פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אני יודע מה זה... New World Order, ובהתאבקות זה איזו שהיא אליפות לא?ועדיין לא הבנתי על מה הת'רד...על אנשים מוזרים? Well יש פה כמה...1-התדר על אנשים מוזרים-והרבה יותר מימני2-זה לא אליפות זה קבוצה של מיתאבקים שקראו לעצמם New World Order -בקיצור NWO והם בטח לקחו תרעיון לשם מה New World Order ה"אמיתי"ודרך אגב מאיפה אתה יודע על הNWO ה"אמיתי"?
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אני חבר בה אז מה יש אותם באמת ואני צריך ליבנות מיקלט נגד פצצות אטום :errrr: :errrr: :errrr: ודרך אגב אני שולח אותם להציל תעולם
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים לגביי עניין החייזרים - מספיק להכיר את משוואת דרייק כדי להגיע למסקנה שאולי אנחנו לא לבד ביקום. כל מי שטוען שחייזרים מדברים דרכו וכיוצא בזה הוא שרלטתן מפגר ותו לא. הטיפשים הגדולים יותר הם האנשים שמאמינים לו.עם זאת, בכל הנאמר לעיל אין כדי לפסול את ההיתכנות של ביקורי חייזרים בכדור הארץ. יש כ"כ הרבה עדויות שונות שלא נראה לי שהכל מצוץ מהאצבע.לגביי אנשים מוזרים וכיוצא בזה - להיות מוזר זה בסדר גמור. להעריץ מתאבקים אחרי שעברת את גיל שש, זה כבר דפוק לגמרי.יום נעים.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים author=TeaTime link=topic=166654.msg1410858#msg1410858 date=1139633102]גם אם הם שם, why should we care?היום השלישי (אינדפנדנס דיי)
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר לגביי עניין החייזרים - מספיק להכיר את משוואת דרייק כדי להגיע למסקנה שאולי אנחנו לא לבד ביקום. כל מי שטוען שחייזרים מדברים דרכו וכיוצא בזה הוא שרלטתן מפגר ותו לא. הטיפשים הגדולים יותר הם האנשים שמאמינים לו.עם זאת, בכל הנאמר לעיל אין כדי לפסול את ההיתכנות של ביקורי חייזרים בכדור הארץ. יש כ"כ הרבה עדויות שונות שלא נראה לי שהכל מצוץ מהאצבע.לגביי אנשים מוזרים וכיוצא בזה - להיות מוזר זה בסדר גמור. להעריץ מתאבקים אחרי שעברת את גיל שש, זה כבר דפוק לגמרי.יום נעים.אני לא מעריץ מיתאבקיםאני אוהב ליצפות באופרת הסבון לגברים שניקראת WWE אתה יכול להגיד גם שליצפות בנשואים פלוס והרבה סידרות אחרות זה דפוקאז מהכל עוד זה כיף ליצפות בסידרות כאלה אני יראה אותם גם בגיל 90
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר ובעיקר, תמשיך להיות אתה.כמה זה כיף.להיות חבר של לואיסנה זה כיף מוי כיףלהיות אני זה רק בסדר :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.