עבור לתוכן

אולימפיאדת החורף

Featured Replies

פורסם

פתחו EUROSPORT!!!

• תגובות 74
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אאוץ' איך האמריקאי אנדי פינץ התרסק על הגב!!!

פורסם

בדיוק!!!!!! איזה מן קפיצה זו אם יש שופטים שמנקדים אותה! זה הופך את זה לענף אומנותי שבו בוחנים משהו שקופץ ולא זז...

והמרחק פחות חשוב כי יש ניקוד! (אני חושב שהבנתי איפה הקושי, יכול להיות שבניקוד הסופי מרחק תופס יותר מ50 אחוז-למרות שאני חושב שלא- הכוונה היא שבענף תחרותי, וזו דעתי בלבד ולא עובדה או משהו, צריך להיות מדד אוביקטיבי שמודד יכולת אנושית ואם המדד הזה הוא לא הקובע המוחלט למיקום אז משהו פגום בענף)

בכל מקרה, כישורי הסקי שלי לא קשורים, כי הם לא עושים סקי פה, אלה פשוט יורדים במסילה מוכנה מראש, בעלת שיפוע אחיד וחלק שבסופו קפיצה אחידה וחלקה ונחיתה על משטח חלק ואחיד, כביכול כל התנאים לענף תחרותי, ואז מוכנס הניקוד, משמע המרחק לא תלוי (או כמעט ולא תלוי) ביכולת הקופץ.

בארטון, אני לא יודע איזה קפיצה עשית, אבל אני מניח שהיא לא הייתה בתנאים אופטימליים כמו שבקפיצת הסקי (מה גם שאני מניח שיותר קשה לקפוץ עם סנובורד)

לסיכום, צריך מידת יכולת לבצע את הקפיצה, אבל ברגע שזו מושגת לקופץ אין שום שליטה על אף פרמטר של הקפיצה שלו- מלבד איך הוא ביצע אותה, וזה למעשה מה שבוחנים ולכן אני חושב שזה ענף טיפשי שלא ראוי להכלל באולימפיאדה

פורסם

אאוץ' איך האמריקאי אנדי פינץ התרסק על הגב!!!

כן זה באמת כואב(מנסיון) :-\

אבל אל תדאג לאמריקאים...יש להם את כל הטימניקים של בארטון וסימס שבדרך כלל לוקחים את ה-123

פורסם

שאלת סנובורד- למה לפעמים הם סופרים סיבובים ולפעמים מעלות?

פורסם

הם לא סופרים סיבובים

הוא לפעמים אומר 1080 מעלות ולפעמים הוא מקצר ואומר רק 10

פורסם

לא, הוא אמר שניים וחצי סיבובים (two and a half flips) ואחר כך סיבוב של 720 (a 720 flip/twist)

פורסם

יכול להיות, לא שמתי לב.

תכלס זה סתם סמנטיקה.

פורסם

נכון, אבל אולי יש לזה סיבה... לא בדיוק שמתי לב מה הבחור עשה בזמן שהוא אמר את זה, ובזמן שהתסכלתי הפרשנים לא אמרו מה הם עשו....

מה שכן, קיימים אנשים שמוציאם את הרגל מהמחזיק הזה בזמן טריק? או שזה סתם משהו שקורה רק במשחקי מחשב?

פורסם

ברוב המקרים, לא

ואף פעם לא ראיתי את זה קורה במשחק מחשב

פורסם

חחחח כן שמעתי על הקטע של להוציא את הרגל ;D

כמובן שזה שטויות. סיפור אחר כך להכניס שוב את הרגל באמצע הגלישה.

אני מניח שזה אפשרי אבל אני לא חושב שמישהו עשה את זה או שמקבלים על זה ניקוד מיוחד.

פורסם

בכל הSSX, הטריקים הכי מפלצתיים זה כשהם מוציאים את הסנובורד מהרגליים ועושים איתו שטויות (גיטרה, חרב בלאגנים)

ואם מישהו מצליח לעשות את זה, אני מניח שהוא יקבל אקסטרה ניקוד לא? (בהנהחה שהביצוע של זה ושאר התרגילים שלו היה סביר)

פורסם

בהנחה שהוא ישאר בחיים אז למה לא...

פורסם

לא הייתי לוקח את SSX יותר מדיי ברצינות

להוציא רגל אחת זה עוד איכשהו אפשרי בהנחה שאתה משתמש בביינדינג של flow או step-in(גם בספק גדול), אבל להוציא את שתי הרגליים ולעשות גיטרה :s05:

פורסם

מן הסתם זה משחק מחשב, אבל בר"כ יש מידת אמת בהם, כמו בטריקים בטוני הוק שמבוססים בחלקם על דברים שאנשים עשו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים