עבור לתוכן

בעיות חום להרד דיסק SCSI 15,000 RPM( דחוף)

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 HD SCSI , המערכת מוציאה המון חום והם מתחממים, התקנתי מאחורה 2 מאווררים 80 ממ כי זה מה שנכנס

אבל הם בקושי מוציאים אוויר עליהם.

אי צריך המלצה למאוורר 80 ממ חזק מאוד וגם לא יקר.

אני רוצה טורבינה.

זה באמת דחוף.

תודה

פורסם

מממ, מה זה לא יקר?

יש את המאווררים של tt, שהם 30 dba על 37 cfm, שזה מצויין והם עולים בסביבות ה70 שקל... ויש את האנרמקס שהם מאוד יקרים (בסביבות ה100 שקל) אבל אתה יכול להביא אותם ל3000 rpm שזה די עצבני, והם גם מאוד יפים, איזה מארז יש לך? איזה מאווררים שמתה? ולמה לא לקנות מגרת קירור לharddisc, ואם אתה חושב שלא מוכרים בארץ מגרות קירור הגונות בארץ (וזה נכון) אתה תמיד יכול להזמין מחו"ל (2cooltek) את ה'Ultimate' Harddrive Cooler by Vantec שזה ממש ממש עצבני, ותוכל לשכוח מבעיות חום לתמיד...

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז של HEC והHD יושבים למעלה ומאחורה יש מקום ל 2 מאווררים.

המארז שיש לי

פורסם

תקרא קצת ת'רדים אחרים... דיסק קשים בנוים להוציא חום.. מה לעשות, הפלטה מסתובבת במהירות גבוהה מאוד והחיכוך יוצר חום. הטמפ' המקסימלית שהדיסקים בנויים להגיע אליה היא בסביבות ה 80 מעלות (תבדוק במפרט יצרן של הדיסקים..), אני מתערב איתך שהם לא עוברים אצלך את ה 60, אולי בקושי מגרדים את המספר הזה. אז תרגע טיפה. עם אתה באמת לחוץ על להוריד את הטמפ', קח פיסת אלומיניום ותחבר אותה מעל הדיסק. זה גם ישקיט אותו טיפה וגם יעזור לפזר את החום. (שים לב _לא_ לכסות את החור שיש בצד העליון של הדיסק, ברוב הדיסיקם). חוץ מזה, אתה יכול בהחלט לשים מאוורר מקדימה בפאנל שינכס אויר על הדיסקים.. זה בהחלט עוזר. ולא צריך יותר ממאוורר 80 מ"מ פשוט בשביל זה. לעומת זאת מתחת לספק (מעל המעבד ?) לדאוג לשים מאוורר (או שניים) שידאגו להוציא את האויר החם החוצה..

וזהו..

פורסם
  • מחבר

2 ה HD שלי יושבים מעל הספק, הם הייו שייכים פעם לשרת ועובדים כמו סוסים, לHD הללו יש מערכת הגנה נגד התחממות יתר,

מאורהים מותקנים מאווררים שבקושי מוצאים אוויר עליהם והחום נשאר במקום,

מעליהם התקנתי מאורר ששואב את האויר החם אבל שום אוויר קר לא נכנס מאחורה לכן אני זקוק ל2 מאורריםם חזקים.

פורסם

אם אין לך בעיה עם רעש ואתה בחור אמיץ... אז תקנה דלתא

אין יותא חייה מזה

פורסם

יש, Vantec Tornado.

פורסם

יש, Vantec Tornado.

בוא, תגזים ;)

אין לך מה לחפש מאווררים שאין בארץ, אם אתה ממש רוצה קירור רצחני קח את הדלתא, אבל אם אתה יותר שפוי כך את הsmart fan 2 של tt, יש לו חיווי מהירות כאשר בהכי גובה הוא מגיע ל77 cfm על 39 dba, וחבוב אני מבטיח לך שאתה לא צריך יותר מ77 cfm...

לשם השוואה הדלטא מוציא 83 cfm ב46 dba אם אינני טועה

פורסם

הוונטאק יהיו בארץ עוד שבוע....... ::)

והוא לא ציין אם אפשר להשיג אותם או לא

הוא רק אמר שהם הכי חזקים... ::)

ודלתא 80 מוציאה 83 cfm על 53 db......

ואני יודע כי יש לי כרגע 4 כאלה בבית (ליתר דיוק יש לי אחת וביום שלישי יגיעו עוד 3.....)

פורסם
  • מחבר

היכן אני יכול לקנות את המאווררים של דלתא וכמה הם עולים??

פורסם

מאוררים יקרים במיוחד.....

כ80 ש"ח למאורר 80 מ"מ

פורסם
  • מחבר

עם ככה לא עדיף לקנות את המאווררים של TT שעולים 79 ש"ח וכוללים חיישן טמפ?

פורסם

ויותר חלשים... איך שאתה רוצה, זו כבר בחירה שלך...

אם אתה ממש ממש ממש מפחד שיקרה משהו לhd שלך, חכה שבוע וקנה את הטורנדו, לא שאני מאמין שתסבול אותו (הוא ממש ממש ממש מרעיש) אבל בסדר, עצה שלי, אל תזמין, לך לחנות בעצמך ותשמע גם את הvantec וגם את הדלטא וגם את הtt ואז תחליט, חבל סתם לזרוק 80 שקל.

פורסם

תדביק לו כמה היטסינקים ואיזה מאוורר דלטא רצחני

ואתה מסודר ;D

פורסם

תדביק לו כמה היטסינקים ואיזה מאוורר דלטא רצחני

ואתה מסודר ;D

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים