פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר רק עכשיו הגיע למייל שלי, אני יודע שהפרסומת עצמה עתיקה... אבל אז מה, זה עדיין טוב ;D
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מצחיק ביותר אבל צריך לפול על תוכניות של דידי בתקופות מסויימות, כי יש תקופות שלו שהוא מה זה לא מצחיק!
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים חחח חזק, עזבו ישן לא ישן, לא כולם שמעו את זה... תזרימו אם יש עוד (:אגב, באיזה תחנה ובאיזה שעות הוא משדר? (אם מישהו יודע גם את התדר באיזור חיפה זה יהיה טוב),אני שומע יותר מידייי רדיו, ופחות מידי דברים מעניינים...
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים 103FM "רדיו ללא הפסקה" - "דידי לוקאלי".ימי א' עד ה' בין השעות 14:00-16:00.אם קולטים אותם גם בצפון, די בספק...
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים לא צריך רדיו...אגב, אחד הדברים הכי מצחיקים שיצא לי לשמוע בתוכנית שלו - מתיחה על עובדת ברשות הדואר. התקשרו אליה לנסח מברק לשירי מימון (כשהיא טסה לאירוויזיון). מעניין אם אפשר למצוא את זה ברשת, אני פשוט נשפכתי.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים יש אצל דידי יותר מדי דברים שרוטים... לקוח שמתקשר לחשמלאי ומתלונן על כך ש"נוזל" לו חשמל מהשקע ועוד כל מיני.התוכנית הזו רצה בקביעות כבר משנות התשעים המוקדמות (למעשה, זו התוכנית שאיכשו מחזיקה את תחנת הרדיו הזו, מבחינתי), לך תאתר מערכונים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.