פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים איזה מהם כדאי לי לקחת?אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה.אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים הGT תוריד אותו מהמשוואהועכשיו נותרו לך האלטק והגיי ועכשיו זה שאלה שלך מה יותר חשוב לך מוזיקה או משחקים וסרטים-האלטק לראשון והJBL לשני
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר הGT לא טובים?ואיזה מהשניים שישארו ייתנו את האיזון הכי טוב מביניהם? כי את שניהם אני משיג ב200$ בדיוטי פרי ככה שהמחיר הוא לא הדבר שישנה בסוף.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אז ככה, יש לי חדר די קטן בקומה העליונה.ואני די בטוח שהרמקולים יהיו במרחק של 2 מטר אחד מהשני, זה בסדר?והרמקול האחורי יהיה די צמוד לשנייים האחוריים האחרים.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אני לא יכול לומר לך אם זה יהיה טוב לפי הדברים שאתה אומר לי ואני לא רואה שום רמקול אחורי. בכלליות אני יכול לומר לך שכדאי לך להרחיק את הרמקולים הללו במרחק של 2 מטרים לערךברוחב וארקבע מטרים באורך את הסנטר לשים ברווח החסר שבין הקדמיים ואת הסאב להתחיל לשוטט איתו בחדר עד שאתה לא מרגש אותו במובחן-אני חייב לומר שזה לא תורה מסיני ובהחלט ייתכן שתצטרך קצת לסטות מזה
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר החדר הוא בערך 6 מטר מרובע והתקרה בו נמצאת בשיפוע יורד ככה שבחלק הנמוך ביותר היא בערך בגובה 1.8 מטר, המחשב נמצא בפינה של החדר בשולחן פינתי כזה (90 מעלות). אני מקווה שהמידע הזה עזר
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר הלוואי שיכולתי.. המצלמה נמצאת בחדר של אח שלי הקטן.. שכמובן ישן.. אני אנסה לצייר אוקיי ציירתי. הקטע שבין המחשב לקיר לארון הוא הקטע של התקרה הנמוכה יותר. הדברים הלא ברורים במיוחד זה החצים שמראים 6 מ' בין כל פינה לפינה של החדר. הדבר הארוך זה המיטה ומעליה זה המזגן. ;D אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר Bump..עדכון:אבא שלי קנה את הFX-6021 בדיוטי פרי אבל אני לא יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר עבורי ועדיין אפשר להחליף.תוכלו להמליץ לי על רמקולים הכי טובים שיש עד 200$ מהדיוטי פרי? (עבור משחקים ומוזיקה בעיקר ולעיתים גם סרטים)סרטון שמציג את החדר שלי... אני מקווה שתבינו בערך מה הולך שם:\http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=2OKIDCUFQPXIL1LNBCJCZMO5FAהרמקולים בדיוטי פרי:http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232בנוסף לאלה יש את הJBL SCS-146 שציינתי בכותרת במחיר של 200$.תודה רבה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.