עבור לתוכן

אובר קלוקינג לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם התוכנה ATI TOOLS זה מה שמופיעה לי בהתחלה

14vx.jpg

http://img387.imageshack.us/img387/4927/14vx.jpg

עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא

Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E?

עכשיו שווה לי לעשות אובר קלוק זה ישפר תביצועים ודבר שני אני ממחש חושש לעשות אובר קלוקק ניכנסתי לתוכנה אטי טוולס והעלתי את כל הדברים סתצם הכי למעלה בשביל הקטע ואז היה טין כזה אתם יודעים צליל של המחשב כמעט חטתי התקף לב חשבתי ששרפתי תכרטיס מסך אז עם אני יעלה לו תביצועם קצת הוא ישר במקום ישרףף המלצות ומישהו מוכן להסביר לי מזה שתי הקווים שמה שאפשר להעלות מהה כל אחד נותן ?תודה על עזרתכם פורום שולט

פורסם

לא ישפר לך בכרטיס כזה את הביצועים בעזרת אוברקלוק

הייתי מציע שתקרא מדריכים

אף פעם לא מעלים בבת אחת

ובטח שלא עד הסוף(בלתי אפשרי)

פורסם

חחחחחחחח מטאו במקרה של SubX ראיתו שהוא הגיע ל1000 ליבה והוא יכל עוד פשוט לא היה מקום בתוכנה :lol:

מעלים 10, 10... ואז שמגיעים הארטיפקטים מורידים 5 ,5 עד שאין יותר..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ואם הוא ישרף לי לא יחליפו לי אותו קניתי תמחשב לפני שבוע ובאד יש 200 ובאחד 400 עם אני יעלה כל אחד ב 100 יהיה שיפור או שסתם ומזה אומר עם אני יעלה מהירות איכות או מה והאם הוא יוכל ישרר להישרף על המקום למה ישלי מאוור של המעבד ועוד מאוור קטן במארז הוא כל הזמן ב 30 מעלות ה CPU ומזה ארקיטפטים האלה ??

פורסם

אחי אם תוכל תכתוב לאט וברור יותר תודה...

להשרף הוא לא השרף אל תדאג...

ארטיפקטים= תופעות לוואי שקוראות עקב OC לכרטיס מסך, כמו קווים על המסך, המסך מחליף צבעים מופיעים כתמים כאלה על המסך...

קיצר שהם יופיעו לך אתה תידע למה אני מתכוון, אין לך מה לדאוג במצב כזה.. תעשה רסט ושהמחשב עולה תוריד את הOC..

פורסם

חחחחחחחח מטאו במקרה של SubX ראיתו שהוא הגיע ל1000 ליבה והוא יכל עוד פשוט לא היה מקום בתוכנה :lol:

מעלים 10, 10... ואז שמגיעים הארטיפקטים מורידים 5 ,5 עד שאין יותר..

מעניין אם הוא הצליח להשיג תוכנה כדי להמשיך ליותר מזה

פורסם

נראה לי שהוא כבר השיג... צריך לשאול אותו...

פורסם

הוא עשה לו v-mod?

פורסם

לא נראה לי...

תחפש את הת'רד שלו !!

;)

פורסם
  • מחבר

עם אני יעלה בכל קו 50 יהיה שיפור או מה?

פורסם

לא ממש שיפור תתחיל לשים לב מאזור השיפור של 100-120 קלוקים לליבה ולזכרונות באיזור ה180-200...

פורסם
  • מחבר

חח אני מפחד להזיז 5 דקימה איזה 5 אני מפחד להזיה 1 ולחוץ לו שיעשה תאובר קלוק אני פשוט מפחד חחח לשרוף ואני מפחד שהוא ישרף ויגידו לי שעשיתה אובר קלוק קניתי מ KSP

??????

פורסם

חחחחחחחחחחח אז תוותר על זה אחי...

אם אתה מפחד אל תעשה כלום !!

פורסם
  • מחבר

חח טוב נחקה שיעבור כמה זמן שיחשב לא חדש המחשב ונעשה לו ואחי עם אני עושה אובר קלוק לכרטיס מסך אז כם הלוח אם או חלקים אחרים יוכולים להישרף ??

פורסם

לא אחי...

אבל גם הכרטיס מסך לא יכול להשרף...

זה לא אובר קלוק עם תוספות מתח או טמפ' בשמיים...

דרך אגב, זה הכרטיס שלך ?!

http://i.frazpc.pl/pliki/2002/auto/1121102039231904.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים