פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אחי תהיה בריא אם חבורה של גברים שצועקים במלוא כוחם על חבורה אחרת של גברים שעושה ספונג'ה זה לא בידור טוב, אני לא יודע למה אפשר לקרוא בידור אם כך. ובורטון, תודה! שכחתי משום מה על קיומו של יורוספורט.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אגב, איזה הברקות היו למירי נבו בטקס הפתיחה "הקהל עכשיו לובש שכמיות ניילון מפלסטיק" "תיראו את הלפיד האולימפי, יש לו 5 קנים לסמל את 5 הטבעות האולימפיות. שום דבר פה לא מקרי"(היו ללפיד 6 קנים אבל הבחורה לא יודעת לספור )
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים הטקס עצמו היה מגוכח (כרגיל לטקסי הפתיחה של אולימפיאדות) ובניגוד לדבריה של מירי נבו הכל נראה שם מקרי ולא קשור. הכי אהבתי את האנשים שהחליקו על הקרח עם מדורה קטנה על הקסדה.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים חשבתי שהנורווגים לוקחים את הזהב בביאטלון. טוב, יהיה על מה להציק מחר לסולן של HAGGIS. *poke* *poke*
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הכי טוב החלקה אומנותית וקפיצות החלקה אומנותית? הכי טוב זה בורדרקרוס, big air, half pipe, סקי פריסטייל, downhill, giant slalom, super G והוקי
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לא יודע מה עם האוליפיאדה עצמה, אבל טקס הפתיחה היה מרשים. אחד הטובים שראיתי. אגב, יש משהו מוזר באוליפיאדת חורף, למשל בהחלקה על הקרח, ראיתי באיזה חצי מבט, איזה מישהו זורק מישהי לדיזנעבה, והיא פשוט נוחחת על רגל אחת, ולא זזה כאילו כלום לא קרה ואני
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים שמעתי על זה, לא יצא לי לראות, מה שאני לא מבין איך הם לא שוברים כל פעם משהו אחר?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים הם נוחתים בשיפוע, ככה שמהירות הפגיעה המאונכת שלהם יחסית לקרקע היא משהו כמו 10 קמ"ש.אבל אני מניח שהיו כאלו בעבר ששברו דברים.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים רק שלא הבנתי למה קפיצות זה ספורט, הם סתם מדרדרים במידרון שבסופו יש עליה שזורקת אותםוהמרחק בכלל לא חשוב, כי יש שיפוט (?!)
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים למה זה ספורט?(למה קפיצה לרוחק זה ספורט?) כי צריך המון טכניקה בשביל לבצע דבר כזה.והמרחק מאוד משמעותי. הוא נכלל בתוצאה הסופית.הם גם צריכים לנחות הכי רחוק שאפשר, גם "לעוף" בצורה יפה ולא לרעוד או לנפנף בידיים כמו מישהו שלא שולט בעצמו, והם גם צריכים לנחות בטלמרק(רגל קדימה ורגל אחורה) בלי למעוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.