עבור לתוכן

הנרגילה החדשה שלי,ישר מהסוכנות.

Featured Replies

פורסם

יפה גבר גבר אח שלי

חכה שאני אני מעלה תמונות של הסיגריות החדשות שלי!!!!!111111111111111

חיחחחחחחחחח ;D

ואגב, התמונות האלה מעלות לי געגועים לנרגילה מאסטר :'(

• תגובות 42
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש! ומקווה שתהנה ממנה

פורסם
  • מחבר

חחח,תודה..

מה זה נרגילת מסטר? אל תגיד לי עשית אותה מ הבקבוקים הענקים של מי עדן???

פורסם

:kopfpatsch::lol:

זה משתמש שהיה בפורום.

פורסם

ובכל זאת, לא בריא :P

ידוע שלא בריא.. אולי לפני 50 שנה חשבו כך... אפילו בארצנו הקטנטונת היו מיוצרים סיגריות בשם ספורט

ובכל זאת, מכיר הרבה אנשים מעשנים שעושים 2Kמ מתחת ל7 דקות, ו3 בפחות מ11.

פורסם
  • מחבר

תיראה אני גם לא מעשן כול יום או נגיד פעם בשבוע אבל כמה ראשים,בדרך כלל מעשנים ב כמה אנשים אבל עם לבד אז אני מעשן בקצב יותר איטי וגם לא מעשן עד הסוף,חוץ מזה אני מנהל אורך חיים די בריא מתאמן,אוכל סלטים עם הרבה "ירוק" לא שותה כמעט לא אוכל ממתקים,אז הנרגילה זה "הכפירה" הקטנה שלי :xyxthumbs:

פורסם

שובב שכמותך...

פורסם

והיום מייצרים את נובלס

שאגב הכי מסוכנת...

פורסם

ידוע שלא בריא.. אולי לפני 50 שנה חשבו כך... אפילו בארצנו הקטנטונת היו מיוצרים סיגריות בשם ספורט

ובכל זאת, מכיר הרבה אנשים מעשנים שעושים 2Kמ מתחת ל7 דקות, ו3 בפחות מ11.

1 מילא, 2 עוד אפשר להאמין. אבל הרבה אנשים שגם מעשנים וגם עושים 2K מתחת ל7 דקות? מי החברים שלך?

לעזאזל, אין הרבה אנשים שלא מעשנים ועושים 2K מתחת ל7 דקות, אז הרבה אנשים שגם מעשנים וגם מצליחים את זה? תעשה לי טובה.

פורסם

1 מילא, 2 עוד אפשר להאמין. אבל הרבה אנשים שגם מעשנים וגם עושים 2K מתחת ל7 דקות? מי החברים שלך?

לעזאזל, אין הרבה אנשים שלא מעשנים ועושים 2K מתחת ל7 דקות, אז הרבה אנשים שגם מעשנים וגם מצליחים את זה? תעשה לי טובה.

אתה יכול לא להאמין... תבוא לפלוגה ששירתתי בה תראה שם את האנשים שאני מדבר עליהם...

עריכה: בכל מקרה שלא תחשבו לעשן (מי שלא מעשן), זה לא בריא :cool2:

פורסם

חחח אני לא עושה 2K גם ב9 דקות xD טוב רצתי פעם אחרונה עם שעון לפני שנה + אבל בכל זאת חחח

ואני לא מעשן, בריא 100%

פורסם

רק אני שמתי לב לכלב המכוער מאחורה? (תמונה ראשונה)

:nixweiss:

תתחדש ד"א

:xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לא להאמין... תבוא לפלוגה ששירתתי בה תראה שם את האנשים שאני מדבר עליהם...

עריכה: בכל מקרה שלא תחשבו לעשן (מי שלא מעשן), זה לא בריא :cool2:

לא אומר שאני לא מאמין, רק שזה קצת לא הגיוני.

פורסם

אני אהבתי אותה יפה, פעם היתה לי נרגילה משיש עים ראש קרח חיהההההה

אגב הכנסת לי וואחד רעיון עים ה בגבוק של מי עדן עים יצא לי להכין אני ידבר איתכם על כז עשיתי נרגילה מגרבר עים פלגים של מכונית ואני שם איתך כסף שהיא מוציא יותר משלך היא היתה האחד חח אולי לא יותר טובה מישלך אבל בהחלט פצצה אצלי המים הופכים לאדומים

פורסם

והיום מייצרים את נובלס

שאגב הכי מסוכנת...

על מה אתב מדבר?? ניסית פעם SILVER?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים