עבור לתוכן

בעיה ב-Win98 (כן, יש עוד אנשים שמשתמשים בה...)

Featured Replies

פורסם

אבל לא אני!!

זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה?

ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?

פורסם

תוריד את הקובץ המצורף (קובץ ZIP) ותפתח אותו לתוך c:\windows\system.

ואם אחותך צריכה לעבוד על תוכנת DOS אז אל תעבור ל-XP.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

בפעם הבאה שאתה מפרמט לה את המחשב, תתקין Windows 98SE. תשקול להתקין אולי Windows 2000 Professional SP4, לא נראה לי שיש לו בעיה להריץ תוכנות של DOS, אם כי אני לא לגמרי סגור על זה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי, בעיה חדשה...

עכשיו יש לאחותי גם אינטרנט במשרד, וחוץ מאתר הבית (גוגל) הוא לא מצליח להתחבר לאף אתר אחר. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהאקספלורר שלה הוא גרסא 5 (הרבה אתרים דורשים 5.5 ומעלה), אבל גם אחרי שהתקנתי פיירפוקס חדש (גרסא 1.5) זה לא נפתר - הדפדפן תקוע על "ממתין להתחבר ל..(שם האתר)" וזהו.

יכול להיות שזה קשור ל-msnp32.dll החסר? (עדיין לא העברתי אותו אליה) כתוב שזה קשור ל-Microsoft Network..

???

נב: ה- windows בגרסת 98SE

פורסם
ואם אחותך צריכה לעבוד על תוכנת DOS אז אל תעבור ל-XP

ל Windows XP יש את ה-Compatibility Mode שמאפשר לגרום לקובץ הרצה מסוג EXE לחשוב שהוא רץ מ"ה אחרת.

האפשריויות הן:

*Windows 95

*Windows 98/Me

* Windows NT-Service Pack 5

* Windows 2000

למה שהוא לא יתקין XP ובעזרת ה Compatibility Mode יגרום לקבצי DOS לחשוב שהם רצים על מערכת הפעלה של 95??

איזה מחשב יש לאחותך? איזה תדירות המעבד? כמה MB זיכרון? מה נפח ה HD שלה?

פורסם

Dym,

עבר כבר כמעט חודש מאז התגובה האחרונה בת'רד הזה.

בעיה חדשה = ת'רד חדש.

בעיה בגלישה באינטרנט שייכת לדעתי לפורום אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

Borg, הסיבה שהמשכתי את הת'רד הקודם ולא פתחתי חדש היא שחשבתי שיכול להיות שיש קשר בין הנושאים.

להבא אני אפתח נושא חדש.

moo2004, חשבתי לעשות את זה, אבל זה גם סיפור מבחינת העבודה שיש לה על המחשב (אני גם לא רותה לקחת את הסיכון שזה לא יעבוד. היו מספיק בעיות עם המחשב הזה...)

WiSe-Man, אני אבדוק את הקישור שנתת. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים