פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים תמונות חביבות, התמונות השניה והשלישית נראו כאילו צילמת עם פלאש, או שזה רק אני?
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר תמונות חביבות, התמונות השניה והשלישית נראו כאילו צילמת עם פלאש, או שזה רק אני? טוב את האמת השתמשתי בפלאש של הטלפון אבל באמת שאחרי מטר פחות או יותר הוא מאבד את האפקט שלו יכול להיות שזו השתקפות של הפלוראסנטים ובקשר לשאלה השניה ? כמה חתולים יש לך? שלושה <אחד שלא מופיע פה כתום אנגורה> והם מכורים כמו שאתם רואים לטקילה :alcoholic:
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר טוב את האמת השתמשתי בפלאש של הטלפון אבל באמת שאחרי מטר פחות או יותר הוא מאבד את האפקט שלו יכול להיות שזו השתקפות של הפלוראסנטים ובקשר לשאלה השניה ?שלושה <אחד שלא מופיע פה כתום אנגורה> הסיאמי לא שלי הראשון מופיע גם בתמונה האחרונה והם מכורים כמו שאתם רואים לטקילה :alcoholic: סליחה על ההקפצה רק ניסיתי לתקן
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים פלאש ברוטאלי בשלושת התמונות... וכמעט קשה לי להאמין שזה פלאש מ-398, האמת ממש קשה לי לראות את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.