עבור לתוכן

מעוניין במפרט לעריכת וידאו עד10000 ש"ח כל תגוב&

Featured Replies

פורסם

אני אומר שבמחיר של ה 3.4 אתה יכול לקנות כפול ליבה, 920 שיגיע לך בלי שום בעיה ל 3.4 על לוח טוב.

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סליחה על האיחור, פשוט אני עסוק מאוד בעבודות עריכה בזמן האחרון.

לפותח התרד- עניתי לך בהודעה פרטית,

אני אכתוב גם כאן שכולם יוכלו לראות:

1.את אויד אני לא ממש מכיר,עם אויד אקספרס אתה יכול לעבוד גם ללא כרטיס.

עם פרמייר יש לך המון כרטיסים, תלוי מה התקציב ומה הדרישות.

2. טווח מחירים, על חדשים כמובן הוא בין 4 לפשוט ביותר עד ל12 אלף לטוב. לא הכי טוב, אבל טוב.

ב 3 לא תמצא כלום אולי יד שנייה.

מה אתה מתכוון לערוך?

בתור תחביב או פרנסה?

לא קשור כמה המחשב חזק יהיה- הוא לא יגיע לעשירית ממה שכרטיס עושה.

עדיף לקנות מחשב "חלש" יותר ולהשאיר את הכסף לכרטיס טוב.

נגיד קח מחשב היום עם מעבד דואלי 3.0, מפוצץ זיכרון וכל טוב בו, ללא כרטיס.

לא תגיע לחצי מה"כוח" שיהיה לך עם מחשב ישן, פנטיום 1.7 עם גיגה זכרון ועם כרטיס.

למה? כי הכרטיס עושה הכל, ללא תלות במעבד כי יש עליו מעבד משלו.

הבנת את הרעיון?

(כמובן מחשב חזק+כרטיס יתנו לך יותר כוח מישן עם כרטיס)

יש לך כבר מחשב? (מקווה שלא AMD, ומקווה שאין לך כרטיס גי פורס, כי שניהם ל הולכים טוב עם עריכה)

תענה לי על מה ששאלתי, ואני יוכל לעזור לך עוד.

מבחינת המפרט שקיבלת-

אני מניח שאתה עורך מתחיל, קח עצה מעורך מקצועי בתחום-

אל תקנה את המפרט הזה למרות שהוא מעולה.

פשוט חבל לך על הכסף, הידע שלך קטן, ואין לך נסיון עריכה, ואתה רק מתחיל (עצם העובדה שאין לך כרטיס).

עד שתלמד לערוך המפרט הזה יצטרך להשתנות ויהיה חבל על הכסף.

קנה מחשב ב 6, ואת השאר תוסיף וקנה כרטיס עריכה- תיהיה לך אחלה מערכת...

אני עורך שנים, ואני יכול להרגיש הבדלים בין מערכת חלשה וחזקה, וגם ההבדל הוא לא כזה מורגש...

טיפים:

מעבד-רק אינטל

לוח אם- ממליץ אסוס- הכי יציבים לוידאו.

אובר קלוק- אל תחשוב על זה אפילו !

זיכרון- לפחות 1 גיגה, רק קינגסטון- עובדים הכי טוב עם לוחות אסוס.

כ. מסך- מבוסס ATI בלבד ! סדרת RADEON. קוודרו הוא טוב- אבל חבל לך על הכסף.

אני עכשיו לפני קנייה של מערכת נוספת, יש לי כמה מערכות כבר.

היא תיהיה חזקה מאוד, ואני לא מגיע איתה ל 8500 שקל, ואל תשוה בינינו, אז תבין את הראש שלי...

פורסם

ערוץ 10.

ראשית תודה. בשביל זה הזמנתי אותך לדיון הזה, כדי שכולנו נלמד.

המסר של כרטיס עריכה קודם ורק אח"כ המערכת ברור ואני בטוח שנכון.

יש לי כמה הסתייגויות\ שאלות:

1) למה לא אוברלוק? כמובן כמו שצריך, עם קרור מתאים, וספק מתאים.

2) מה הבעיה עם NVIDIA? היו פה אנשים שעובדים עם AVID ו NVIDIA ואמרו שעובד מצויין.

3) לא הגיוני רק קינגסטון. יש חברות לא פחות טובות. כל זכרון שמומלץ ע"י יצרן הלוחות אמור להתאים.

4) למה רק אסוס? מה עם אינטל למשל? יש עוד חברות עם לוחות יציבים פלדה.

5) למה קוואדרו לא יעזור?

פורסם

יש לי כמה הסתייגויות\ שאלות:

1) למה לא אוברלוק? כמובן כמו שצריך, עם קרור מתאים, וספק מתאים.

2) מה הבעיה עם NVIDIA? היו פה אנשים שעובדים עם AVID ו NVIDIA ואמרו שעובד מצויין.

3) לא הגיוני רק קינגסטון. יש חברות לא פחות טובות. כל זכרון שמומלץ ע"י יצרן הלוחות אמור להתאים.

4) למה רק אסוס? מה עם אינטל למשל? יש עוד חברות עם לוחות יציבים פלדה.

5) למה קוואדרו לא יעזור?

1.ככה. זה מחשב לעבדוה שונה ממחשב למשחקים.

מחשב למשחקים- זה כולל "משחק" והתגרות במה שהיצרן יצר, כדי "לסחוט" יותר. אני מבין את הראש הזה,לפעמים זה טוב

מחשב לעריכה- אצלי בכל אופן- זה פרנסה, ואין לי שום כוונה להתגרות ע"י סיכון אפילו אפסי של נפילהאו אי יציבות, שתפיל פרוייקט שלם ,ויילך כל העבודה- וזמן = כסף בעריכה... בכסף הזה נקנה חלק חדש....???

2. לא אמרתי שבעיה, פשוט כרטיסי עריכה כמו מטרוקס וקנופוס במיוחד "אוהבים" שבב של ATI ונעזרים בו לקבלת כוח נוסף מה שבNVIDIA לא יקרה בכלל... מי שעובד עם NVIDIA זה עובד לו מצויין נכון, אם יעבוד עם ATI יעבוד לו יותר ממצויין.... :)

3. יש עוד, קינגסטון מומלץ... כנס לאתר קנופוס תראה...

4. אינטל גם טובים, אך מאז ומתמיד אני רק עם לוחות אסוס...קנופוס ממליצה עליהם גם.

5.קוואדרו יעזור, אבל לא לו.... אולי לי.... :)

הוא לא ינצל את ה"כוח" של הכרטיס מסך הזה וחבל על הכסף.

מה גם שהוא מתחיל... אני עורך שנים ולא עובד עם קוואדרו, אז למה לו ?

שיקנה X700 או X800 זה יספיק לו בהחלט !

פורסם

1.ככה. זה מחשב לעבדוה שונה ממחשב למשחקים.

מחשב למשחקים- זה כולל "משחק" והתגרות במה שהיצרן יצר, כדי "לסחוט" יותר. אני מבין את הראש הזה,לפעמים זה טוב

מחשב לעריכה- אצלי בכל אופן- זה פרנסה, ואין לי שום כוונה להתגרות ע"י סיכון אפילו אפסי של נפילהאו אי יציבות, שתפיל פרוייקט שלם ,ויילך כל העבודה- וזמן = כסף בעריכה... בכסף הזה נקנה חלק חדש....???

שני המחשבים שלי באוברקלוק מתמיד ואינני משחק משחקים. אחד מהם עובד מאוד קשה - הרבה הרבה קידודים. בניתי לא מעט מחשבים לאנשים שעובדים על תלת מימד, תוכנות סימולציה, תוכנות מתימטיות - רובם באוברקלוק מתמיד. כשהמחשב יציב - הוא יציב - נקודה. אם עושים אותו כמו שצריך, הוא יחזיק כל דבר, תוך הצגת שיפור משמעותי אם העבודה אינטנסיבית עם המעבד.

דרך אגב, משחקים יכולים לאמץ את המחשב לא פחות ואפילו יותר מעריכה.

לגבי אסוס וקינגסטון. כן, ולא. כלומר, פעם אולי כן - היום לדעתי לא. בדיוק כמו שפעם צורב DVD היה רק "פיוניר" - היום בפירוש לא.

פורסם

על גבי אסוס לי יש שני סיפורים האחד הסיפור על הלוחות התקצייבים שלהם,השני על לוחות הhigh-end שלהם.

הלוחות התקצייבים של אסוס הם אולי הלוחות הכי לא יציבים שיצא לי לראות,בעיות ריסטים בשימוש של כל מיני קונפיגורציות של זכרונות,דריורים שגורמים לבעיות חמורות עם מערכת ההפעלה,כרטיסי קול שהדריורים לא מזהים אותם...

אפילו החלפתי מערכת הפעלה...ללינוקס היו אפילו יותר בעיות...

לעומת זאת לוחות האסוס במחירים הגבוהים הם ברוב הפעמים rock soild.

לגבי קינגסטון,לי יש שני סטיקים על המערכת הנוכחית-הם לא יכולים לעבוד ב1T אם אני שם אותם על סלוטים מסויימים (נוסה על כמה מערכות גם אינטל וגם amd)

ויש לי בעיות יציבות מידי פעם...

אם מישהו מחפש יציבות אז רק אינטל...

פורסם

לא יודע אם רק אינטל. יש לי לוחות של איפוקס ולוחות של אלבאטרון, שעובדים קשה מאוד באוברקלוק מתמיד - עד היום לא שמעתי ציוץ.

פורסם

אין לי ניסיון עם אפוקס או אלברטון,לכן אין לי יכולת להביע דעה עליהם...

פורסם

שני המחשבים שלי באוברקלוק מתמיד ואינני משחק משחקים. אחד מהם עובד מאוד קשה - הרבה הרבה קידודים. בניתי לא מעט מחשבים לאנשים שעובדים על תלת מימד, תוכנות סימולציה, תוכנות מתימטיות - רובם באוברקלוק מתמיד. כשהמחשב יציב - הוא יציב - נקודה. אם עושים אותו כמו שצריך, הוא יחזיק כל דבר, תוך הצגת שיפור משמעותי אם העבודה אינטנסיבית עם המעבד.

דרך אגב, משחקים יכולים לאמץ את המחשב לא פחות ואפילו יותר מעריכה.

לגבי אסוס וקינגסטון. כן, ולא. כלומר, פעם אולי כן - היום לדעתי לא. בדיוק כמו שפעם צורב DVD היה רק "פיוניר" - היום בפירוש לא.

בואו נשמור את נושא הדיון , ולא נעשה אותו וויכוח בין מה טוב ומה לא...

תראה, שאתה עושה קידוד במצב שלך אתה מאמץ את המעבד שלך...

תחשוב שאני עושה קידוד המעבד שלי לא מתאמץ ממש,כי הרי הקידוד נעשה דרך כרטיס העריכה בלבד...

לא משנה אם המעבד הוא 3.4 דואלי, או 1.7 ישן, הקידוד יהיה באותה מהירות ובאותה איכות (1:1 רק עם כרטיס עריכה מקצועי, על8000 BITRATE כמובן), מה שאצלך לא תגיע למהירות כזו עם עם 10 מעבדים...

מה שאני אומר- שכרטיס עריכה הוא דבר חובה. (יש גם כרטיסי קידוד, אבל לא משתלם כספית).

לגבי OC- תכלס, אם תעשה ואם לא - המערכת עריכה תרוץ אותו דבר, אז למה לקחת את הסיכון גם האפסי הקטן? לדעתי מיותר...(אולי פסיכולוגי תרגיש).

ובקשר לקינגסטון ופיוניר- תראה, אני עובד עם קנופוס, ואם החברה ממליצה על קינגסטון, אז למה לא? מה גם שחברת אסוס ממליצה עליו עם הלוחות שלה אז למה לא...? לחסוך עוד 30 שקל....?

פיוניר תמיד היו ויהיו טובים... כי יש להם איכות ייצור גבוהה, שים לב למחירים שלהם... לא שאחרים לא.

צורב ה DVD הראשון שהביאו היה שלהם.... 7000 דולר !!! חבר טוב שלי קנה אותו בין הראשונים בארץ לפני שנים....

את הראשון שלי גם קניתי פיוניר, שהיה אז אלפי שקלים...

היום 200 שקל זה בדיחה... מחיר של דיסק שהיה פעם ;D

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לערוך ארועים בפרימייר (אני עורך ארועים כשנה).

בAVID אני מתכוון לערוך סרטים דוקומנטרים ועלילתיים (אני סטודנט לקולנוע).

אין לי מחשב אבל אני מתכוון לרכוש, נאמר לי שכרטיס עריכה שמדבר עם פרימייר ואוויד עולה מעל K10 ש"ח ולכן

ירד מהפרק (MOJO). הבנתי שכרטיס GF FX6600 256MB NVIDIA

הוא מעולה לעריכה ,יכול להיות שהוא לא מתאים לקנופוס ומטרוקס, אבל אין לי תקצב לכרטיס עריכה רק לפרימייר, אני מאמין

שאם אני אעשה הרב כסף מעריכה אני ארכוש כרטיס עריכה טוב...

ירדתי מה- QUADRO כי הבנתי שהAVID מרנדר ומקודד רק על המעבד, והכרטיס מסך הזה, מיועד למערכות שמרנדרות

ב-REELTIME וAVID לא מרנדר ב-REELTIME (אם משהו יודע אחרת שיעדכן אותי...).

לגבי הכרטיס עריכה שאתה עושה עליו הכל עם מחשב חלש זה נכון, במקום עבודה שלי יש מחשב פנטיום 3 1.8 וכרטיס עריכה

פינקל פרו 1 והמחשב סוחב באון לין 4.5 שעות חומר גלם מה זה סוחב, הוא רץ, ונדיר שהוא נתקע, גם אם בוחרים את

ההפקטים הנכונים בקושי צריך לרנדר (זה מטורף)

, העניין הוא שאם אני קונה מחשב חלש אני לא אוכל לעבוד באוויד כי אוויד דורשת הארבה זיכרון

ומעבד חזק, לכן אני חייב מחשב חזק...

אגב חבר שלי עובד באוויד עם מחשב P4 3.2 ו-512 זיכרון ומחשב שעלה לו 3500 כולל מסך

19" אבל הוא עובד באוף ליין על סרטים של לא יותר משעה...

המחשב שאני הולך לרכוש (קיבלתי הצעה היום ):

COMPUCASE CA6A21 +HEC 420W

GIGABYTE 955X 8I955X PRO

P4 3 775 830 DUAL CORE

1GB DDR2 667 SAMSUNG( שתי יחידות)

NX6600 256MB PCIX

80G 7200 SATA 2

200G SATA 2 WD

DVD NEC DUAL 16

קירור-זלמן 7700CU

7100 ש"ח

יקר ?

תגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה...

יש אפשרות לשדרוג עם ספק- 535W ENERMAX

ומארז CHENBRO G.BOMB עם תוספת של 400 ש"ח ,כדי?

כמה הספק קריטי למערכת כזאת ? והאם 420W HEC מובנה במארז לא יכול לעשות את העבודה?

מה עם אל-פסק? צריך?

אם אפשר לחסוך או חלק נראה לכם מיותר, או חלק אחר שנחוץ אשמח לשמוע חוות דעת נוספת...

פורסם

זה יהיה יותר טוב:

דגם מחיר כמות

Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1

ASUS P5WD2 1280 ¤ 1

PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1280 ¤ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1

LEADTEK WinFast APX6600 TD 256MB PCI-EXPRESS 675 ¤ 1

LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ¤ 1

THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 7305 (3 תשלומים)

מחיר מזומן: 7085.85

מעבד 65 ננו, אנשים מגיעים איתו על אוויר ל 4 גיגה. ל 3 גיגה תגיע בשניה אז בשביל מה לשלם עוד 500 שקל?

זכרונות 667 עם תזמונים טובים יותר.

לוח 955 משובח

הרדדיסק 250 גיגה 16 מגה

האנרמקס כלול.

קרור טוב יותר.

שכחתי הרדדיסק 80 (בשביל מערכת הפעלה?), אז אפשר לרדת בהרדדיסק, זכרונות או בלוח ולקחת אותו.

עוד אופציה, אם אתה אומר שזכרון מאוד חשוב זה מערכת עם 4 גיגה זכרון:

דגם מחיר כמות

Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1

GIGABYTE GA-8I945P Pro 865 ¤ 1

G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 490 ¤ 4

WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1

WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1

LEADTEK WinFast APX6600 TD 256MB PCI-EXPRESS 675 ¤ 1

LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1

ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

סה"כ: ¤ 7475 (3 תשלומים)

מחיר מזומן: 7250.75

עריכה: סליחה, שמתי 1024 דואל צאנל במקום 1024 בסטיק יחיד (X4):

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4745

ספק פחות חזק - אם תצטרך יותר כשתקנה כרטיס עריכה ב 10K אני מאמין שיהיה לך כסף לספק חדש.

אפשר לרדת ל 2 גיגה זכרון, ולקנות 930 אם אתה מתעקש על ה 30. אבל ה 920 אוברקלוקר טוב ופשוט חבל לעשות את זה.

עריכה 2: אני מקווה שאני מספיק ברור. אל תקנה את ה 8X0 כשיש 9X0 בשוק. המעבד יותר קריר, אוברקלוקר הרבה יותר טוב, 4 מגה קאש

פורסם

למה לך לעבוד גם באויד וגם בפרמייר? תידבר לתוכנה אחת ותפיק ממנה את המירב...

עוד דבר- לי היו ב2 מחשבים כרטיסי גיפורס חזקים, אחד מהם היה 6600GT.

אחרי התקנה מקצועית (של קנופוס,ושל איש מקצוע מיוחד), המחשב לא רצה להראות ריל טיים. היו קרטועים וקשקושים...

הלך הכסף, זרקתי וקניתי X700 הכי פשוט- ההבדל היה בשמיים!!!

למה? כי זה מבוסס ATI, וזה טוב לריל טיים ולעריכה בכלל...

(מי שמכיר, יש המון תוכנות עריכה ורנדורים, שאם נכנס לאפשרויות תכנות, ניתן לבחור דרייבר מיוחד ל ATI, ואז בתוכנות האלה לא יהיה צורך ברנדור. כמובן רק מתקין מקצועי עושה את זה,אבל עם ATI בלבד)

למה זה ככה? לא יודע, אבל למה לי ללכת נגד...?

ועוד כמה דברים-

1. 1 גיגה זה קצת ,קנה 2 סטיקים של 1 יחד, יהיה לך 2 גיגה.

2. זכרונות- מספיק 533, אתה לא תרגיש הבדל בין 667 וחבל על הכסף...

3. לוח של גיגה בייט? לא יודע לא מכיר. מכיר רק אסוס ואינטל לעקריכת וידאו- וזה 2 הלוחות המומלצים.

תעשה דבר כזה- פנה למרכז שמתמחה במערכות עריכה , ובקש מהם הצעה ומפרט.

אני יפנה אותך לחבר טוב, יש לו חנות למערכות משוכללות ,מעבדה ובי"ס וקוריסים...

פנה אליו בקש מה שאתה רוצה ואולי תקנה ממנו- מה שטוב- יש לך "אמא ואבא" , כי מערכת עריכה עם התקנה לא מקצועית תיהיה מלאה בבעיות ובאגים, שלא יתנו לך לעבוד כמו שצריך, ותאמין לי עבדתי על עשרות מערכות...

יש לך את זה:

שלומי קוראים לו-

http://www.mokedor.com/index.html

ואת זה-

http://www.matrox.co.il/data.asp

פורסם
  • מחבר

לגבי המעבד, המליצו לי על 3 DUAL P4, אני לא חושב שאני יעשה OC אולי, אם אני מתכוון לעשות OC אני לא אקבל ביצועים טובים יותר

ב-3 2מגה קאש ,מאשר 2.8 4 מגה קאש?

יכול להיות שהAVID מעדיף את הפנטיום 4 3.0 מאשר 2.8 עם 4 מגה קאש, אין לי מושג, אני גם לא מבין מה זה מגה קאש

ומה מציניים המספרים 3.0 2.8, 3.2 או 930, 920, 830 אם משהו יודע בכיף אשמח להסבר קצר ופשוט.

לגבי דור מחשבים (הלינק המצורף בהודעה הקודמת, התקשרתי אליו ביום רבעי והוא אמור לשלוח לי הצעה שעוד לא הגיע

אני אתקשר אליו ביום א' שוב) בכל מקרה תודה רבה על הלינקים (ערוץ 10)...

לגבי כרטיס מסך, קבלתי את המפרט הזה ממשהו שבונה מערכות עריכה

והסקתי שזה הכרטיס מסך (מה שצינייתי בהצעה שקיבליתי על סך 7100 ש"ח)

, יכול להיות שאני טועה (כמעט בטוח שאני טועה, אבל אין לי כיוון אחר

מי שיודע לזהות איזה כרטיס מסך זה ויוכל לעזור לפצח את התעלומוה אני אשמח... הוא לא רוצה לתת לי את הדגם)

זה הפרטים שהוא מוכן לנדב על הכרטיס...

5. nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E

• מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים

• שליחה ל TV

• - חיבור PCI-E

• תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL

אשמח לתגובות...

פורסם

1.לגבי כרטיס מסך, קבלתי את המפרט הזה ממשהו שבונה מערכות עריכה

2. זה הפרטים שהוא מוכן לנדב על הכרטיס...

nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E

מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים

שליחה ל TV

- חיבור PCI-E

תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL

1. מי זה? מה הוא עושה? הוא עוסק בוידאו, או סתם מרכיב מחשבים שלא מבין באמת מה זה וידאו?

2. לא הבנתי מה אתה לא מבין בכרטיס הזה. הוא לא מבוסס ATI.

חרט בארטה! כל כרטיס יש לו את מה שכתבת!

בקשר לתמיכה "מלאה" בOPEN GL - עריכת וידאו לא צריכה OPEN GL, (משחקי מחשב כן), אלא תכונה אחרת - DIRECT 3D,

שאת זה דווקא אנשים מדחיקים....ל ATI יש תמיכה טובה יותר בתכונה זו מאשר גיפורס ולכן הם עדיפים בהרבה.

מה גם שכתבתי לך מה קרה לי עם כרטיס דומה. קראת?

בהצלחה.

פורסם

לגבי המעבד, המליצו לי על 3 DUAL P4, אני לא חושב שאני יעשה OC אולי, אם אני מתכוון לעשות OC אני לא אקבל ביצועים טובים יותר

ב-3 2מגה קאש ,מאשר 2.8 4 מגה קאש?

יכול להיות שהAVID מעדיף את הפנטיום 4 3.0 מאשר 2.8 עם 4 מגה קאש, אין לי מושג, אני גם לא מבין מה זה מגה קאש

ומה מציניים המספרים 3.0 2.8, 3.2 או 930, 920, 830 אם משהו יודע בכיף אשמח להסבר קצר ופשוט.

1) סדרה 900 זו הסדרה החדשה יותר של אינטל, והטובה יותר. למה טובה יותר? כי היא יותר קרירה (סדרה 800 מתחממת מאוד), וכי יש לה יותר זכרון מטמון (מה שיכול לעזור באפליקציות כמו שלך).

2) 920 זו הסדרה החדשה במהירות 2.8. מעבד 820 זו הסדרה הישנה במהירות 2.8 גיגה.

920 זו הסדרה החדשה במהירות 3.0. מעבד 820 זו הסדרה הישנה במהירות 3.0 גיגה.

וכן הלאה..

3) OC לסדרה 800 קשה ומוגבל. OC לסדרה 900 פשוט בהרבה. אם מישהו אומר לך שהביצועים של ה 800 במהירות 3 גיגה טובים מהביצועים של 900 2.8 גיגה - זה נכון, אבל מגוחך כי כל מה שאתה צריך לעשות זה להרים ב 200 מגה הרץ את סדרה 900 שזה בושה אפילו לקרוא לזה אוברקלוק. את האוברקלוק אפשר לעשות מהביוס ואפשר לעשות עם תוכנה שבאה עם לוח האם.

4) אם תחליט שאתה עושה OC רציני יותר, אז עם סדרה 900 תוכל להגיע ל 3.6 גיגה בקלילות ומעלה. עם סדרה 800 זה יהיה מאוד בעייתי.מה שכן, אם אתה מתכנן אוברקלוק רציני יותר, אז עדיף לוח עם ציפסט 955 ולא 945.

5) אני חושב שברינדורים לכמות זכרון ה RAM חשיבות מכרעת (היות ועובדים עם המון נתונים מהדיסק). לכן, לדעתי המפרט עם 4 גיגה יתן ביצועים משמעותית יותר טובים מאשר המפרט עם 2 גיגה זכרון. מה שערוץ 10 אומר לגבי 533 מול 667 רק מחזק את מה שאני חושב - כלומר, קודם כל כמות גדולה של זכרון, ורק אחרי זה זכרון מהיר יותר. למרות, שיש הבדל בין 667 ל 533.

מי שיודע לזהות איזה כרטיס מסך זה ויוכל לעזור לפצח את התעלומוה אני אשמח... הוא לא רוצה לתת לי את הדגם)

זה הפרטים שהוא מוכן לנדב על הכרטיס...

5. nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E

מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים

שליחה ל TV

- חיבור PCI-E

תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL

אני לא הייתי קונה כלום מבן אדם שלא מוכן לנדב פרטים על כרטיס המסך שהוא רוצה למכור לי. אין סודות גדולים ב 6600. רובם זהים לחלוטיין.

אשמח לתגובות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים