אני רוצה לציין שעד רגע זה המערכת מאוד יציבה ואין בעיה,

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלתי אני מקווה שיגיע מישהו שיוכל לתת לי תשובה בענין,

תודה.

פורסם

כמה עלה הקירור?? אולי אני אקנה..

פורסם

פששש קטלני ביותררר !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים