עבור לתוכן

עזרה בהמהרת P4_Intel_presscot_2400

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא..

יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר???

דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר)

בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו??

שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית כדי שיועבר החום המירבי מהמעבד, האם זה נכון או סתם מישהו שניסה להיות פלצן??

נ.ב: קראתי שאתם לא אוהבים שפותחים נושאים דומים שוב ושוב.....לא ראיתי מישהו שפתח נושא בדיק כמוני במאפיינים שדומים לי...ואם כן פיספסתי, אבקש סליחתכם

תודה רבה רבה!!!

יום טוב

אסף

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תמונה משופרת.....עקב הגודל של הקודמת שנחתכה

[attachment deleted by admin]

פורסם

שלום כולם

אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא..

יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר??? תוכנה

דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר) שכח מלהגיע ליותר מ3000, הלוח לא מאפשר את זה...

בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו?? אין מצב אחי הוא על מקסימום ב2400, יותר מזה הוא ישרף עקב מתח גבוה יותר...

שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית כדי שיועבר החום המירבי מהמעבד, האם זה נכון או סתם מישהו שניסה להיות פלצן?? משייפים את תחתית ההיט סינק, החלק הנחושת שבו... אבל תראה איך הוא קודם כל, אם הוא כמו מראה (אחרי ניקוי כמובן) אז לא צריך לשייף אם הוא כהה כזה אז תן לי שיוף קל עם נייר שיוף עדין...

נ.ב: קראתי שאתם לא אוהבים שפותחים נושאים דומים שוב ושוב.....לא ראיתי מישהו שפתח נושא בדיק כמוני במאפיינים שדומים לי...ואם כן פיספסתי, אבקש סליחתכם

תודה רבה רבה!!!

יום טוב

אסף

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי אפשר רק עד 3000 קיבלתי סבבה

איזה תוכנה טובה יכולה לעזור לי עם ההמהרה????

פורסם

אוקי אפשר רק עד 3000 קיבלתי סבבה

3000 בלחץץץץץ שלא יהיו לך ציפיות...

איזה תוכנה טובה יכולה לעזור לי עם ההמהרה????

אינטל זאת לא המומחיות שלי בלוחות, תחכה לתגובות אחרות אחי...

פורסם
  • מחבר

ממש באסה שאפשר רק עד 3000, מישה יכול להסביר לי למה ישנה הגבלה הזאת בלוח שלי??

אם אני יעשה אוברקלוקינג נגיד עד 3000 המאוורר קירור שלי זלמן 7000A יוכל להחזיר את המעבד שלא יעבור את ה 50 ככה?? כי אחרת זה ממש לא בריא!!! אפילו מעדיף להגיע ל40 בתמורה של קנית קירור חדש (יש הצעות לקירור אויר יותר טוב? לדוג Thermaltake Big Typhoo CL-P0114)

להבא כשאני קונה מחשב, איזה לוח הכי כדאי לקנות מבחינת אוברקלוקינג?

תודה

פורסם

לוחות לOC סוקט 478, רק אסוס...

בקשר לקירור לך על BT הוא ישמול לך על מעבד קריר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים