עבור לתוכן

אולימפיאדת החורף

Featured Replies

פורסם

אחי תהיה בריא ;)

אם חבורה של גברים שצועקים במלוא כוחם על חבורה אחרת של גברים שעושה ספונג'ה זה לא בידור טוב, אני לא יודע למה אפשר לקרוא בידור אם כך.

ובורטון, תודה! שכחתי משום מה על קיומו של יורוספורט.

• תגובות 74
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, איזה הברקות היו למירי נבו בטקס הפתיחה

"הקהל עכשיו לובש שכמיות ניילון מפלסטיק" :smile1:

"תיראו את הלפיד האולימפי, יש לו 5 קנים לסמל את 5 הטבעות האולימפיות. שום דבר פה לא מקרי"(היו ללפיד 6 קנים אבל הבחורה לא יודעת לספור :bash:)

:lol:

פורסם

הטקס עצמו היה מגוכח (כרגיל לטקסי הפתיחה של אולימפיאדות) ובניגוד לדבריה של מירי נבו הכל נראה שם מקרי ולא קשור. הכי אהבתי את האנשים שהחליקו על הקרח עם מדורה קטנה על הקסדה.

פורסם

הכי טוב החלקה אומנותית וקפיצות

פורסם

חשבתי שהנורווגים לוקחים את הזהב בביאטלון. טוב, יהיה על מה להציק מחר לסולן של HAGGIS. *poke* *poke*

פורסם

הכי טוב החלקה אומנותית וקפיצות

החלקה אומנותית? :nixweiss:

הכי טוב זה בורדרקרוס, big air, half pipe, סקי פריסטייל, downhill, giant slalom, super G והוקי

פורסם

מה רע בהחלקה אומנותית

פורסם

זה כי אתה אומו ;D

פורסם

^^^^

you are very straight forward as I can see...

פורסם

לא יודע מה עם האוליפיאדה עצמה, אבל טקס הפתיחה היה מרשים.

אחד הטובים שראיתי.

אגב, יש משהו מוזר באוליפיאדת חורף, למשל בהחלקה על הקרח, ראיתי באיזה חצי מבט, איזה מישהו זורק מישהי לדיזנעבה, והיא פשוט נוחחת על רגל אחת, ולא זזה כאילו כלום לא קרה

ואני :eek2:

פורסם

זה עוד כלום, את קפיצות הסקי ראית? :screwy:

פורסם

שמעתי על זה, לא יצא לי לראות, מה שאני לא מבין איך הם לא שוברים כל פעם משהו אחר?

פורסם

הם נוחתים בשיפוע, ככה שמהירות הפגיעה המאונכת שלהם יחסית לקרקע היא משהו כמו 10 קמ"ש.

אבל אני מניח שהיו כאלו בעבר ששברו דברים.

פורסם

רק שלא הבנתי למה קפיצות זה ספורט, הם סתם מדרדרים במידרון שבסופו יש עליה שזורקת אותם

והמרחק בכלל לא חשוב, כי יש שיפוט (?!)

פורסם

למה זה ספורט?(למה קפיצה לרוחק זה ספורט?) כי צריך המון טכניקה בשביל לבצע דבר כזה.

והמרחק מאוד משמעותי. הוא נכלל בתוצאה הסופית.

הם גם צריכים לנחות הכי רחוק שאפשר, גם "לעוף" בצורה יפה ולא לרעוד או לנפנף בידיים כמו מישהו שלא שולט בעצמו, והם גם צריכים לנחות בטלמרק(רגל קדימה ורגל אחורה) בלי למעוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים