עבור לתוכן

כמה זיכרון כדאי שיהיה לי למחשב למשחקים???

Featured Replies

פורסם

כמה זיכרון כדאי שיהיה לי למחשב למשחקים-2G\4G

האם החברה הזאת טובה לזכרונות

Supertalent

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע, כמה שיותר יותר טוב ;) אבל שני ג'יגה יספיקו היום מעל ומעבר. לגבי היצרן, אני לא מכיר אותו.

פורסם

גם 1G מספיק להכל!

לזיכרון יש תפקיד מאוד שולי על השפעת הביצועים במשחקים...

הכי חשוב בשביל זה זה כרטיס המסך...

היצרך בסדר גמור!

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מסכים איתך, לזיכרון יש חלק מאוד חשוב בביצועים של המחשב, ושל המשחקים בכלל. וד"א תבדוק כיום משחק עם ג'יגה או עם שניים ולא תרגיש הבדל, אבל בין חצי לבין ג'יגה יהיה הבדל. ועוד משהו - תאימות לעתיד - זה אומר הכל ;)

פורסם

היצרן סביר

לרוב מספיק ג'יגה, הרבה תוספת ביצועים משני ג'יגה במשחקים אתה לא תקבל נכון להיום (אלא רק במספר מצומצם של משחקים)

פורסם

היצרן סביר

לרוב מספיק ג'יגה, הרבה תוספת ביצועים משני ג'יגה במשחקים אתה לא תקבל נכון להיום (אלא רק במספר מצומצם של משחקים)

מסכים איתך, אבל אם התקציב מאפשר רצוי לקנות שני ג'יגה (4 זה בזבוז אם זה לא שרת כבד) בגלל הישומים בעתיד (ואני דבר על השנה -שנה וחצי הקרובות אם לא פחות).

פורסם

המגמה היא בהחלט לכיוון ה-2GB

פורסם

תרגעו איך אנשים קופצים לפני חודש כולם אמרו 512 זה ממולץ ו256 זה המינמום של המינמום אבל הכי ממולץ 512 ואז אמרו גיגה זה טוב למשחקים ועובדות כבדות ופתאום התחליו המגמה היא לכיון ה2 גיגה למה לא יאלה אני מביא מחר 4 גיגה מה זה יעזור לי חוץ מ bf2 אני לא יראה שום הבדל וגם בbf ההבדל היה פיצפון בין גיגה ל4 גיגה קיצר בוא נגיד ככה 2 גיגה היום בזבוז כסף עדיף שתעוד 600 שקל האלה תשימו על כרטיס מסך יותר טוב אם אתם מתלבטים בין 2 גיגה ו7800gt או גיגה ו 7800gtx האופציה השנייה

זהו הוצאתי הכול נמאס כבר לראות אנשים בננים מפרטים מטומטים עם כפול ליבה 4 גיגה ו 6600 למשחקים

פורסם

א. אין טעם להעדיף אחת מהאופציות שציינת על פני השנייה - עדיף ג'יגה ו 7800GT, הכי משתלם

ב. מגמה זה אומר שהשוק הולך לכיוון הזה. אם אתה תרצה או לא תרצה, אם נוח לך או לא נוח לך בעוד חצי שנה, שנה ושנה וחצי אתה תראה שהרבה יותר משחקים ישתמשו ב-2GB. ומחשב לא קונים לחצי שנה או לשנה.

פורסם

קיצר קח 2 גיגה עים כרטיס מסך טוב 7800 ככה

פורסם

המגמה היא בהחלט לכיוון ה-2GB

ליאור,תוך כמה זמן בערך 1GB זה יהיה סטנדרט למחשב חדש לפי דעתך?

פורסם

10 עד 16 חודשים...

פורסם

לדעתי 1GB יהפוך לסטנדרט מינימלי במקסימום שנה הקרובה

במיוחד עם הכניסה של Vista

פורסם

רק חסר זמן שיתחילו לצאת סטיקים של 2 גיגה ואז כול אחד יתהדר לו ב4 גיגה או 8 גיגה בכייף :D

פורסם

ל DDR זה כבר לא יקרה

ל DDR2 יש כבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים