עבור לתוכן

התלבטות לגבי מטען GP מהיר: חצי שעה או שעה?

Featured Replies

פורסם

אנשים ממש שותקים בפורום.

רק מהנושא האחרון התברר לי שיש כבר לשני חברים ( :hi: ) את המטען.

;D

ניפתח תרא'ד רק בשביל שיוכלו לכתוב שם את הציוד שיש להם עם המצלמה שלו...

• תגובות 44
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אולי זה מקצר את החיים של הבטריות (אולי), בכל מקרה מטען מהיר שווה את זה מכיוון שגם ככה אורך החיים של בטריה הוא יחסית קצר (אני לא מתכוון לאורך החיים הפיזי אלא לאורך חיי המוצר כמו שאף אחד לא קונה היום בטריות בעלות 1300 mah דבר שלפני שנה-שנתיים היה שיא הטכנולוגיה) אז אולי זה מקצר את חיי הבטריה, אז הבטריה תחזיק לך שנתיים במקום 5 שנים - SO-WHAT - אז עוד שנתיים תשקיע 100 ש"ח ותקנה סט של 3600 mah (או מה שיהיה נפוץ אז).

פורסם

וואו זה הכל מעניין מאד וההתלבטות אמיתית וכנה והכל אבל...

קנה מצלמה כבר יא ראבאק ! :\

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה - הזמנתי את המטען, U-SMART עם 4 סוללות GP AA 2300mAh.

סה"כ כולל משלוח - 239 ש"ח. :)

...עכשיו רק מצלמה :biggringift: :biggthumpup:

פורסם

מזל טוב, אחלה מחיר קיבלת עליו (:

מחכים למצלמה ותוצאות שיבואו איתה ;D

פורסם

עזבו, הוא מחכה ש-Camera4Less יחזירו את המחיר ל-70 שקל פחות... :hat:

הוא כל היום עוקב אחרי המצב של המחיר... :)

פורסם

בחירה טובה צ'אבי,

קניתי את היו סמארט, הוא יותר נח הוא בא עם שנאי ולא מתחבר ישירות לקיר, יש לו מאורר קטן ומעפן מאחורה ש"מזרים" אויר כשהוא מתחמם.

יש לו מנגנון בקרה טוב (לפחות כך נטען) נגד טעינת יתר.

השתמשתי בו המון פעמים בינתיים לא אכזב, הוא בנוי בצורת קונכייה והפלסטיק דיי קשיח ככה שהוא נייד.

יש לו אינדיקטור על סוללה פגומה (מהבהב באדום) או הכנסה לא טובה של בטריה למטען.

לגבי זמן טעינה, 4 בטריות לוקחות חצי שעה, זה לא חצי שעה לסוללה, הרי מתח הטעינה לא מתחלק בין התאים כל תא מקבל מה שהוא צריך ::)

פורסם
  • מחבר

איך הטעינה דרך הרכב? טובה?

פורסם

...עכשיו רק מצלמה :biggringift: :biggthumpup:

לא רוצה לבעס אותך אחרי שכבר קנית סוללות ל-A610 (אפשר להחזיר?), אבל ה-S70 נמכרת ב-camera.co.il ב-2000 ש"ח ב-36 תשלומים (55 ש"ח לתשלום). היא אמנם מחודשת, אבל מגיעה כמובן עם אחריות. תזכורת קטנה ליתרונות שלה על ה-A610: מצב RAW, שבעה מגה-פיקסל והכי חשוב - עדשת 28mm.

פורסם
  • מחבר

תשלומים לא ממש משנים לי, התשלום מצידי מיידי :)

בחנתי את האפשרות הזו, אני לא רוצה ומעוניין במצלמה מחודשת למרות שתהיה אחריות למשך שנה והכל (לא שהיא שווה הרבה, אבל שיהיה...).

אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, זה יוצא כ-500 ש"ח יותר מהתשלום על ה-A610 והמטען+סוללות. ובין השאר אני בכלל תיכננתי לקנות בארה"ב ב-1100 את ה-S60 אבל לא ניתן להשיג אותה כבר כך שירדתי מזה.

תודה בכל זאת אורן, אבל זאת החלטה שאני לוקח על עצמי. למרות כל היתרונות/חסרונות שבה.

:) יהיה טוב, אני אוהב אתגרים ואני מאמין שאהנה עם המצלמה הזו.

[חסרים עוד מספר פונקציות חשובות שאין ב-A610 שחשובים לי (אבל קיימים בסדרת ה-S) שלא ציינת אבל נשרוד בלעדיהם :P ]

פורסם

נמאס לך מהS50 או משהו?

פורסם
  • מחבר

התקלקלה/נשברה/צמח/עציץ/מעצור-דלת :-\ :'(

כבר קרוב לחצי שנה (6 חודשים)....[בסוף החודש זה יהיה 6 חודש :'( ]

פורסם

אכן, תמונות קשות...

פורסם

הטעינה מצויינת, מחזיקות כ100 צילומים פלוס פלאש ב a95 שלי.

לך יש רק 2 סוללות במצלמה אז אני מניח שתהנה פחות משימוש ארוך ללא החלפת סוללות, אבל המטען באמת טוב.

מטעמי תקציב לא קנית מצלמה איכותית יותר ? אני מתפלא ..... אתה ראוי למצלמה איכותית יותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים