פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים בעע לא בריא, אחרי כמה זמן לא הייה לך קשה לרוץ.לרוץ?... לא חבל?... הוא סתם ייכחד עייף. :-\
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים אוי נובלס, הסיגריה הראשונה שלי שאחרי לא עישנתי שנתיים...נסורת מגולגלת...
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים מחבר לכם אם לעשן אז אני חושב עדיף נרגילה,גם יותר זול,גם פחות מזיק כיוון שלא ממכר,וגם עקב כך שמעשנים איזה פעם בשבוע עם חברים בסבבה כחה, והכי חשוב מעשנים עם טעם.-לפחות זאת דעתי
פורסם 2006 בפברואר 1019 שנים לכם אם לעשן אז אני חושב עדיף נרגילה,גם יותר זול,גם פחות מזיק כיוון שלא ממכר,וגם עקב כך שמעשנים איזה פעם בשבוע עם חברים בסבבה כחה, והכי חשוב מעשנים עם טעם.-לפחות זאת דעתי פעם ראשונה אני רואה שמישהו טועה במילה "ככה" וכותב אותה "כחה".
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים וואי גם לנו היה את התקופה הזאת שהיינו בני 16 והיינו מתלהבים מנרגילה. אני לא אשכח את הפעם ששמנו וודקה בתוף או איך שלא קוראים לזה שכחתי כבר, ואז כולם נרדמו חוץ ממני ועשנתי עם זה שלושה ראשים ואחרי זה חשבתי שאני שיכור מהוודקה פחחחחח אין כמו גיל 16.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים מחבר אממ אני בן 19,ואני לא מתלהב ,פשוט מי שבקטע של הנרגילות נהוג לפרסם אם יש איזה נרגילה חדשה,(כמו הגלרייה של מודינג),ככה,שזה רק עניין של דעות על הרכישה החדשה.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים אני ינסה להעלות תמונות של ה"גרבר"ומי אמר סילבר חזק יותר מינובלס דפוק כי נובלס אדום זה הכי חזק שיש אי אפשר לעשן את זה כמו עשן מניר תואלט שרוף יותר גרוע
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אני אישית לא מעשן אבל בוא נגיד שכל השכונה שלי כןוהם כן ניסו את הנרגילה מהבקבוק הענק של מי עדן ורק שתדעו חייב שואב אבק שיפמפם את הדבר הזה
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אני ינסה להעלות תמונות של ה"גרבר"ומי אמר סילבר חזק יותר מינובלס דפוק כי נובלס אדום זה הכי חזק שיש אי אפשר לעשן את זה כמו עשן מניר תואלט שרוף יותר גרועאוי נו זה פסיכולוגי לגמרי זה רק בגלל שזה ישראל אתה אומר את זה! נובלס אחלה סיגריות!!VIVA LA NOOBLES
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אה אתה מהמיתלהבים אתה לא תקבל היזדמנות מס,2 בגן עדן חח(סתם כמו בפירסומת של הביישן-עישון פאסיבי או משו כזה)נובלס לא אמרתי חרא אמרתי חזק ולפי דעתי הם אחלחרא של דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.