פורסם 2006 בפברואר 919 שנים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1759איך זה ?לי הוא נראה מצוין יש עוד קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bns/bns.htmהדרישות: ללא ספק ללא חלון, מארז טוב בלי יותר מדיי סיבוכים, שהייה נוח, בלי דלת מעצבנת.המארז שכרגע יש לי זזה שבתמונה והוא מזה לא נוח. תודה
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים אני לא חושב שההבדל בינו לבין מה שיש לך כרגע הוא הבדל רציני, איכות הבניה של המארז ממוצעת מאוד,אל תתיחס למותג טרמלטק כמייצג, זה נחשב למארז LOW-END של החברה...אתה מוזמן לחפש reviews בגוגל, ולראות מספיק תמונות מתוך המארז, שתוכל להתרשם עד כמה הוא נראה נוח בשבילך...בהצלחה בקניה (:אגב, אם אתה רוצה עוד הצעות, תתן מחיר מקסימלי, וחנויות שמהם אתה יכול לקנות.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים מחבר המארז הזה הרבה יותר נוח, בעיקר שאין את הדלת הזאת, ובמארז שלי אין את האפשרות הנוחה הזאת להוציא בקלות כזאת את ה סידירום.עדיף משהו מקצועי על המארזים המלאים אורות.המארז הנוכחי: Raidmax scorpion 868אשמח לשמוע עוד.!
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים ידוע שזה המארז שיש לך, אבל מה התקציב המקסימלי שלך למארז?אם אתה מחפש איכות ולא שום דבר אחר מסביב, הסווינג הוא לא דווקא הפתרון הכי טוב.
פורסם 2006 בפברואר 919 שנים יש בנועה דגמי Centurion במחירים נחמדים מאוד (של קולרמאסטר).www.noacomp.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.