עבור לתוכן

הנרגילה החדשה שלי,ישר מהסוכנות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח גרבר עם פלאגים?

יש תמונות?

• תגובות 42
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעע לא בריא, אחרי כמה זמן לא הייה לך קשה לרוץ.

לרוץ?... לא חבל?... הוא סתם ייכחד עייף. :-\

פורסם

אוי נובלס, הסיגריה הראשונה שלי שאחרי לא עישנתי שנתיים...

נסורת מגולגלת...

פורסם
:xyxthumbs::cool2:
פורסם
  • מחבר

לכם אם לעשן אז אני חושב עדיף נרגילה,גם יותר זול,גם פחות מזיק כיוון שלא ממכר,וגם עקב כך שמעשנים איזה פעם בשבוע עם חברים בסבבה כחה, והכי חשוב מעשנים עם טעם.-לפחות זאת דעתי

פורסם

לכם אם לעשן אז אני חושב עדיף נרגילה,גם יותר זול,גם פחות מזיק כיוון שלא ממכר,וגם עקב כך שמעשנים איזה פעם בשבוע עם חברים בסבבה כחה, והכי חשוב מעשנים עם טעם.-לפחות זאת דעתי

פעם ראשונה אני רואה שמישהו טועה במילה "ככה" וכותב אותה "כחה".

;)

פורסם

וואי גם לנו היה את התקופה הזאת שהיינו בני 16 והיינו מתלהבים מנרגילה. אני לא אשכח את הפעם ששמנו וודקה בתוף או איך שלא קוראים לזה שכחתי כבר, ואז כולם נרדמו חוץ ממני ועשנתי עם זה שלושה ראשים ואחרי זה חשבתי שאני שיכור מהוודקה פחחחחח אין כמו גיל 16.

פורסם
  • מחבר

אממ אני בן 19,ואני לא מתלהב :nixweiss:,פשוט מי שבקטע של הנרגילות נהוג לפרסם אם יש איזה נרגילה חדשה,(כמו הגלרייה של מודינג),ככה,שזה רק עניין של דעות על הרכישה החדשה.

פורסם

אני ינסה להעלות תמונות של ה"גרבר"

ומי אמר סילבר חזק יותר מינובלס דפוק כי נובלס אדום זה הכי חזק שיש אי אפשר לעשן את זה כמו עשן מניר תואלט שרוף יותר גרוע

פורסם

אני אישית לא מעשן אבל בוא נגיד שכל השכונה שלי כן

והם כן ניסו את הנרגילה מהבקבוק הענק של מי עדן ורק שתדעו חייב שואב אבק שיפמפם את הדבר הזה

פורסם

הם בטח שמו ראש אחד שרוטים שיסימו 4 רשים 2 יציאות הכי שווה

פורסם

אני ינסה להעלות תמונות של ה"גרבר"

ומי אמר סילבר חזק יותר מינובלס דפוק כי נובלס אדום זה הכי חזק שיש אי אפשר לעשן את זה כמו עשן מניר תואלט שרוף יותר גרוע

אוי נו זה פסיכולוגי לגמרי זה רק בגלל שזה ישראל אתה אומר את זה!

נובלס אחלה סיגריות!!

VIVA LA NOOBLES

פורסם

אה אתה מהמיתלהבים אתה לא תקבל היזדמנות מס,2 בגן עדן חח(סתם כמו בפירסומת של הביישן-עישון פאסיבי או משו כזה)

נובלס לא אמרתי חרא אמרתי חזק ולפי דעתי הם אחלחרא של דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים