עבור לתוכן

אובר קלוקינג לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה אז זה ב 100 % לא נישרף ומזה עושה עם אני מעלה זה לאא מגביר תמטח או משהו הסב ר בבקשה

זה לא הכרטיס שלי התמונה לא ניפתחת זהה הכרטיס שלי

?Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E?

הנה מפרט טכני שלו והכול

זה הכרטיס

http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/116image1.jpg

תענה לי על השאלות שלי בבקשה ועם הדיסק של הכרטיס מסך הגיע לי תוכנה של אובר קלוק קוראים לה הנה זאת התכונה

http://img133.imageshack.us/img133/2715/19ha1.jpg

עכשיו יש אפשרות להעלות לא מסטאנדרט לנתונים כמו אקסטרים קוסטם ועוד כמה

http://img511.imageshack.us/img511/5584/14kp1.jpg

עם זה בא עם הכרטיס מסך אז אין סיכון לא כי עם היה סיכון הם לא היו שמים תתוכנה ויוכל להיות שאפשר להגיע איתו לביצועים גבוהים יותר בעזרת התוכנה ותקרא תבועה בתמונה האחרונה רשום שמה על להעלות 20 \5 או משהו תשובות אחים

פורסם

כן זאת התמונה שהעלתי...

אז ככה, סיכון אין !! 100% !!!

התוכנה היא לOC של הכרטיס שלך, מעולה !!

תשנה שם מסטנדרט לCustom ותתחיל לעלות קלוקים עד שיהיו לך הארטיפקטים...

ותעלה את הSpeed Fan ל100%...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי ואין סיכון נכון חח ?ואיך אני ירה שיש ארטיקפים האלה יהיה נקודות לבנות על המסך עם יהיה ישר אני יוריד תאובר קלוק?

פורסם

רק כדי לוודא שהוא לא יעשה שטויות..

אמרו לך כאן ששינוי תראה רק בהבדל של 100 מגה הרץ, אולי יותר..

אבל זה לא אומר שאתה מעלה על ההתחלה ב100 מגה הרץ. תעלה לאט לאט, ותבדוק ארטיפקטים-תריץ משחק כבד או תכנה כבדה[הבדיקת ארטיפקטים של הATI TOOL או 3DMARK ושים לב שאין שום סימנים מוזרים בתמונה..

אם תראה ארטיפקטים, תתחיל לרדת לאט לאט במגה הרצים. 5 כל פעם, עד שתראה שאין עוד ארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

רק כדי לוודא שהוא לא יעשה שטויות..

אמרו לך כאן ששינוי תראה רק בהבדל של 100 מגה הרץ, אולי יותר..

אבל זה לא אומר שאתה מעלה על ההתחלה ב100 מגה הרץ. תעלה לאט לאט, ותבדוק ארטיפקטים-תריץ משחק כבד או תכנה כבדה[הבדיקת ארטיפקטים של הATI TOOL או 3DMARK ושים לב שאין שום סימנים מוזרים בתמונה..

אם תראה ארטיפקטים, תתחיל לרדת לאט לאט במגה הרצים. 5 כל פעם, עד שתראה שאין עוד ארטיפקטים.

עד שהיה לי קצת ביטחון הפחדתה אותי

סבבה אחי ואין סיכון נכון חח ?ואיך אני ירה שיש ארטיקפים האלה יהיה נקודות לבנות על המסך עם יהיה ישר אני יוריד תאובר קלוק?

פורסם

אין סיכוןןן יא סטלןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!

ואם יש לך ארטיפקטים, תירד לאט לאט עד שהם יעלמו !!

חחחחחחחחחחחחחחח נראה לי איך הוא יראה ארטיפקטים הוא דופק לעצמו כדור בראש !!

:xyxthumbs

פורסם
  • מחבר

חח אבל בדוק בדוק הוא לא ישרף חח יודדע למה אני מפחד כי אתה לא מנהל ראשי חחחחחחחחחחחחחחח אני מפחד שאתה אומר לי סתם

עם מנהל או משהו היה אומר לי בלי להסס ישר

פורסם

תגיד לי אתה מטומטם !?

תסתכל במפרטים של אנשים באתר, לפחות בפורום אוברקלוק, כולםםםםם קרעו את הכרטיסים שלו בOC ואתה מפחד ועוד אין לך אמון במה שאומרים לך...

בחיאת אח שלו בן כמה אתה ?!

פורסם
  • מחבר

אני בן 16 למה ?

אבל תמיד יש פחד באובר קלוק ראשון

פורסם

איזה פחדדד ?!

מה מפחיד בזה ?! גם אני פחדתי אבל לא ככה, שאלתי אנשים בפרום מה מי מו, אמרו אין סיכון הלכתי על זה...

העלתי זכרונות מ400 ל550 וליבה מ250 ל340 (חבל שאני יכול יותר :'( )...

אל תתבייכן ותחפור לנו על זה, או שאתה עושה OC ואומר "וואו" או שתבקש לנעול את הת'רד הזה...

ואני חושב שבן אדם בגיל 16 לא אמור לפחד משטויות כאלה...

פורסם
  • מחבר

חח סבבה אני עושה ואני לא בדיוק עשיר עם אתה מבין למה אני מתכוון אז יש פחד מסוים

פורסם

חחחחחחחחחחחח אל תדאג אחי לא יקרה לך כלום ולא תצטרך לקנות חדש !!

פורסם
  • מחבר

טוב אחי מחר על הבוקר אני יעלה ב 5 עד שיהיה לי לא יודע איך אתם קוראים לזה אפירטוקים משהו כזה ואני יפסיק ישלי מצב להעלות אותו ב 100 והאם הוא יתקרב לרמה יותר טובה או שהוא ישאר ברמה שלו עם אני יעלה ב 50 או 100 לאיזה כרטיסס מסך הוא יתקרב 6600 ?או אחר תגידו לאיזה ומזה קירור STOCK איך אני יודע עם ישלי על הכרטיס מסך קירור STOCK למה אני יודע שיש לי כמה כיבועם כסופים כאלה על כל הכרטיס מסך כמט שזה גוף קירור או משהו אז האובר קלוק יוכל להיות לא מוצלח ?והם זה קירור טוב או לא למה הכרטיס מסך שיש לי די חמודד הוא 256 MB

פורסם

קירור סטוק הוא בעצם הקירור המקורי שבא עם הכרטיס מסך...

אתה מתכוון לסינקים לזכרונות, מאוד מומלץ לשים אותם על הזכרונות אם אתה מעלה מתחים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים