עבור לתוכן

שאלה לגבי דרייברים

Featured Replies

פורסם

אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה:

היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו.

מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול.

עכשיו לבעיה פה.

עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת.

אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני 8 שנים עם הכרטיס קול לא תומכים בXP, אז נאלצנו להוריד דרייברים חדשים מהאינטרנט. יש עם זה כמה בעיות.

קודם, רוב האופציות שהיו בתוכנה שבאה עם הכרטיס קול, לא באו עם הדרייברים החדשים. כלומר המיקסרים וכדומה. מעבר לזה, יש בדרייברים לא מעט תקלות. (למשל שהוא מאפס כל כמה זמן את ההגדרות של המיקרופון)

החברה לא ממש עונה לי לדואר ששלחתי להם, אז חשבתי לשאול פה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה שכזה? מישהו מכיר תוכנות ניהול משאבי סאונד טובות?

מישהו אולי מכיר דרייברים שפועלים טוב?

פורסם
  • מחבר

למה בדיוק?

פורסם

כי זה מערכת הפעלה בעייתית..

ועדיין אין לה דרייברים מתאימים..(יש אבל יש איתם הרבה בעיות)..

ובקיצור עדיף ת32BIT...

פורסם
  • מחבר

יש לי פה מעבד 64 ביט.

מערכת הפעלה Windows XP Pro SP2.

ידוע לי בקשר לדרייברים, בכלל זה לא התקנתי את Windows XP x64.

מישהו יודע איך להסתדר עם הדרייברים בWindows XP Pro SP2? (לא 64 ביט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים