פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אני יודע שזה יכול לפעמים לקחת הרבה זמן להכין ואולי קצת מאמץ אם באמת משקיעיםאבל מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה בתלת מימד של טיל? או לחילופין קישור להורדה של פרוייקט טיל מוכן (יש לי 3DMAX)אם אפשר יהיה טוב אם יהיה כתוב על הטיל NUCLEAR WARתודה לכל העוזרים ;D
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר מנסה לבנות לך אחד עכשיו הנה תמונה: אתה כאילו צחוק עלי? או שאתה האמת מכין?
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים איך? לא היה לי כוח להשקיע יותר מידי...... (אבל זה הכיוון הכללי) אני עייף. מחר אני אעשה משהו יותר טוב.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר איך?לא היה לי כוח להשקיע יותר מידי...... (אבל זה הכיוון הכללי)אני עייף. מחר אני אעשה משהו יותר טוב.זה ניראה התחלה לא רעה בכללאם אפשר אז בבקשה לעשות הת הראש של הטיל יותר מחודדעם אין לך כוח אחר כך להתעסק עם הטקבטורות אתה יכול שללוח לי תפרוייקט ואני יוסיףתודה לך!!!
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחר אני אמשיך. לילה טוב... המשכתי לעבוד על הטיל וזה מה שיצא: http://img99.imageshack.us/my.php?image=18gc.jpg
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מסתובב ברשת איזה מודל חופשי של משגר סקאד עם טיל בפירוט לא רע (אני זוכר שמצאתי אותו לפני 7-8 שנים ונתקלתי בו גם לאחרונה)תנסה ב- turbosquid.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.