עבור לתוכן

מיקרוסופט ממליצה להשתמש בזיכרונות עם ECC עבור Windows Vista

Featured Replies

פורסם

הזכרון הזה ללא ECC

ו Vista יותר טובה? תלוי למי ואת מי שואלים

יותר מתקדמת היא תהיה זה בטוח

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

אתה יכול לרשום כמה זכרונות במהירות GB 1

שכן עם ECC

*שהזכרונות יהיו טובים

פורסם

בד"כ הגירסאות לשרתים של Crucial הן מצוינות, Kingston משום מה נפוצים בארץ

Samsung מצוינים

פורסם

הזכרון הזה ללא ECC

ו Vista יותר טובה? תלוי למי ואת מי שואלים

יותר מתקדמת היא תהיה זה בטוח

ליאור-לגבי ה-ECC:הלוח גם צריך לתמוך ב-ECC או שזה רק הזכרונות?כלומר אם רוצים זכרונות ECC מה צריך שיהיה?

ושאלה שניה כללית-איך הזכרונות של סמסונג?

פורסם

גם הלוח צריך לתמוך כי אחרת אין הגדרות של ה ECC לבקר זכרון (מוכלל או לא מוכלל במעבד)

הזכרונות של Samsung בד"כ מצוינים

פורסם

מה זה מה עשו מVISTA ?

כולה עוד מערכת הפעלה !!

צריך לקנות מחשב עם החלקים הכי חדשים והכי יקרים בשביל שהיא תפעל כמו שצריך ??

מנייאקקקקקקקקקקקקקקקקים

פורסם

לא צריך לקות כלום, המחשב שיש לך בבית יספיק...

פורסם

רגע רגע רגע חברים!

מערכת ההפעלה windows vista תגיע עם DX10? ???

פורסם

:) נראה לי שאחכה ל SP8

אני עוד לא עברתי ל-XP. :sleep:

פורסם

לגבי כונני SCSI, הראפטור אמור להיות מדד לרמת הצלחה של SCSI אם יהיה משווק ל MainStream (ד"א זה כבר נוסה ולא הצליח בלשון המעטה)

כמובן ש 15K יהיה יותר יקר מ 10K, ואם הראפטורים של היום לא מצליחים מספיק, אז ראפטורים יקרים יותר יצליחו יותר? לדעתי לא

אני לא מסכים אתך בקטע הזה, WD יצרו את הראפטור פשוט משום שאין להם קו מוצרי SCSI. SCSI היום, (ובעתיד הקרוב אפילו הרבה יותר) מתקדם מעבר לSATA כמו שSATA מאופיין כיום (הקצבים המדוברים הם עד 10Gb לשניה בהשוואה ל 3Gb לשניה כביכול בSATA).

Serial SCSI אמור להכניס המון שיפורים לSCSI בדומה למה שSATA עשה לPATA. בנוסף לזה SCSI ממשיך להתפתח ברמות גבוהות מאוד, רק באמת בעיקר לשרתים שזקוקים לנפחי מידע עצומים בנוסף לניהול מהיר יותר ואמין יותר של כוננים קשיחים (למשל Perpendicular recording שנמצא בפיתוח מתמיד).

הראפטור מצליח בקרב קהל הhigh-end בצורה יוצאת מן הכלל (מי שמוכן לשלם אלפים על 7800GTX לרוב גם ירשה לעצמו לשלם את אותם אלפים על RAPTOR) ולא בא לשקף את רמת ההצלחה של SCSI מהסיבה הפשוטה היא שהם כלל לא פונים לאותו השוק ובאחזקת שרתים לעולם ישלוט ה SCSI (או ה SAS - Serial SCSI בעתיד הקרוב).

פורסם

הוא התכוון שבגלל שהראפטור (כמדד לדרישה לHD מהירים) לא מצליח בשוק הבייתי זה סימן לכך שאין דרישה לSCSI לשוק הבייתי

פורסם

נכון, ואני לא מסכים עם הקביעה הזו.

לדעתי הוא מצליח מאוד בשוק הביתי - בשוק הביתי שאליו הוא מיועד שהוא גיימרים ואנשים שבאופן כללי אוהבים טכנולוגיה וצריכים או אוהבים את המילה האחרונה בתחום, קהל הhigh-end הביתי.

הרי ברור שאם ב300$ אפשר לקנות 150GB מהירים מאוד או 3 כונני 250GB רגילים הרוב יקנו רגילים או שמראש לא ישקיעו את הסכום הזה כלל, לכן בשוק אליו הוא מיועד הוא מצליח מאוד.

פורסם

הוא התכוון שבגלל שהראפטור (כמדד לדרישה לHD מהירים) לא מצליח בשוק הבייתי זה סימן לכך שאין דרישה לSCSI לשוק הבייתי

ואני אפילו הוכחתי את טענתי

בעבר היו לוחות עם יציאות SCSI (אפילו יצא לי להתעסק עם כמה מבית PC Partner בתור משחק)

אם זה ירד מהייצור זה פשוט לא היה חשוב מספיק

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי היתה שאם מיקרוסופט ימליצו גם להשתמש ב SCSI עם Vista,

אז הביקוש ל SCSI יגדל , דבר שעשוי להוריד את מחירין לעממיים לאחר צאת Vista.

וד"א Triple channel קיים למשל בלוחות של שרתי IBM העובדים תחת

UNIX AIX.

פורסם

שרתים כאלה גם עובדים עם דיסקים קשיחים SCSI. מה הנקודה שלך?

זה לא דברים שסביר שתראה בשוק הביתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים