פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למה הם לא סותמים תפה עד החילוץ : צודק, וזה ממש עלוב שצריך לפחד בארצנו שלנו! יש לנו את הזחות לצנוח איפה שאנחנו רוצים בא, ובלי פחד!
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים תמים לחשוב מה שאמרתם אבל בצדק, גם אני הייתי אומר ככה לפני הצבא.אבל עכשיו שאני בפנים אני יודע איך זה ותאמינו לו שכל הכפרים מנגנונים ומפגעים שבאיזור ידעו עליו עוד לפני שהוא נחת בכלל...
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים יש פה 2 דברים עצובים 1 שאסור לנו לנחות בארצנו איה שאחנו רוצים בגלל ערבושים שצריכים להיות בים (לכול מטבע יש שני צדדים) 2 שהמטומטם הזה אולי עדיין לא החזיר תסרט רמבו שהוא חיי בו והוא צונח לתוך חברון למה לא תצנח ישר לתוך עזה עם האנשים בירוק עם הרובים ביד יתנו לך אחלה בחלה קבלת פנים סעמק צריך להכנס בהם
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים יש פה 2 דברים עצובים 1 שאסור לנו לנחות בארצנו איה שאחנו רוצים בגלל ערבושים שצריכים להיות בים (לכול מטבע יש שני צדדים) 2 שהמטומטם הזה אולי עדיין לא החזיר תסרט רמבו שהוא חיי בו והוא צונח לתוך חברון למה לא תצנח ישר לתוך עזה עם האנשים בירוק עם הרובים ביד יתנו לך אחלה בחלה קבלת פנים סעמק צריך להכנס בהם
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים טוב לפחות ראש בחמאס או ארגון הסועדים בתחת שבחתימה שלך גרם לי פה להפיל תכוס קולה ולהקרע על הריצפה מצחוק חחחחחחח
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למה לעזאזל ממשיכים לצנוח במדינה הזאת?סתם תאונות צניחה, ולא הייתה צניחה פעילותית כבר בערך 38 שנה (נדמה לי מאז שנכנסו להר הבית)
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם אני זוכר נכון השתלטו על הר הבית בצניחה (או שזה סתם היו חיילים מצנחנים - לא סגור על זה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.