פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אם חבורה של גברים שצועקים במלוא כוחם על חבורה אחרת של גברים שעושה ספונג'ה זה לא בידור טוב, אני לא יודע למה אפשר לקרוא בידור אם כך.ובורטון, תודה! שכחתי משום מה על קיומו של יורוספורט.LMFAO אחי אני חייב לומר ששפכת אותי פה!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מישהו עוד שם לב לקיפוח הקשה שהיה אתמול בסיקור של ערוץ 2 כלפי ענף הסנובורד. ישבתי אתמול בצהרים וראיתי את המקצה האלף פיפ לגברים ופיפסתי את הגלישה של שון וויאט שהביאה לו מדלית זהב. חיכיתי לראות את זה בסיקור של הערב ונדהמתי שהתעלמו ממנו לחלוטין.למישהו יש הסבר, או לפחות שם לב לתופעה?
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מישהו עוד שם לב לקיפוח הקשה שהיה אתמול בסיקור של ערוץ 2 כלפי ענף הסנובורד. ישבתי אתמול בצהרים וראיתי את המקצה האלף פיפ לגברים ופיפסתי את הגלישה של שון וויאט שהביאה לו מדלית זהב. חיכיתי לראות את זה בסיקור של הערב ונדהמתי שהתעלמו ממנו לחלוטין.למישהו יש הסבר, או לפחות שם לב לתופעה?היית צריך להסתכל בסיקור הערב של יורוספורט ולא של ערוץ 2
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אני לא מבין למה אתם יורדים על אנשים שמשחקים קרלינג. פשוט הייתה להם ילדות עשוקה
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אני לא מבין למה אתם יורדים על אנשים שמשחקים קרלינג. פשוט הייתה להם ילדות עשוקהיצא לך פעם לראות את הקהל ב"ספורט" הזה ? זה נראה כמו איחוד של הגבעטרון ;D
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים למה? דווקא את הנבחרת השוודית אני יכול לראות כל היום. just keep wiping that ice, hon
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים now thats sport! The Top Gear team hit Norway for a Winter Olympics special in which they attempt Olympic events, but with cars. In a world first, the team fire a rocket-powered Mini off a ski jump, Jeremy and James tackle the Biathlon with the latest 4x4s, Richard stages a game of car ice hockey, and the new Jaguar XK races a speed skater.
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים ואי אני מת על הדברים האלה אתם יודעים שבערך כל אבן כזאת עולה 5,000$ !!! קיצר ראינו בטלויזיה באלגברה לפני שיצאו לmid winter break פשוט ספורט מצויין !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.