עבור לתוכן

חשש לחייו של צנחן ישראלי שנחת בטעות באיזור חברון

Featured Replies

פורסם

מקווה שיחזור בשלום.

פורסם

למה הם לא סותמים תפה עד החילוץ ::)

פורסם

למה הם לא סותמים תפה עד החילוץ ::)

צודק, וזה ממש עלוב שצריך לפחד בארצנו שלנו! יש לנו את הזחות לצנוח איפה שאנחנו רוצים בא, ובלי פחד!

פורסם

תמים לחשוב מה שאמרתם אבל בצדק, גם אני הייתי אומר ככה לפני הצבא.

אבל עכשיו שאני בפנים אני יודע איך זה ותאמינו לו שכל הכפרים מנגנונים ומפגעים שבאיזור ידעו עליו עוד לפני שהוא נחת בכלל...

פורסם

יש פה 2 דברים עצובים 1 שאסור לנו לנחות בארצנו איה שאחנו רוצים בגלל ערבושים שצריכים להיות בים (לכול מטבע יש שני צדדים)

2 שהמטומטם הזה אולי עדיין לא החזיר תסרט רמבו שהוא חיי בו והוא צונח לתוך חברון למה לא תצנח ישר לתוך עזה עם האנשים בירוק עם הרובים ביד יתנו לך אחלה בחלה קבלת פנים סעמק צריך להכנס בהם

פורסם

יש פה 2 דברים עצובים 1 שאסור לנו לנחות בארצנו איה שאחנו רוצים בגלל ערבושים שצריכים להיות בים (לכול מטבע יש שני צדדים)

2 שהמטומטם הזה אולי עדיין לא החזיר תסרט רמבו שהוא חיי בו והוא צונח לתוך חברון למה לא תצנח ישר לתוך עזה עם האנשים בירוק עם הרובים ביד יתנו לך אחלה בחלה קבלת פנים סעמק צריך להכנס בהם

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

מסתבר שבכלל לא היה צנחן :bash:

פורסם

טוב לפחות ראש בחמאס או ארגון הסועדים בתחת שבחתימה שלך גרם לי פה להפיל תכוס קולה ולהקרע על הריצפה מצחוק חחחחחחח

פורסם

;D

פורסם

;D

מה כבר עשית, ממזר?

פורסם

למה לעזאזל ממשיכים לצנוח במדינה הזאת?

סתם תאונות צניחה, ולא הייתה צניחה פעילותית כבר בערך 38 שנה (נדמה לי מאז שנכנסו להר הבית)

פורסם

אין צניחה מבצעית מאז 1956 במבצע קדש.

פורסם

אם אני זוכר נכון השתלטו על הר הבית בצניחה (או שזה סתם היו חיילים מצנחנים - לא סגור על זה)

פורסם

זה "סתם" היו חיילים מצנחנים.

איפה אפשר לצנוח שם לעזאזל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים