עבור לתוכן

ASUS V7700 GeForce 2 GTS 32MB DDR, שווה?

Featured Replies

פורסם

לכמה זמן כרטיס כזה יכול להחזיק לי?

חודש ויום...

UT2K3

לא יסחוב לך יותר מ20 פריימרים!

סתם ביזבוז זמן על כזה כרטיס!

תחסוך ותקנה משהו יותר טוב!! הוא סתם הכניס לך זיבולי שכל שהכרטיס שלו טוב שכזה... אם הכרטיס היה כזה טוב אז הוא לא היה מוכר אותו ומשאיר אותו לעצמו...

והכרטיס הזה תומך רק בDX7...

• תגובות 38
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לכמה זמן כרטיס כזה יכול להחזיק לי?

חודש ויום...

UT2K3

לא יסחוב לך יותר מ20 פריימרים!

סתם ביזבוז זמן על כזה כרטיס!

תחסוך ותקנה משהו יותר טוב!! הוא סתם הכניס לך זיבולי שכל שהכרטיס שלו טוב שכזה... אם הכרטיס היה כזה טוב אז הוא לא היה מוכר אותו ומשאיר אותו לעצמו...

והכרטיס הזה תומך רק בDX7...

שמע, אני לא אידיוט.

הבחור זכה ב ti 4600 בתחרות שהייתה באתר, וזו הסיבה למה הוא מוכר...אני מאמין שיש לו אחלה של כרטיס, אני פשוט לא רוצה לזרוק סתם כסף על דבר שלא יחזיק לי . מובן?

פורסם

אם מדובר בדגם ה-Deluxe ואתה צריך Video-in אז הוא בהחלט שווה את הסכום.

אבל אם מדובר בדגם הרגיל, אז חפש איזה GF3TI200 משומש, הוא צריך לעלות סכום דומה והביצועים שלו במשחקים יהיו לאין ערוך יותר טובים.

Prog.

פורסם

אם מדובר בדגם ה-Deluxe ואתה צריך Video-in אז הוא בהחלט שווה את הסכום.

אבל אם מדובר בדגם הרגיל, אז חפש איזה GF3TI200 משומש, הוא צריך לעלות סכום דומה והביצועים שלו במשחקים יהיו לאין ערוך יותר טובים.

Prog.

פרוג ידידי, ברגע שתמצא לי טיטאניום 200 משומש במחיר של בערך 300 שקל אני אקנה עשרה, כי אין מצב לדבר שכזה, 250 שקל זה מחיר הגיוני למדיי כאשר בהשוואה נמכרים עדיין ג'י פורס 2 MX במחירים דומים...

פורסם

ראיתי לא מזמן כרטיס GF3-TI200 חדש בכ-600 ש"ח. תעשה חשבון כמה צריך לעלות משומש.

אגב, בזמנו כשה-GTS7700 יצא לשוק, הוא עלה יותר מ-2000 ש"ח (כן, ה-GTS היה לפני שנתיים ה-GPU המהיר ביותר של nVidia), אז אם היום הוא עולה שביעית המחיר, מן הסתם גם כרטיסים אחרים (כמו ה-TI200) ירדו למחיר יד שניה נמוך יותר מחצי העלות שלהם כחדשים.

כל מה שצריך זה קצת סבלנות, תמיד יש פראיירים שמחליפים כל חודשיים כרטיס ומתים להפטר מה-"גרוטאה" הישנה שלהם.

Prog.

פורסם

כמוני פרוג ? :-\ כמוני ?

אגב, קשה מאד למצוא טיטאניום 200 במחיר של מתחת ל-500 שקל, ואני אשמח אם תתן לי דוגמא אחרת, בשביל המחשב השני שלי...

פורסם

ובכן...

אם קנית לפני חודשיים כרטיס חדש ואתה הולך עכשיו למכור אותו ולקנות אחר... אז כן, אתה פראייר.

אבל שמעתי שפראיירים לא מתים, אז לפחות הפכת לבן-אלמוות עם הרכישה הזאת ;)

"זה שווה!"

Prog.

פורסם

אגב, קשה מאד למצוא טיטאניום 200 במחיר של מתחת ל-500 שקל, ואני אשמח אם תתן לי דוגמא אחרת, בשביל המחשב השני שלי...

הא? בפלונטר לא מזמן מכרו Geforce 3 ti200 של Power Colour באיזה 500-530 שקל, למרות האחריות הפרובלמאטית שלהם באופן כללי וזה שהיא היית מוגבל לשלושה חודשים, זה קבע את המחיר לכמה כרטיס כזה מחברה טובה צריך לעלות יד שנייה, כי כשאתה קונה פריט יד שנייה הוא בלי אחריות בכלל.

פורסם

ובכן...

אם קנית לפני חודשיים כרטיס חדש ואתה הולך עכשיו למכור אותו ולקנות אחר... אז כן, אתה פראייר.

אבל שמעתי שפראיירים לא מתים, אז לפחות הפכת לבן-אלמוות עם הרכישה הזאת ;)

"זה שווה!"

Prog.

נרגעתי. ;D

פורסם

פרוג ידידי, ברגע שתמצא לי טיטאניום 200 משומש במחיר של בערך 300 שקל אני אקנה עשרה, כי אין מצב לדבר שכזה, 250 שקל זה מחיר הגיוני למדיי כאשר בהשוואה נמכרים עדיין ג'י פורס 2 MX במחירים דומים...

בדיוק! (צדיק בסדום - תודה KOM)

אני מבקש מחברי הקהילה להפסיק להציג אותי כעשקן, כי אני לא!

(אם הכרטיס היה שווה 29 אגורות זה מה שהייתי מבקש, אבל לא כך הדבר)

250 ש"ח זה מחיר ריאלי לגמרי בעיניי.

i rest my case

עריכה: איך אתם (KOM...) בכלל "מעיזים" להשוות בים GF2 GTS לבין GF2 MX !? אין לכם טיפת בושה? :nono:

פורסם

בדיוק! (צדיק בסדום - תודה KOM)

אני מבקש מחברי הקהילה להפסיק להציג אותי כעשקן, כי אני לא!

(אם הכרטיס היה שווה 29 אגורות זה מה שהייתי מבקש, אבל לא כך הדבר)

250 ש"ח זה מחיר ריאלי לגמרי בעיניי.

i rest my case

עריכה: איך אתם (KOM...) בכלל "מעיזים" להשוות בים GF2 GTS לבין GF2 MX !? אין לכם טיפת בושה? :nono:

1) אתה זה שהבאת את טבלת ההשוואות, אתה התחלת להשוות!

2) אני לא רואה הודעה על השוואת GF2MX! אתה השוואת אותם לGF4MX!

פורסם

1) אתה זה שהבאת את טבלת ההשוואות, אתה התחלת להשוות!

2) אני לא רואה הודעה על השוואת GF2MX! אתה השוואת אותם לGF4MX!

נכון !

ואני בכל ההתייחסיות שלי מדבר על השוואה ל-GF4 MX 420/440.

פשוט KOM (בלי בושה ;D) ::) מעלה באותו דיון את ה-GF2 MX . איך הוא הגיע ל-GF2 MX אני לא יודע... זה בכלל זבל אשפתות שלא שווה התייחסות (במקרה הוא מופיע בטבלה שצרפתי, אבל אני לא מתייחס אליו כלל).

פורסם

GF4MX420 זה כמעט בדיוק כמו geforce2mx400 רק טיפה יותר מהיר ועדיין Geforce 2 GTS יהיה הרבה יותר מהיר מMX400 ומMX420 וגם וMX440 כי Geforce 2 GTS משמתש ב4 אפיקי רינדור וגם בזכרון DDR מה שאין לMX400 ולמMX420. ל440 יש DDR אבל רק שני(סליחה על הטעות) אפיקי רינדור. לכן, הוא עדיין, איטי יותר.

פורסם

GF4MX420 זה כמעט בדיוק כמו geforce2mx400 רק טיפה יותר מהיר ועדיין Geforce 2 GTS יהיה הרבה יותר מהיר מMX400 ומMX420 וגם וMX440 כי Geforce 2 GTS משמתש ב4 אפיקי רינדור וגם בזכרון DDR מה שאין לMX400 ולמMX420. ל440 יש DDR אבל רק ארבעה אפיקי רינדור. לכן, הוא עדיין, איטי יותר.

::)

פורסם

GF4MX420 זה כמעט בדיוק כמו geforce2mx400 רק טיפה יותר מהיר ועדיין Geforce 2 GTS יהיה הרבה יותר מהיר מMX400 ומMX420 וגם וMX440 כי Geforce 2 GTS משמתש ב4 אפיקי רינדור וגם בזכרון DDR מה שאין לMX400 ולמMX420. ל440 יש DDR אבל רק ארבעה אפיקי רינדור. לכן, הוא עדיין, איטי יותר.

חביב על מה אתה מדבר לMX440 יש זיכרונות DDR!!!

וMX440 יותר טוב מGTS!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים