עבור לתוכן

אתחול ביוס לאחר שדרוג לא מוצלח!

Featured Replies

פורסם

או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm

הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה!

כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם!

הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה!

ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס!

מה אתם ממליצים לעשות?

פורסם

תגדיר "לא עולה", POST יש?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

שינסה לאפס עם הביוס בעזרת בג'מפר (סיכוי קלוש שזה יצליח אבל שווה לנסות) אם זה לא עובד אז נשאר רק HOT SWAP, תהליך שלא הייתי ממליץ עליו מכיוון שהוא מסוכן לא רק ללוח שלא עובד (בקטע הזה אין מה להפסיד) אלא גם מסוכן ללוח שממנו לוקחים את הביוס.

עריכה:

ותמסור לחבר שלך שהוא טמבל.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר בעצם הוא לקחת ציפ של אותו לוח ולהחליף אותו?

פורסם

זה הפיתרון היחיד שאולי ישיב את הלוח לחיים (זאת במידה שאיפוס הביוס בעזרת הג'מפר לא עבד)

פורסם
  • מחבר

טוב הסיכוי שהוא ימצא עוד לוח כזה הוא 1 ל1000000

ואגב באמת טמבל

פורסם

לא חייב למצוא את אותו לוח בדיוק.

מספיק בד"כ למצוא לוח שמשתמש באותו שבב פלש, ואפילו לוח שמשתמש בצ'יפ פלש בעל מאפיינים דומים - אפילו של חברה אחרת.

פורסם

שלום, אני החבר הטמבל שלו - שטות גמורה עשיתי אבל אני מאשים את ASUS שההסבר שלהם באתר הוא לא מספיק.

עכשיו לשאלה אחרת בעקבות הנושא.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. יש סיכוי שקרה משהו ללוח אם או ל HD?

כי אני ניסיתי לחבר את 2 ה HD שיש לי למחשב הישן שלי בכל דרך אפשרית והוא לא מוכן לזהות אותם. אני לא זוכר אם אי פעם חיברתי את ה HD אליו

אבל אני מפחד שאולי גם קרה להם משהו בזמן הניסיון הכושל יש סיכוי שזה קרה?

פורסם

אין קשר ישיר בין 2 הדברים

פורסם

שמע, אם עשית בדיוק מה שכתוב באתר של אסוס שלח להם אימייל, קרה לי פעם מקרה דומה (כרטיס מסך - גיינוורד) ואחרי שבועיים של אימיילים אחד לשני הם ביקשו שאני אשלח להם את הכרטיס והם תיקנו אותו... הסיכוי במקרה שלך נמוך אבל תמיד אפשר לקוות.

פורסם

תדוה על הרעיון.. אני אנסה אין לי מה להפסיד.. ובאמת יש להם איזה דיסאינפורמציה בתהליך UPDATE מקסימום הם יתקנו את זה וזה יעזור לכמה אנשים אחרים - אופטימי

פורסם
  • מחבר

שיו........... הייתי בטוח שלא תראה שכתבתי טמבל! :smile1::lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים