עבור לתוכן

המלצה למחשבים נישאים לגיימינג. (עד 6K+-)

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב חברה?

אז ככה...אבא שלי מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב,הוא לא ישתמש בו הרבה (סתם אופיס ותוכנות קטנות) וככה עוד חצי שנה שאני מתגייס אני מקבל אותו.

אז אני יודע שהעסק יקר מאוד,ואני מדבר על מחשב נייד שמסוגל להעלות משחקים ברמה בסיסית.כי אחרת למה לו לקנות מחשב ניד זול שלא יהיה לי בו שימוש אחר כך?

ועכשיו הקטע הכי לא אפשרי,כעקרון אבא שלי ביקש שיהיה כמה דגמים,3500,4000,5500 ש"ח, שהוא יוכל אחר כך לבחור. כעקרון זה אמור ללכת לפי 3 דגמים הזול והמשתלם ביותר,הבינוני והמתפשר,והיקר יותר בעל הביצועים.

אבל אני יכול למשוך איכשהוא גם עד ה6000+-.

כמובן שישר קפצתי על כמה אפשרויות,אבל אף אחת מהם לא היתישבה בדרישות במחיר כזה,חוץ מהDELL INSPIRON 6000 שכולל ב6000 שקל 256DRR ניתן לשדרוג עד 2G כמו כולם,וREDAON X300 עם 64MB עליו. ישנה אפשרות לשדרוג ל128. לא משהו כמובן,אבל יש לו אפשרויות שידרוג.

רציתי לשאול אותכם האם אתם יכולים להמליץ על דגמים של מחשבים נישאים אשר יכולים להעלות משחקים חדשים בטווח של לא יותר מ6000+- תיקונים קטנים.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי והשאלה האם ביכולתך לעשות מאמץ כספי נוסף בנוגע לסכום שאותו אתם יכולים/מוכנים להשקיע בנייד.

עם כן ישנו נייד לא רק מבחינת הנתונים של HP

http://www.officedepot.co.il/(jdbvaieahecoqn554sp3x055)/catalogFamily.aspx?ID=592927&CID=100

אני משאר שניתן למצוא אותו אולי במחירים קצת יותר זולים או אטרקטיבים.

יש גם את ה LG הבא:

http://www.officedepot.co.il/(jdbvaieahecoqn554sp3x055)/catalogFamily.aspx?ID=592302&CID=100

בכל מקרה בשני המקרים מדובר על נייד עם פלטפורמת ה SONOMA ועם זכרונות מסוג DDR2 ולא DDR ועל כרטסי מסך בעלי חיבור/ממשק PCI-Express ולא AGP

כך שכדאי לקחת זאת בחשבון מבחינת ביצועי המחשב.

כמו כן LG נותנים 3 שנות אחריות עד כמה שידוע לי, והם בהחלט נחשבים היום לניידים טובים , מה גם שהאיכות בניה שלהם לא רעה בכלל אם אני מסתכל על הנייד שלי מול הקודם שהיה לי של IBM הוא לא פחות טוב ממנו להבדיל למשל מה FUJITSU-SIEMENS שבנויים לא משהו בכלל.

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול האם אפשרי לשים GE FORCE 7800 הדגם של הניידים,לאחד המחשבים הניידים? או לפחות 6800ULTRA GO....

כי אחר כך אני יוכל לעבוד קצת ולתת איזה שידרוג לפני הגיוס...אגב הבעיה בLG שהוא בא עם REDAON X300 עם 64MB עליו,וגם הוא כבר 7K אחרי מע"מ!

כמובן שלפני מע"מ זה 6K זה שווה..אבל אנחנו כן משלמים מע"מ לצערי :s07:

זה משהו שראיתי:

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1738&p=9

ההבדל הוא שיש לו 256DDR2 ושיהיה 512 צריך להוסיף 450 ש"ח.

ובישביל X300 עם 128 ולא 64 צריל להוסיף 760 ש"ח. שזה קצת הרבה,ואנחנו מדברים על איזור ה6K בלי סטיות 1K ויותר..

יש לכם אולי עוד הצעות? ולשאלתי הקודמת האם ניתן להרכיב באחד המחשבים כולל הDELL את אחד הGEFORCE?

ככל הנראה הDELL זוהי הפשרה...ב6K להתחלה לעבודות של אבא שלי,אחר כך אני אשדרג אותו לפני הצבא שיהיה מוכן למשחקים. קיוויתי דווקא למצוא עוד מפרטים,וחיפשיתי לא מצאתי משהו תואם.

פורסם
  • מחבר

מה חברה אל תגידו לי שאין חיה כזאת? הלא חייבת להיות איזה פשרה זולה בגבול ה6K+- שכוללת כרטיס תלת מימד נורמלי?!

הקטע החשוב פה בקניה הראשונית זהו הכרטיס מסך,כי זיכרון תמיד אפשר להוסיף וכיום אפשר להגיע גם עד 2G...

הרי לDELL יש כמה מחשבים בינהם הXPS 170 שכולל 7800GTX ומה אין הם בנויים באותה צורה של PCI-E?

אז אולי ניתן להרכיב לINSPIRON 6000 גם את אחד ממשפחת NVIDIA האימתניים? הרי גם הוא מחברת DELL וגם לו PCI-E

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים